Zorla evlilik olur mu

Nasıl bi yardım bekliyosunuz anlayamadım ama zorla mutlu bi evlilik tabiki cooook çok zor. Ailede sözü geçen aklı başında insanların anne babasıyla konuşması lazım ya da çocuk yeterli yakınlığı göremeyince ayrılır

niye bağırarak konuşuyon hgygtftyggfggggko?

hangi hakkını helal etmiyosun tam olarak?

Annem sende konuyu ciddiye alıp cevap mı yazdın?

Küstürdünüz yazmıyor artık
Gelen gideni aratıyor, nerde o eski kültürlü fakeler, fake olmanın da bir adabı vardı.
Bu hafta klas, aksiyonlu bir konu bekliyorum ama.
nerde o kayınannişini seviyooree'ler, karnındaki 6 haftalık bebişine hava aldırmak için balkona çıkanlar ne bu böyle küfür kıyamet bi fake

nerde o kayınannişini seviyooree'ler, karnındaki 6 haftalık bebişine hava aldırmak için balkona çıkanlar ne bu böyle küfür kıyamet bi fake
Aynen yazarken düşündüren konulardı bunlar.
Seviyoree derken gözlerinin dolması veya fortumla mekanik ince ayrıntılardan bahsetmeler.
Bu hafta sonu bizlere kültür dersi verecek bir konu bekliyorum ben.

Ayh di mi yalnız o 6 hafta değil de 12 haftaydı sanırım
Bana kaynanam 7 aylık gebeyken ben tavandan vu duvardan duvar kapıdı soydurmuştu evde beee
Ben ne safmışım, bu kız açtı benim gözlerimi, bidahaki rahme düşer düşmez kaynanama duvar kağıdı soydurucam hahaha

Aynen yazarken düşündüren konulardı bunlar.
Seviyoree derken gözlerinin dolması veya fortumla mekanik ince ayrıntılardan bahsetmeler.
Bu hafta sonu bizlere kültür dersi verecek bir konu bekliyorum ben.
zaten fortum konusunun çıktısını aldım, teknik üniversitede mekanik derslerinde okutulması konusunda bimere, cimere, rektörlüğe ve bizzat abd başkanına yazı hazırlıyorum

Ama neden mesajlari kestin heyecanla 8 sayfayı okudum inanki seni bekliyorum aşkssldlfşdşsşai ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…