- Konu Sahibi hgygtftyggfggggko
-
Aaaa terbiyeni takın aaaaa
Şekeri ekmeği bıraksın o halde çok zararlı sen söyleme kız söylesin şimdi sen söylersen ayıp olurKız degil çocuk şişman
Kes sesini havlama lan sana öyle bi ispat ederdim de neyse defol edepsiz sensin
Kapımda köpek olsan baglamam seniHavlama! Lan ! Defol! Edepsiz sensin! Devam devam. Kendini tatmin etmeye gelmişsin belli ki. Hayatta kimse seni kale almıyor demek ki. Senin için üzgünüm.
Ya hayatim bu kisi icin o guzel ellerino ve agzini yorma. Zaten banlancak. Belliki onceden ban yemiş icine oturmus gelmiş uyelere saldırayım diyen biri. Yada daha akli yetmeyen bir minik ergen. Bunun için banlanmaya degmez.Terbiyeni takınsan iyi edersin. Kendini ne zannediyorsun? Açtığın konunun saçmalığından haberdar değilsin sanırım. Milletin aklıyla dalga geçtiği yetmiyor bir de aklı sıra hakaret ediyor. Edepsiz!
Nicinin anlamı ne?????ARKADASLAR BU SEFER KONU GERCEKTEN COK CIDDI BENIM KUZENİM DAHA 18 YASINDA OKUMAYI GERCEKTEN COK SEVEN BI KIZ DI FAKAT BU YAZ SÖZ KESILDI YANLIZ ZORLA OLDU YANI ISTEMEYREK BABASI ANNESİ TARAFINDAN SIRF DURUMLARI İYI ZENGİNLER DİYE KIZI VERDİ AGLADI YALVARDI FAKAT KİMSE DİNLEMEDİBOYLE BI OLAYLA KARŞILAŞAN VAR MI LÜTFEN YARDIM EDİN BİZE
Nazar duasi yazmaya calismis sanirimNicinin anlamı ne?????
Düşünmeye bile üşenmiş , değer vermiyor bize zaar , gelişigüzel basmış harflere :)Kkya dusen milyonuncu fake tanesi
Bana cok deger verdiDüşünmeye bile üşenmiş , değer vermiyor bize zaar , gelişigüzel basmış harflere :)
Ayy ne kadar safsın ağzına sağlık ne kadar güzel konuştun demiştir orada.Bana cok deger verdiagzina.... dedi. Devamini getirmedi ama muhtemelen bal surecektir O kadar deger veriyor
Ayyy bunu nasil dusunmemAyy ne kadar safsın ağzına sağlık ne kadar güzel konuştun demiştir orada.
Biz ne yapalım o zaman?elimden bisey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?