- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.783
- Konu Sahibi armenizmir
buraya açılan bi konu aklıma getirdi de şu konuyu prenses kızları prens oğluşları olan annelere bi itiraf edeyim dedim.şu günlerde bi doğum günü furyasıdır almış gidiyo. Herkes çocuğuna birbirinden ihtişamlı doğum günü yapma derdinde.eminim bir çoğunuz o abartılı masaları afişleri tülleri ne biliiim bin türlü pasta kek fotolarını görmüş hatta canlı şahit olmuşsunuzdur. Çocuk en azından bi 5 yaşına gelse anlarım hani anılarında yer etsin iyi vakit geçirmiştim desin arkadaşları da olur o yaşta oynarlar falan da çocuk 1 yaşındayken başlıo bu düğün tadında doğum günleri. Ve dıdısının dıdısına kadar çağırılıyor. Misal en son amcamın torunununkine çağırıldım. Yahu bana ne hani teyzesi falan olsam belki sevinirim büyüyo falan die de amcamın torunu 1 yaşını hatırlayacak mı?ya da neden bi ev dolusu eşek kadar insanlar bi çocuğu eğlemeye çalışalım bütün gece. Çok komik. Daha da komiği insanlar özellikle de bizim milletimiz sanıyor ki çocuğu olunca bütün sülalenin aklı fikri onda misal whatsapp ım çocuk fotolarıyla dolu herkes bak ne güzel güldü bak ne güzel uyandı falan die foto çekip çekip atıo. Şunu itiraf edeyim ki sevgili taze anneler biz o fotolara ayy canım yerim falan yazıoruz ya o kadar da değil . Yani çok çocuk sevenleri tenzih ediorum da biz sizin gördüğünüzü görmüyoruz o fotolarda. Ve doğum gününe çağırmadığınız size kırılmaz merak etmeyin. Çocuğunuza illa doğum günü yapacaksanız da akranlarıyla olsun.