ben bebeğimin birinci yaş günü için kafe kapattım. büyük bir parti verip bütün sülaleyi topladım. evet çok saçma, yaparkende çok saçmaydı ama yaptım yine olsa yine yaparım:) her sene kutluyoruz, kutlamaya da devam edeceğiz. benim bebeğimin her anı benim için değerli ve bana göre bu dünya içinde önemli ve kutlanmaya değer çünkü o benim bebeğim:)
saçma olmayan kısma gelirsek bebeğimin "hatırlamasada" bilinç altı onu seven kocaman bir ailesi olduğunu öğrendi. bu temele özgüvenini oturtacak ilerde. ailemi görmek, toplanıp eğlenmek için bahane yarattım. herkes bedava pasta falan yedi. gelmeyene küsmedik gelene hoşgeldin dedik. birde ben organizasyonlar yapmayı mekan süslemeyi konsept yaratmayı çok severim. oğlumun doğumgününü organize etmek benim için 1 aylık bir maraton. keza eşiminkinide öyle. eşek kadar adamın doğumgünü partisini organize ediyorum. kendiminkini her sene hala kutluyorum. hatta ve hatta bir akrabamızın 86. doğumgünü için pasta yaptırdım geçenlerde ve tüm sülale toplanıp kutladık:) saçma mı evet. ama hayatta her şey mantıklı olmak zorunda değil. bazen sedece eğlenceli olmasıda yeterli.