Zorla/Görücü usulu evlenip sonradan sevenler ?

Evet canim gelinlige kadar damatliga aklina ne gelirse biz karsiliyoruz bunlar söylenmez ama bu önemli degil istese 10 katini yapim yeterki sevdigin biri olsa feda olsun....

öyle deme canim yaa
elleme onlarinda burnu sürtsün biraz
yoksa kiymetin bilinmiyo :çok üzgünüm:
tabi önemli olan bu degil simdi, senin sevmemen isinmaman önemli olan konukafamçokkarıştı

canim senin ailen bu adami cok simartiyo, insallah bu adam ailene kazik atmaz. sana bunu diyen insanlara sende de ki madem cok seviyorsunuz alin siz evlenin. evet canim ben severek evlendim. biz esimle cocukluk hatta bebeklik arkadasiyiz, ayni binada oturuyorduk, sokakta hep birlikte oynardik. biz bir ara uzak biryere tasindik 3 sene sonra ayni yerimize geri donduk. tabi geldigimizde esim baya buyumustu arada sogukluk vardi artik. sonra aradan 3-4 sene gectikten sonra arkadasima mesaj atmis Nazliya soyle onu istemeye gelecez demis. bende bunun numarasini aldim abimin telinden. aradim 5 saat konustuk. 1 ay flort ettik, 9 ay nisanli kaldik, ve 3 senelik evliyim. canim ben boyle bir evlilik yapacagimi hic dusunemezdim benim ailmde biraz otoriteli bir aile ama is benim mutluluguma gelince isler deisiyo tabi. canim siz resmi nikah yaptiniz mi nasil geldi bu adma tr den almanyaya?

Bende hic ummazdim böyle duruma düsecegim.
Evet gecen sene yaptik, bakkal gider gibi hepsi 1 gün icinde oldu bitti sansima bak herkeste sorun cikarken bizde hicbisey olmadi:sinifsinif:

Bende hic ummazdim böyle duruma düsecegim.
Evet gecen sene yaptik, bakkal gider gibi hepsi 1 gün icinde oldu bitti sansima bak herkeste sorun cikarken bizde hicbisey olmadi:sinifsinif:

tuh canim ya keske resmi nikah yapmasaydin. evet diyecegine hayir deseydin... bu arada dugun ne zaman? tr de mi almanyada mi oluyo dugun?

Ben de benzer bi durumdayım ama gerçekten seninki çok şaşırtıcı. Benim ailem beni zorla evlendirmek istiyo başka birini sevdiğimi bile bile, çünkü evlendirecekleri kişi zengin, tabiri caizse beni bi mal gibi görüyolar, acı ama gerçek bu yani sonuçta. ıstemiyorum dedikçe kızım daha iyisini bulacaksın kızım bi elin yağda bi elin balda olacak diye bir sürü şey sayıyolar, ama sizde gerçekten anlaşılması zor bi durum var, insan çocuğunu bi çıkarı olmadan zorla evlendirmez ki, bu çok çirkin bişey biliyorum, keşke olmasa, ama durum böyle. ne de olsa çocuğudur yani kıyamaz, ancak zayıf noktasından vurulursa böyle bişey yapar, o da genellikle paradır. Ama sizde böyle bi durumda yok gerçekten sana karşı onu korumaları çok enteresan, Mutsuz olucagın bi hayat icin o kadar para harcamaları falan da inanılmaz valla allah yardımcın olun sabır versin canım.

Ben de eşimle bu şekilde evlendim. Ama şöyle bir farkla, Evlenme kararı verdiğimde birşeyler hissediyordum en azından, hissetmeseydim evlenmezdim. Evlendikten sonra daha da sevmeye başladım. 7 sene peşimden koştu eşim ama ben birşey hissetmiyordum. Yani bazı şeyler sonradan da olabiliyor.

Ama insan hiçbirşey hissetmediği biriyle evlenmemeli bence. En azından zaman tanı, şans ver, tanımaya çalış, hemen evlenme. Sonuca görede olumlu ya da olumsuz bir karar verebilirsin. Acele etme. Çünkü bazen çok aşığım dediğim kişilerle de evlilik yürümeyebiliyor. Zaman tanı ve hem duygularını, hem de mantığını kullan.

Bir yakınımda aynen bu yöntemle evlendirildi. Üstelik başkasına deli gibi aşıkken.
Şu an 10 yaşında oğulları var ve boşanıyorlar.
Bayan artık dayanamadığını, sevemediğini söylüyor bir türlü,
Hayatımın kalanını sevmediğim bir adamla geçiremem diyor.
Üstelik eşi gözü gibi bakıyor karısına.
Ama olmayınca olmuyor işte.

belkide annen baban bu kadae işin içine girdi diyede olmus olabılır mı kı?
ben olsam cok rahatsız olurdum benım evlencegım adamla o kadar asırı derece anne babamın ıclı dıslı olmasından. istemıyorsan cek restini boşver kim ne dıycek ne yapcak. takma bazı seylerı yoksa cok uzuyorlar ınsanlar...

tabi senden ayrılmaz para var herşey karşılanıyo eli cebine gitmiyo evlenincede yer bitirir o sizi hangi erkek kabul ederki istenmediğini bile bile hay Allahım ya çokkk üzüldüm ama artık kesin tavrını koy ortaya çıkar yüzüğü ver yoksa sonu nikah masası olcak sonrada boşanma mafoldumben

Sondurummu ...okadar zor yaziyorumki suan gözyaslarimi tutamiyorum..
Anne dedigim beni anladiktan sonra hic biseyi önemi yok arkadaslar o inaniyorki ilerde kari koca olduktan onra Isinirmisim nede olsa onda öyle olmusmus.

Bundan iyisi gelmez anca kötüsü ve yasim oldugu icinde anca coluk cocuklu istermis beni artik resmen piskoloji baski..sonra duruyorlar biz TEK seni düsünüyoruz baska birini degil elin oglu bana neymis...(nede güzel göteriyorsunuz elin oglu sizin icin önemsiz oldugun)
Dizimin dininden düsmez, aldatmaz, dövmezmis,ailem ile oturacakmisim ben gelin degil o olacakmis,oldugum gibi kabul edermis beni sanki yabaniyim,4 elle sarilirmis bana cünkü tutunacak dali ailesi yok benimkinden baska falanda filan...süphem yok ondan saten:sinifsinif:
Isinmakmis, sevmemkmis,elektrik almak bos islermis bunlar ...

Nisanlim mantik,kagit üstünde evliligi kabul ediyorsan yani suan nasilsak 2 yabanci bir evin icinde ayni öyle olmayi kabul ediyor inanirmisiniz yeterki yanimda olsunmus biyere gitmezmi cok seviyormus beni ...tabi bi eli yagda bi eli balda bende olsam gitmem.

Bi kac yil sonra millet laf etmicekmi bunlarin niye cocugu olmuyor diye dedigimde...millete neymis tzzzzzz bize ne diyor annem.

Veya...baktin olmadi bi kac sene sonra bosarmisim diyor annem...cok inandim bende, umut dünyasi nede olsa dimi...bana bi hata yapacakta ben kabul edemicemde bosicam,böyle bi mantik varmi allah askina???????Kim evlenir ileride nasil olsa bosanicam diye,sacma!!!

Istenmedik yerde,evlenecegin kisi seni istemedikten sonra bi insan hele bi erkek nasil guruna yedirip durabilir aklim almiyor ????

Annem hemen davetiyeleri dagitalim diye basladi, ben öyle dedim diye dünen razi saten.
Simdiden gezmeye gittiler damatlariyla hemde araba sürmesini ögretmeye ona,bana düne kadar arabayi veripte bi yere birakmayan insanlara bakin siz.

COK MUTZSUZUM, ve mutsuuzlugumu kimse önemsemiyor ailemden bu beni yiyip bitiriyor hepsinden arkadaslar ....burada bir nebse olsun icimi dökebiliyorum :sinifsinif:

canim coktan beri yüzük tasimiyorum onade dedim bak ellerime yüzügüm varmi kac zamandir parmagimda ne demek buuu diye...ama suratima bön bön bakiyor :1shok:

akannehirbu nasıl anne baba yaaa sen ne olursa olsun vazgeç bu işten böyle bi ömür mutsuz olamazsın.sen zaten hemşiresin maaşın var tek başına bi ev tut otur bi ev arkadaşıda bulursun kendine.kararlı olduğunu göster onlara. ne yap ne et resti çek

Evet ben bencil bir insan olsam RESTI coktan cekmistim, ailem saten beni hayattan birsey görmemis evinden baska toz pembe görüyor saniyorlar..
Ama ben herkesi ailemi, nisanlimi, herkesi düsünüyorum ve gelecegimi simdi onunla evlensem nasil olacagini veya evlenmesem nasil olacagini hepsini düsünüyorum.

Ben rahatsiz degilim olsun daha yakin olsun isterse ama ben ISINMADIKTAN sonra aileme sokulsan ne yazar??????

Bastan annem yapti ben bunu ilk duydumda saten istememistim hayir olmaz dedim,ama annem kabul etmiyorum diye ayilip bayilmalar, benimle konusmamlar ozaman izindelerdi ve telefona cikmiyordu,yok kalpim agriyor falan filan dediginden ailem üzülüyor diye encokta annem diye kabul ettim, benmi simdi BENCILIM, aileme göre EVET ve basima büyük bi felaket gelecegine nisanlimin ahini almis olurum evlenmessem simdi onunla....

tuh canim ya keske resmi nikah yapmasaydin. evet diyecegine hayir deseydin... bu arada dugun ne zaman? tr de mi almanyada mi oluyo dugun?

Burda almanyada olacak 1 ay sonra aslinda....

Bilmiyorum hangi akil fikirle evet dedigimi saten hatirlamiyorum pek bile artik okudularmi ne hic bi heycan yoktu saten, günlük kiyafetlerle gittik saten dedigim gibi bakkala gider gibi.

Ne mutlu cana canim ya yerimseniben

Ben buna hemen hemen 2 sene zaman tanidim, simdiden 4 haftadir ayni cati altindayiz ve olsa olurdu diyorum ama YOK allah K*** YOK olmuyor :sinifsinif:
Ben asik olmayida istemiyorum sevmegide gectim bi isinti bi pirilti gözlerinde nebilim toz zerresi kadar farklilik icimde...kücük bi örnek: Nisanlisi sana cicek getirse Isyerine kadar insan az biraz sevinmezmi veya gururlanmazmi ruhu oksanmazmi?Ben sinirleniyorum,bende bi hal var ama bilemiyorum....
Ben su yasima kadar hep Mantigimla hareket ettim (aman aileme laf gelmesin,hal heraketler) ve hala ediyorumda aslina bakilinca ama bu evlilik konusu hicbiseye benzemiyor mantigimi yoksa gönlümü celme calakacak bana diyo bakip duruyorum her dakika

Ailemde beni ayn bu duruma sürüklüyor iste....:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…