of arkadasim sen o cocuktan böyle igrendikce ben üzülüyorum valla
sen onun suratina bile bakmaya tahammül edemiyorsun
nasil ayni yatagi paylasicaksin
nasil bir ömür geciriceksin
bisey sorcam canim biraz özel ama, ben birini begendigim zaman, biraz hoslandigim zaman, o kisiyle özel seyler paylasabilirmiyim onu düsünürüm ilk (yani afedersin ayni yatagi)
yok eger o düsünce bana igrenc geliyorsa, o is hic olmaz.
sen düsündünmü onu hic kendine okadar yakin?
igreniyormusun mesela?
bunu dediklerine gore nisandan donebilirsin
neyi bekliyosun anlamiyorum
kaybedecek olan benim, nisani atiyorum de herkesin ortasinda olsun bitsin bu is.:1closedeyes:
Istemedigin biriyle evlenme derim arkadasim. Cunku evlendikten sonrada isinamazsan sevmezsen o zaman cok kotu olur. Bence yol yakinken birak bu isin pesini. Evde kalacaksin diye bir kaide yok ama acaba sen kendine buyuk sartlarmi koyuyorsun evlenecegin insanla ilgili. Hani dis gorunus, maddi durumu davranislar felan. Sartlarin hepsi bir insanda bulunacak diye bir kaide yok. Sonucta sevmediyesen evlenme derim, allah yardimcin olsun. Bunlar nasip kismet isleri. Bir gun sende elbet evlenirsin ama hic degilse sevdigin isindigin biriyle olsun. Mutluluklar canim.
Sen istemedikten sonra kimse seni silah zoruyla dayatarak evlendiremez.
Bence sen ailene kesin bir dille nişanı atmak istediğini söylemiyor olmalısın ki hala nişanlısın.
Demesem dügünüm olmustu simdi canim...
Dene bida dene bida diyorlar...hayir diyorum sonra öyle günleri gecistiriyorlar.
canım neden bu kadar nefret ediyorsun onu anlamadım
kıro birimi,çirkin mi,vasıfsız mı,sapık birine mi benziyor,kötü espirimi yapıyor?
off orkide bitir artık şu işi. Valla okudukça bana darallar geliyor. Hala nasıl tahammül ediyorsun?
Tamam bitti de kestirip at madem bu kadar iğreniyorsun adamdan. Zorla koynuna sokacak halleri yok herhalde. Sana o kadar tiyo yazdık. Hala istemiyorum yazıyorsun. Madem istemiyorsun gerçekten harekete geç ve bitir.
canim benim bunlarin uzatmasini sebebi tek ...belki alisir diye ama nafile daha beter oluyor durumlar
Daha beter olduğunu biliyorsun da neden bu işi hala sürdürüyorsun canım...
orkideciğim, seni en iyi ben anlarım .çünkü senin yaşadıklarının aynısını belki daha fazlasını yaşadım .beni de babam zorla evlendirdi.ben de senin gibi nefret ediyordum nefretten de öte sesini duymaya,yüzünü görmeye dayanamıyordum.hele onlara gitmek zulümdü,sanki kendimi zindandaymışım gibi hissediyordum mafoldumben.saçımı başımı yoluyordum.hatta intihar girişiminde bile bulundumsenağlama.yani nasıl anlatsam iki kaşık suda boğacam.her hareketi iğrenç geliyordu.o zaman kafayı yemediysem bundan sonra da yemem yani o derece kötü günler geçirdim. babam başta kabul etmişti benim istemediğimi ama daha sonra amcam:aaa bu niye istemiyor ,yoksa başka biri mi var şusu mu var busu mu var ?klava: diye laf etti.babam da amcan böyle derse elalem ne der dedi.elin lafına baktı .milletin dilinde ben vardım .velhasıl evlendik vee herşey tersine döndü onu yavaş yavaş sevmeye başladım şimdi mutluyum.2 çocuğumuz var.:1hug: şunu da söyliyeyim, dinimizde zorla evlendirmek yok hatta büyük vebali var lmaz:.hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?