- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hiçbir zaman kavga etmedim etmemde çünkü onlar çok yüzgöz olmaya meraklı insanlar işim olmaz eşim bana yakındığı için sordum burada hepsi bu.E bayram değil seyran değil! Haliyle kimsede kimseyi kimseye aratmadı. Sonuç olarak canınız ne istiyokavga etmek falan mı
Elbette arayacak. Ne var bunda?Eşimin kardeşinin onu hiç bilmesine rağmen kaynanamın hasta olduğunda kandilde bayramda vs. arayıp kardeşini ara demesine gerçekten sinirim bozuluyor artık.Sanki benim eşim hiç hasta olmuyor sanki 7 yaş büyük olan eşim değil.Sizin kaynananızda böyle mi?
Bende de var aynı modeldenEşimin kardeşinin onu hiç bilmesine rağmen kaynanamın hasta olduğunda kandilde bayramda vs. arayıp kardeşini ara demesine gerçekten sinirim bozuluyor artık.Sanki benim eşim hiç hasta olmuyor sanki 7 yaş büyük olan eşim değil.Sizin kaynananızda böyle mi?
Eminim oyledir :))Öyle bir iletişim yokmuş ki işte bunu bana söyleyen eşim kendimden uydurmuyorum evlenince eşim kıymete bindi tabi hahahahahah:))
33 yaşındaki insan kimi arayıp aramayacağını bilecek bilinçte bence ayrıca eşim bana yakınmasa bu durumdan haberim bile olmaz.Elbette arayacak. Ne var bunda?
Evet öyle burada hiç tanımadığım insanlara neden yalan söyleyeyim ki buna ne mecburiyetim var neyse o siz istediğinize inanın.Allah bilir olup olmayacağını nasip olursa annem gibi bir kayınvalide olacağım inşallah kaynanam gibi değil örneğim belli:))Eminim oyledir :))
Kardeslerin arasinda iletisim kopuklugu sonradan olusmustur belki annesi de buna mudehale ediyordur sizi rahatsiz eden kisim ne?
sizin de cocugunuz olacak, hep gelin kalmayacaksiniz bunu unutmayin :)
Ayy hep aynı cevap33 yaşındaki insan kimi arayıp aramayacağını bilecek bilinçte bence ayrıca eşim bana yakınmasa bu durumdan haberim bile olmaz.
Aynı cevabı veriyorum çünkü ısrarla neden ilgilendiği soruldu.Benim eşimin benimle paylaştığı şey beni ilgilendirir size göre öyle olmayabilir.Ayy hep aynı cevap
'eşim bana yakınmasa karışmam'
Eşiniz çocuk mu?
Durmadan aynı konudan mı yakınıyor?
Yakınıyorsa da çözümü basit,
-Hayatım ben senin annenle ve kardeşinle olan ilişkine karışmak, yorum yapmak istemiyorum, istiyorsan kardeşini ara konuş,
istemiyorsan da arama,
benim elimden gelen bir şey yok deyip kapatın konuyu.
Gerçekten sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.
Gerçekten anne gibi bir anneysen bunu demene gerek kalmaz ki...İnsan olmak kolay yapabilene...Ben iki tane cocuk dogurcam beslicem buyutcem sonra birbirinizi arayin annem dedim diye elin kizi bunu dert edincek. Ulen kaynana olmak da zor
Eşim bana yakınıyor ama ben büyüyüm o beni büyük bilmiyor hiç aramıyor diye
İlgilenmek başka,Aynı cevabı veriyorum çünkü ısrarla neden ilgilendiği soruldu.Benim eşimin benimle paylaştığı şey beni ilgilendirir size göre öyle olmayabilir.
Ben iki tane cocuk dogurcam beslicem buyutcem sonra birbirinizi arayin annem dedim diye elin kizi bunu dert edincek. Ulen kaynana olmak da zor
Ya sizin ailenize söz söyleyen kim ne alaka eşim kızarsa bende bunu dert ederim yani kimene benim sorum ortada verdiğiniz cevaplara bak daha fazla yorum kalabalığı olmasın by.İlgilenmek başka,
bunu eni konu dert edinmek başka.
Benim oğlum tek çocuk, görümcemin kızlarını ablası bilir, ara sıra hatırlatırım ara diye.
Dayısını, anneannesini, babaannesini, dedelerini ve yakın akrabalarımızı icap ettiğinde aratırım.
İlerde oğlum evlense bu hatırlatmalar için
gelin hanımdan izin mi isteyeceğim?
Ayrıca erkek çocukları böyle şeyleri akıl etmiyor.
Haaa oğlum beni dinlemez, aramaz orası onun bileceği iş ama aileye sonradan dahil olan biri bizim aile dinamiklerimiz hakkında söz sahibi olamaz.
Küçükken sabahtan akşama kadar eşim sokaklarda bir başına dolaşıp dururken kaynanam kızını alıp oraya buraya gezmeye gidermiş pardon ama ortaokula giden çocuğun cebinde sigara paketi taşımasından anne babası sorumludur.Herkesin ailesi bir değil evet ama onun ailesi her anlamda sorumsuz bir aile kaynanam bana oğlunu istemeyerek doğduğunu yıllar sonra kızını çok isteyerek doğduğunu bile söyledi yani kimi savunduğunuzdan haberiniz yok.Öyle deme, konu sahibinin mükemmel annesi abisi ile arasında bağ kurmuş, beceriksiz kaynana bunca yaşlarına kadar kuramadığı bağı şimdi konu sahibinin abi kardeş ilişkisini kıskandığı için kurmaya çalışıyormuş
Cünkü anne olarak evlatlarının iyiliğini istemesi için birilerini kıskanması gerekiyor
Cünkü insanlar tek tip, herkese her şeyi yaptırabiliyorsun.
Cünkü bütün aileler aynı şartlardan geçiyor, aynı geniş aile, aynı kültür, aynı sosyo-ekonomik seviye, aynı eğitim, aynı aile ilişkileri, aynı sağlık problemleri, aynı psikoloji vs vs..
Benim aileme söz söylediniz diyen yok arkadaşım size.Ya sizin ailenize söz söyleyen kim ne alaka eşim kızarsa bende bunu dert ederim yani kimene benim sorum ortada verdiğiniz cevaplara bak daha fazla yorum kalabalığı olmasın by.
Aradığım cevap.Başka böyle davranan kaynanalar var mı? Sorusuna alacağım cevaplardı yine anlamışsınız herneyse iyi günler.Benim aileme söz söylediniz diyen yok arkadaşım size.
Farklı bakış açıları olabileceğini anlatmaya çalışıyorum.
Sizin istediğiniz cevap şuydu sanırım.
Hadsiz kvye bak, ona neymiş?
İstediğiniz cevapları vermeyenler olarak
yorum kalabalığı yapmış olduk.
Dağılalım en iyisi.
Siz de kv ile görümceye kinlenmeye ve
kardeşini araması için eziyet gören eşinize üzülmeye devam edin.
Küçükken sabahtan akşama kadar eşim sokaklarda bir başına dolaşıp dururken kaynanam kızını alıp oraya buraya gezmeye gidermiş pardon ama ortaokula giden çocuğun cebinde sigara paketi taşımasından anne babası sorumludur.Herkesin ailesi bir değil evet ama onun ailesi her anlamda sorumsuz bir aile kaynanam bana oğlunu istemeyerek doğduğunu yıllar sonra kızını çok isteyerek doğduğunu bile söyledi yani kimi savunduğunuzdan haberiniz yok.
Eşime karşı bir pişmanlık telafi etme görmüyoruz ama bize düğünde bize yaşattıkları var sonrasında birçok hareketide.Hangi anne oğlumu istemiyordum kızım için eşime yalvardım der ya bu normal mi?Size ne?
Belki kadın pişman oldu.
Telafi etmeye çalışmasın mi yani?
Yine her şeyi kendi haline mi bıraksın?
Kayınvalidenizi savunmak için söylemiyorum sadece yargılayacak olan siz değilsiniz
Belki o dönemde eşi ile arasında problem vardı, belki eşiniz ilk çocuk, depresyondaydı, belki küçük yaşta doğum yaptı, belki eş ailesi ile sorunluydu, belki boşanacaktı, çocuk olduğunu öğrendi. Bin tane daha sayayim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?