Zorla su içiyorum ..

bende öyleydim günde bir bardaktan fazla içersem boğulacak
gibi oluyordum valla
ama şimdi cilt güzelliği için suyun faydalarını okuudum :):):):)
günde 1 litreyi buluyo su içmem::)ilerleyen zamanlarda 3ltyi
bulmayı düşünüyorum bakalım artık

Çay, kola, icetea vs gibi içecekleri kesin bence. ben de çok kola içtiğim günler az su içiyorum. Su bütün organlar özellikle böbrekler için çok gerekli. susuzluk cildinizin erken kırışmasına da neden olur unutmayın. Her yemekten önce ve sonra birer bardak içmeye çalışın.

bende hamileyim ve su içemiyorum (
bazen çok zorlayarak 3 bardakla bitiriyorum günü o da çok zorlarsam oluyor
acaba vücudumun suya ihtiyacı yok mu diye düşünüyorum ihtiyaç duysam susardım değil mi ama

kızlar 2 sayfa önceki yazdıklarıma kulak verin. testi su içmenizde çok etkili olacak. evinize bir alın o güzel toprak kokusuyla nasıl su içme alışkanlığı edineceksiniz bakın..

Susuz hayat düşünemiyorum kışın 2-3 litre içerim yazın daha fazla. Hayatımda ilk kez su içmediğim zaman hamileliğimin ilk 3 ayı günde 1 bardak zor içerdim oda mide bulantısından dolayı...

Son düzenleme:
Hah.. Alın benden de o kadar.. Su içmez mi bir insan, ya ne garip ki bende içemiyorum. Kendime özel cam şişse aldım (ki şu an tam karşımda.. ) hani ofiste plastikle içmek olmuo daha sağlıklı olur die. ama gelin görün ki yok anacım, kalkıp doldurmaya üşeniyorum. İçemiyorum içemiyorumm..

Hatta pc'me bi kağıt yapıştıdım. "Her saat başı su iç" yazıyor. 9 Saatte bir bardak içsem 9 bardak eder. Bu da ortalama için hani 1,5 - 2 litre için iyi bi rakama ama yok yok yok :26:

ben neler denemedim içebilmek için
ama yok yok yok. içemiyorum. aklıma bile gelmiyor.şu an önümde 1 bardak duruyor. ama canım istemiyor ki.
bu yüzden acile bile kaldırıldım.maalesef yine de içemiyorum
şu an hamileyim.belki de en çok su tüketilmesi gereken dönemdeyim ama bu seferde bulantılarım izin vermiyor

bir gün boyunca hiç su içmediğim oluyor. ben de kendimi zorluyorum ama yine de içmiyorum :)
gerçi kola kahve olsa bir sürü içebilirim ama su olunca olmuyor:)

önümde pet şişeyle su bulunduruyorum yudum yudum da olsa içmeye çalışıyorum ama yok günde toplasan 2-3 bardak anca

iyi aksamlar hanimlar,okudugum kadariyla hepiniz sagligini düsünen insanlarsiniz o yüzden size mehmet ali bulutun ,can bogazdan cikar adli kitabini okumanizi tavsiye ediyorum,sizin konunuz su oldugu icin kisaca kitapdan bilgi vereyim..

ilk basta suyu yemeklerden 30 dk önce ve yemeklerden en az 2 saat sonra icmemiz öneriliyor ve sebepleride anlatiliyor eger yemek esnasinda cok susarsak bir kac yudum yavas yavas icebilirmisiz,,özellikde sofradaki yemekelri gördükten sonra su icmemeliymisiz,cünkü yemekleri gördükten sonra beynimiz migdemiiz onlar icin hazriliyormus ve biz bu esnada su ictigimiz zaman bu suyunda yemeklerden farki kalmiyormus ve sindirimi zorlasiyormus,ben aklimda kalani kisaca anlatmaya calistim kitapda daha kapsamli bilgi mevcut..ayrica kan gurubumuza göre beslenmemizin önemi anlatiliyor kitapda..

arkadaşlar zorla su içmeye gerek yok senelerdir deli gibi su içiorm hiç de bi şeye yaramıo yani bıraktım artık

Günde üç bardak içersem su içiyorum fazlasını zorlayarak içmem lazım bazen işkence gibi geliyor su içmek Nasıl alışabilirim acaba su içmeyi sevmiyorum

canım zorla su içmeye gerek yokkkk öyle abartıldıgı gibi bi faydası da yok zten cildim hala bozukkkkkkk cilde etkili dediler deli gibi su içtm hiç bi işe yramadı

canım zorla su içmeye gerek yokkkk öyle abartıldıgı gibi bi faydası da yok zten cildim hala bozukkkkkkk cilde etkili dediler deli gibi su içtm hiç bi işe yramadı

Kesinlikle yanılıyorsunuz. Su içmek cildi genç tutar cilt sorunlarını çözmeyebilir ama yaşlanmayı yavaşlatır. Benim annem 46 yaşında ve yüzünde inanın neredeyse hiç kırışıklık yok kendisi aşırı genç gösteriyor. Su böbrekler içinde vazgeçilmez bir şey. Ben çok az su içerim ve 22 yaşında alnımda ve dudak kenarlarımdaki çizgiler anneminki kadar belli. Ayrıca böbreklerimdede bu yüzden taş oluştu suyu ihmal etmeyin

kızlar bende bazen çok su içip bazen içmeyi unutanlardandım. sonra internetten aldığım tupper sulukla artık daha fazla su içiyorum. her zaman gözümün önünde ve sürekli elim ona gidiyor. görülmeyecek gibi de değil 1 lt. olduğu için.

vücudumuzun %75 sudan oluşmaktadır. ancak sırf zayıflamak uğruna fazla aşırıya kaçmamak lazım. örnek verecek olursam benim bir akrabam senelerdir kilolu bir bayandı . 2 sene önce gördüğümde tığ gibi olmuştu. dedim yenge nasıl başardın. günde en az 3-4 litre su içerek dedi ( yemeği de azaltmış). bu sene gördüğümde yenge nasılsın dediğimde; sorma fazla su içmekten sağlığımı bozdum dedi. aşırı su içmek vücutta ki faydalı minerallerin de atılımını hızlandırıyor. bu nedenle kilomuzu 32 gr. çarparsak günde ne kadar su içeceğimiz ortaya çıkıyor.

canım bende senın gibiyim ama zorluyorum kendimi.Annemden de azar işitıyorum bu yaşta böbreklerin iflas edecek diyor.Kendine bır şışe ayarla ve sen kullan bakalım ne kadar arttıtacaksın günde içmen lazım.ilaç nıyetıne düşün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…