Zorla evlilik olur mu

Allah razı olsun senden icimdekileri sen döktün ben sadece bu konu icin buraya girdim belki akilli insanlar bi akıl verir diye ama dalga geçmekten baska bi b•k yok konumuz gercekten cok ciddiydi ama kimse inanmadi bile Boş yorum yapan insanlara hakkimi helal etmiyorum hele biri 18 yasima dönsem falan demiş tamam sen donemezsin zaten fakat senin de evladin olcak sana hakkimi asla helal etmiyorum ALLAHINDAN Bul

Çok endişelendim bak şimdi. İşallah zaman makinesi icat edilmez de 18 yaşına geri dönüp istemediğim bir evlilik yapmak zorunda kalmam.
ALLAHINDAN BUL AYNISINI BELKI SEN DEĞIL AMA BI YAKININ YASADIGINDA GORURUM SENI ALLAHIM TEK SANA SIĞINDIM

Trol diyenler dünyadan bi haber .üzgünüm kızlar. Burası TÜRKİYE ve maalesef böyle şeyler. Var .Ayrıca trol böyle mi olur Allah aşkına ?kuzenim zorla evleniyor yazmış kesin troldür bak bak yapma yaaaaa??senin yaşadığın hayatta zorla evlilik söz konusu bile değildir ama doğu Anadolu bölgesinin gerçeği bu .uyanın. Hanımlar uyanın

Ben inandim açıkçası aynısını komşumuza da yaptılar bu olucak denildi oldu yani kız daha 16 yaşındaydı. Ne yapılır bilemiyorum Allah yardımcısı olsun

Başına böyle bir durum gelen var mı nedir ya? Buna akıl verilmez ki. İstemiyorum desin başka yolu mı var bunun? Resmen trol.

Terbiyeni takınsan iyi edersin. Kendini ne zannediyorsun? Açtığın konunun saçmalığından haberdar değilsin sanırım. Milletin aklıyla dalga geçtiği yetmiyor bir de aklı sıra hakaret ediyor. Edepsiz!
Kes sesini havlama lan sana öyle bi ispat ederdim de neyse defol edepsiz sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…