- 11 Aralık 2018
- 42.725
- 265.398
- 598
- Konu Sahibi hgygtftyggfggggko
-
Allah razı olsun senden icimdekileri sen döktün ben sadece bu konu icin buraya girdim belki akilli insanlar bi akıl verir diye ama dalga geçmekten baska bi b•k yok konumuz gercekten cok ciddiydi ama kimse inanmadi bile Boş yorum yapan insanlara hakkimi helal etmiyorum hele biri 18 yasima dönsem falan demiş tamam sen donemezsin zaten fakat senin de evladin olcak sana hakkimi asla helal etmiyorum ALLAHINDAN BulYa millet konu sahibinin nick namesine takmış.Allah allah ya .Siz kadınlar kulübüne üye olurken anne babanız ortak karar verdi nikinize heralde ?? Boş yorum yapmayın ablalar .Önerisi olan yazsın .Nedir bu güven problemi anlayamadım gitti.Ukan hepiniz mi aldatılıp 3 çocukla ortada kaldınız. O yalan bu yalan YETERRRRRRRRR!!!!!!!!
Iyyy seviyesizYa ölüm
Kes lan sesini Hayalet fakeysem fakeyim seni ne ilginedir agzina..
ALLAHINDAN BUL AYNISINI BELKI SEN DEĞIL AMA BI YAKININ YASADIGINDA GORURUM SENI ALLAHIM TEK SANA SIĞINDIMÇok endişelendim bak şimdi. İşallah zaman makinesi icat edilmez de 18 yaşına geri dönüp istemediğim bir evlilik yapmak zorunda kalmam.
Trol diyenler dünyadan bi haber .üzgünüm kızlar. Burası TÜRKİYE ve maalesef böyle şeyler. Var .Ayrıca trol böyle mi olur Allah aşkına ?kuzenim zorla evleniyor yazmış kesin troldür bak bak yapma yaaaaa??senin yaşadığın hayatta zorla evlilik söz konusu bile değildir ama doğu Anadolu bölgesinin gerçeği bu .uyanın. Hanımlar uyanınAllah razı olsun senden icimdekileri sen döktün ben sadece bu konu icin buraya girdim belki akilli insanlar bi akıl verir diye ama dalga geçmekten baska bi b•k yok konumuz gercekten cok ciddiydi ama kimse inanmadi bile Boş yorum yapan insanlara hakkimi helal etmiyorum hele biri 18 yasima dönsem falan demiş tamam sen donemezsin zaten fakat senin de evladin olcak sana hakkimi asla helal etmiyorum ALLAHINDAN Bul
ALLAHINDAN BUL AYNISINI BELKI SEN DEĞIL AMA BI YAKININ YASADIGINDA GORURUM SENI ALLAHIM TEK SANA SIĞINDIM
ALLAH BUYUK DİYECEK BISEYIM YOKIyyy seviyesizIssiz seni.
ALLAH küçük harfle yazilmaz burada vir vir it gibi bos havlayacaginiza gidin de bi adam.ol daha ALLAH'I KÜÇÜK HARFLE YAZIYRSN MALAy iyi güldüm, allah seni de güldürsün trollcan.
Ben inandim açıkçası aynısını komşumuza da yaptılar bu olucak denildi oldu yani kız daha 16 yaşındaydı. Ne yapılır bilemiyorum Allah yardımcısı olsun
Başına böyle bir durum gelen var mı nedir ya? Buna akıl verilmez ki. İstemiyorum desin başka yolu mı var bunun? Resmen trol.ARKADASLAR BU SEFER KONU GERCEKTEN COK CIDDI BENIM KUZENİM DAHA 18 YASINDA OKUMAYI GERCEKTEN COK SEVEN BI KIZ DI FAKAT BU YAZ SÖZ KESILDI YANLIZ ZORLA OLDU YANI ISTEMEYREK BABASI ANNESİ TARAFINDAN SIRF DURUMLARI İYI ZENGİNLER DİYE KIZI VERDİ AGLADI YALVARDI FAKAT KİMSE DİNLEMEDİBOYLE BI OLAYLA KARŞILAŞAN VAR MI LÜTFEN YARDIM EDİN BİZE
Ve kacinilmaz son hizla yaklaşıyorduuuu
Sen o teyzelere bakma onlar inanmaz numarasını ver arıycam kızı kurtarıyım yazıktır kız şişmanmış ben diyetisyenim beni dinlerse zayıflar ben zayıflayamadım belki kız zayıflarALLAH BUYUK DİYECEK BISEYIM YOK
Bu nickin hatrına olmasın beVe kacinilmaz son hizla yaklaşıyorduuuu
O bok kokusu dur tamda senlikEvet evet tahmin ettiginiz gibi BAN kokusu aliyorum. Böyle yanik yanik
Terbiyeni takınsan iyi edersin. Kendini ne zannediyorsun? Açtığın konunun saçmalığından haberdar değilsin sanırım. Milletin aklıyla dalga geçtiği yetmiyor bir de aklı sıra hakaret ediyor. Edepsiz!O bok kokusu dur tamda senlik
Kız degil çocuk şişmanSen o teyzelere bakma onlar inanmaz numarasını ver arıycam kızı kurtarıyım yazıktır kız şişmanmış ben diyetisyenim beni dinlerse zayıflar ben zayıflayamadım belki kız zayıflar
Kes sesini havlama lan sana öyle bi ispat ederdim de neyse defol edepsiz sensinTerbiyeni takınsan iyi edersin. Kendini ne zannediyorsun? Açtığın konunun saçmalığından haberdar değilsin sanırım. Milletin aklıyla dalga geçtiği yetmiyor bir de aklı sıra hakaret ediyor. Edepsiz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?