Zorla/Görücü usulu evlenip sonradan sevenler ?

Tabiki düsündüm düsündügüm tek o yön saten, onu yapamicami biliyorum saten ve ondan sonra onun tantanasi olacagini biliyorum hatta annemlerin kulagina gidecek hepsini biliyorum simdiden....
Resim cekilmek istiyor bazen bana sarilmak istiyor ona bile tahamüllüm yok.
Yanima oturmasini, bana bakmasini, bana ask sevgi kelimeleri söylediginde, bana adimdan baska hitap ederse sinir oluyorum.
Resmime bakmasina bile tahamüllüm yok hemen silesim var cep telefonundan mesela :çok üzgünüm:

bunu dediklerine gore nisandan donebilirsin
neyi bekliyosun anlamiyorum
kaybedecek olan benim, nisani atiyorum de herkesin ortasinda olsun bitsin bu is.:1closedeyes:

ah canim ya okadar dedimki bunu ben,yüzük bile tasimiyorum....iyi düsünülecek sey bu bida düsün,düsün düsün B** isin cikilmaz hale geliyor,aylar gectiyor öylesine oda tabi umutlaniyor, bizide hepimizi düsün YOK diyorum ve zilgiti yiyorum hakaret üstüne hakaret sonra!
Millet bunlar getirip getirip yolluyor dermis, anca cocuklu,dullar seni ister artik,senin yasinda adam kalmadi falanda filan, kaynana derdi cekmek ne biliyormusun, bildini sasirtirlar, bildigin bilmedik olursun, ele karismak nedemek oldunu bilmiyorsun,böyle bari seni ayiplarini kapatiyoruz iste negüzel diyorda diyor annem :sinifsinif:

Sen istemedikten sonra kimse seni silah zoruyla dayatarak evlendiremez.

Bence sen ailene kesin bir dille nişanı atmak istediğini söylemiyor olmalısın ki hala nişanlısın.

Ne gibi sartlandirmak anlamadim onu?
Dis görünüsü,yürüyüsü, durusu, konusmasi hele gülmesi beni UYUZ ediyor akannehir
Hal hareketi,catal tuttusu..vs vs bitmez burda yazsam

Demesem dügünüm olmustu simdi canim...
Dene bida dene bida diyorlar...hayir diyorum sonra öyle günleri gecistiriyorlar.

Şimdi sen hala bu çocuğa ısınamadın..

Çatal tutuşuna kadar kıllanmışsın...

Aynı ortamda bulunmaya bile tahammülün yok...

Bundan sonrası için daha neyi bekliyorsun ki anlamadım hala ben.

İş sende bitiyor ailende değil.Çocuk geldiği zaman yüzüğü çıkarıp vereceksin eline istemiyorum evlenmek de seni de diyeceksin.

off orkide bitir artık şu işi. Valla okudukça bana darallar geliyor. Hala nasıl tahammül ediyorsun?
Tamam bitti de kestirip at madem bu kadar iğreniyorsun adamdan. Zorla koynuna sokacak halleri yok herhalde. Sana o kadar tiyo yazdık. Hala istemiyorum yazıyorsun. Madem istemiyorsun gerçekten harekete geç ve bitir.

offfffffffffff orkide ne bu yaaaaa okudukca bunalima girdim vallahii :1no2:
ya sakin evlenme böyle biriyle
ailen istiyomus, zorluyomus, saygiymis..:umursamaz: amann sakinnn lmaz:
ailen seni düsünmüyo sen mi onlari düsünceksin??
göz göre göre hayatini mahvetme güzelim ya:1no2:
simdiye kadar isinamamissin evlenince nolcak peki???
seni öpmek, senle ayni yatagi paylasmak isticek ohaoldumsmile
hayir dersende seni beklicekmi saniyosun?
simdi laf olsun diye beklerim der tabikide, ailende istersen iliskiye girmezsin sonra bosanirsin diyomus tabi öyle derler ama evlenince is degiscek :1closedeyes:
belkide zorlicak, belki tecavüz bile edicek nisanlin ne malum?
bunun suclusu kim olucak... nisanlin mi??
hayir tabikide suclu sen olucaksin cünkü ailene göre "kadinlik görevini" yapmamis olcaksin....

annene ayrica sasirdim kötükedihüso
evlenip, bosanmak diyo ha benneyaptımki sacmaliga bakar misin yaa
kim bosanmak icin evlenirki???
abinde böyle zorla evlenip bosanmis o neden seni anlamiyo??
ya konsolosluga fln git ne bilim ben istemiyorum bu adami fln de bisiler yapmaya calis
ailene boyun egersen cokkk pisman olursun gülüm
sakin ama sakinnn hayatini zindan etmelerine izin verme :teselli:

canım neden bu kadar nefret ediyorsun onu anlamadım

kıro birimi,çirkin mi,vasıfsız mı,sapık birine mi benziyor,kötü espirimi yapıyor?

canım neden bu kadar nefret ediyorsun onu anlamadım

kıro birimi,çirkin mi,vasıfsız mı,sapık birine mi benziyor,kötü espirimi yapıyor?

bilmiyorum bana göre EVET CIRKIN hic tipim degil, espririleri berbat hic gülemiyorum, konusmasa tarzini ses tonunu begenmiyorum, evet sapikda tabi ... simdiye kadar ne halt yedini bana anlatiyordu eskiden,beni düsününce ne yaptigini falan filan ....resmen igreniyorum, saten sevmiyorum bide bu laflar üstüne akannehir

canim benim bunlarin uzatmasini sebebi tek ...belki alisir diye ama nafile daha beter oluyor durumlar

orkideciğim, seni en iyi ben anlarım .çünkü senin yaşadıklarının aynısını belki daha fazlasını yaşadım .beni de babam zorla evlendirdi.ben de senin gibi nefret ediyordum nefretten de öte sesini duymaya,yüzünü görmeye dayanamıyordum.hele onlara gitmek zulümdü,sanki kendimi zindandaymışım gibi hissediyordum mafoldumben.saçımı başımı yoluyordum.hatta intihar girişiminde bile bulundumsenağlama.yani nasıl anlatsam iki kaşık suda boğacam.her hareketi iğrenç geliyordu.o zaman kafayı yemediysem bundan sonra da yemem yani o derece kötü günler geçirdim. babam başta kabul etmişti benim istemediğimi ama daha sonra amcam:aaa bu niye istemiyor ,yoksa başka biri mi var şusu mu var busu mu var ?klava: diye laf etti.babam da amcan böyle derse elalem ne der dedi.elin lafına baktı .milletin dilinde ben vardım .velhasıl evlendik vee herşey tersine döndü onu yavaş yavaş sevmeye başladım şimdi mutluyum.2 çocuğumuz var.:1hug: şunu da söyliyeyim, dinimizde zorla evlendirmek yok hatta büyük vebali var lmaz:.hakkında hayırlısı olsun..

Evlendikten sonra mecburen seveceksin cnm. Ama bu hayatı bir kez yaşıyoruz neden yapalım ki bunu kendimize? Sevdiğimiz aşık olduğumuz insanla evlenmek yerine neden başkasının tercih ettiği birini zorla sevmeye çalışalım?

tskler paylastigin icin canim......
Cok sevindim senin adina.
sen nekadar esini önceden taniyordun bilmiyorum ama ben hemen hemen 3 sene olucak tanidigim ve 2 aydir ayni evin icindeyiz ve hic bi ilerleme yok duygu adinda benim...Insallah MAsallah diyemicem ben bu saaten sonra,biliyorumki onu sevemicem,sevemiyorum...saten evlendikten sonra is isten gemis olur benim adima ozaman sevsemde sevmesemde katlanmam lazim onuda biliyorum...ohaoldumsmile

MAVI........diyorum canim ya diyorum her allahin günü ona kötü davraniyorum bagiriyorum cagiriyorum ...istemiyorum sevmiyorum sen diyorum...ama sonuc ayniiii hic bi ilerleme yok,sanki duvara karsi konusuyorum :umursamaz: asla senlen evlenmem böyle siginti gibi yasarsin burda dedim, olsun yakininda olayim yeter bana diyor klava:

Valla şahsen ben birini istemesem o kişinin benim yanımda olmasını gerektirecek bir durum da olmaz.

İstemiyorsam o iş orda biter.Ailemin istemesi benim de isteteyeceğim anlamına gelmez.Sonuçta hayat benim hayatım.

Senin ailen baya baya senin mutsuzluğun için çabalıyorlar sanırım artık bunu iyice anladım.

Yada sen söylerken yeterince sert olmuyorsun konuşmalarında.Yumruğunu masaya vuracak cinstten yani.

Nebicim aileler var ya:mymeka:Resmen cocuklarinin mutsuzlugu icin cabalayanlar var,hay Allah akil fikir versin boylelerine...

aynı şeyleri kısmende olsa bende yaşadım evlenmeden önce sonra iyi bir insan dedim her sölediğimi yapıyo hep yoluma huyuma suyuma gidiyo benide cok seviyo sorun olmaz dedim ama evlendin zamanla hep değişiyo ne yaptıysa tersini yapmaya başlıyo sevsede evlenemden önceki gibi davranmıyo zaten ikna oldu evlendi evlenen kadarmış herşey diyosun..sana bişey söyleyimmi orkide82 şimdiki çaresizliğin nedir ki asıl ozamn öyle bi çaresiz kalıyıosun ki...ozamnki ismemezliklerin terslemelerin bigün sana geri dönüyo bu çok acı bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…