aman allahim, siz mi yapcaksiniz dügünü herseyi ??? :1shok:
shoka girdim yaaaa
Evet canim gelinlige kadar damatliga aklina ne gelirse biz karsiliyoruz bunlar söylenmez ama bu önemli degil istese 10 katini yapim yeterki sevdigin biri olsa feda olsun....
AKASIA evet biliyorum saten onu diyip duruyorlar bana sevenleride görüyoruz vs vs...
Basi agramazmis onlarin güya aileme göre, tet pet adam ederlemis onu beni üzemezmis öyle biri degilmis saten simdi basini duvara carptiya bida öyle hatalar yapmazmis kulagini cekiyorlar nede olsa.
dedimya beynim sulanmis vaziyette herkese sorasim var evlilere, sen nasil evlendin severekmi.bilmiyorumkismile
canim senin ailen bu adami cok simartiyo, insallah bu adam ailene kazik atmaz. sana bunu diyen insanlara sende de ki madem cok seviyorsunuz alin siz evlenin. evet canim ben severek evlendim. biz esimle cocukluk hatta bebeklik arkadasiyiz, ayni binada oturuyorduk, sokakta hep birlikte oynardik. biz bir ara uzak biryere tasindik 3 sene sonra ayni yerimize geri donduk. tabi geldigimizde esim baya buyumustu arada sogukluk vardi artik. sonra aradan 3-4 sene gectikten sonra arkadasima mesaj atmis Nazliya soyle onu istemeye gelecez demis. bende bunun numarasini aldim abimin telinden. aradim 5 saat konustuk. 1 ay flort ettik, 9 ay nisanli kaldik, ve 3 senelik evliyim. canim ben boyle bir evlilik yapacagimi hic dusunemezdim benim ailmde biraz otoriteli bir aile ama is benim mutluluguma gelince isler deisiyo tabi. canim siz resmi nikah yaptiniz mi nasil geldi bu adma tr den almanyaya?
Bende hic ummazdim böyle duruma düsecegim.
Evet gecen sene yaptik, bakkal gider gibi hepsi 1 gün icinde oldu bitti sansima bak herkeste sorun cikarken bizde hicbisey olmadi:sinifsinif:
tabi senden ayrılmaz para var herşey karşılanıyo eli cebine gitmiyo evlenincede yer bitirir o sizi hangi erkek kabul ederki istenmediğini bile bile hay Allahım ya çokkk üzüldüm ama artık kesin tavrını koy ortaya çıkar yüzüğü ver yoksa sonu nikah masası olcak sonrada boşanma mafoldumben
belkide annen baban bu kadae işin içine girdi diyede olmus olabılır mı kı?
ben olsam cok rahatsız olurdum benım evlencegım adamla o kadar asırı derece anne babamın ıclı dıslı olmasından. istemıyorsan cek restini boşver kim ne dıycek ne yapcak. takma bazı seylerı yoksa cok uzuyorlar ınsanlar...
tuh canim ya keske resmi nikah yapmasaydin. evet diyecegine hayir deseydin... bu arada dugun ne zaman? tr de mi almanyada mi oluyo dugun?
Ne mutlu cana canim ya yerimsenibenBen de eşimle bu şekilde evlendim. Ama şöyle bir farkla, Evlenme kararı verdiğimde birşeyler hissediyordum en azından, hissetmeseydim evlenmezdim. Evlendikten sonra daha da sevmeye başladım. 7 sene peşimden koştu eşim ama ben birşey hissetmiyordum. Yani bazı şeyler sonradan da olabiliyor.
Ama insan hiçbirşey hissetmediği biriyle evlenmemeli bence. En azından zaman tanı, şans ver, tanımaya çalış, hemen evlenme. Sonuca görede olumlu ya da olumsuz bir karar verebilirsin. Acele etme. Çünkü bazen çok aşığım dediğim kişilerle de evlilik yürümeyebiliyor. Zaman tanı ve hem duygularını, hem de mantığını kullan.
Bir yakınımda aynen bu yöntemle evlendirildi. Üstelik başkasına deli gibi aşıkken.
Şu an 10 yaşında oğulları var ve boşanıyorlar.
Bayan artık dayanamadığını, sevemediğini söylüyor bir türlü,
Hayatımın kalanını sevmediğim bir adamla geçiremem diyor.
Üstelik eşi gözü gibi bakıyor karısına.
Ama olmayınca olmuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?