- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yaza kadar gün ola harman ola...
Açılsın ne olacak ki.Ben de öyle deyip geçiştirdim ama yine konu açılacak yani
Zmn gelince nolcak?Açılsın ne olacak ki.
Yine yaza yıl var derim ben olsam.
Bakarız dedim aynen :) hazırlık filan diyo ya 8 saat yoldan hazırlığa mı çağırılırilk doğumgünüyse böyle bir çılgınlık oluyor ailelerde. çocuğun bişeyden anladığı da yok. amacı ne çözemediğim olay ilk 3 yaşın doğum günüsünün böyle şaşaalı olması
sana uymuyorsa o tarihte gitmeyi planlamıyorsan salla gitsin.. şimdiden yok deme bakarız falan de, yaklaştığında dersin ayarlayamadık gelemiyoruz falan diye..
Yeğenimin doğum günü var yazın. 8 saat mesafe var şehirler arası. ablamda tutturmuş doğum gününe geleceksin demi diye. insan başka şehirden doğum gününe mi çağırır ya şaka gibi. bir sürü masraf yol parası vs. Yolu çekme derdi vs..ben mi yanlış düşünüyorum ne diyeceğim?
Yandık yaa valla.. yılbaşından bi gün önce oradaydık tatil filan denildi yeğenim çok küçük diye onlar başka şey istediler biz başka şey uuyuşmsdı neyse ertesi gün bu gidiyoruz dedik ablama. kalın neden gidiyorsunuz diye nezaketen bi kere bile demedi. eşim de o yüzden bi daha evine gitmek istemiyor .. Bn de evliyim yani bekarmışım gibi davranıyor bazen.Daha yılın ilk ayının son günlerindeyiz. Taa yaza olan doğum günü hakkında konuşup durmak zorla çağırmak. Bilemedim
Yandık yaa valla.. yılbaşından bi gün önce oradaydık tatil filan denildi yeğenim çok küçük diye onlar başka şey istediler biz başka şey uuyuşmsdı neyse ertesi gün bu gidiyoruz dedik ablama. kalın neden gidiyorsunuz diye nezaketen bi kere bile demedi. eşim de o yüzden bi daha evine gitmek istemiyor .. Bn de evliyim yani bekarmışım gibi davranıyor bazen.
Gitme olanağınız yoksa güzel bir not ile kargo aracılığıyla yeğeninizin hediyesini yollayın bence. Ben öyle yapıyordum uzaktayken.Yeğenimin doğum günü var yazın. 8 saat mesafe var şehirler arası. ablamda tutturmuş doğum gününe geleceksin demi diye. insan başka şehirden doğum gününe mi çağırır ya şaka gibi. bir sürü masraf yol parası vs. Yolu çekme derdi vs..ben mi yanlış düşünüyorum ne diyeceğim?
bulundugu sehire ziyaret planiniz varsa o gune denk getirin onun da gonlu olur sizin de iciniz rahat eder. ozel gunlerde insan ister sevdklerini yanindaYeğenimin doğum günü var yazın. 8 saat mesafe var şehirler arası. ablamda tutturmuş doğum gününe geleceksin demi diye. insan başka şehirden doğum gününe mi çağırır ya şaka gibi. bir sürü masraf yol parası vs. Yolu çekme derdi vs..ben mi yanlış düşünüyorum ne diyeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?