Zorlanır mıyım?

Asker, polis, astsubay... vs. biriyle evlenmeyeceksiniz o zaman çok basit ama siz işleri zorlaştırmayı tercih etmişsiniz.

1.sınıfa basladığım sene 1999 depremleri olmuştu.Tam o psikolojiden cikıp okula başlıyorduk ögretmen degisiyordu tam alışıyorduk baska biri geliyordu belki 10 tane belki 15 tane ögretmen degistirdim sağlik ocagina giderdik igne yazdirmaya bir doktora alisırdim korkmazdim her seferinde baska doktor olurdu cocuk aklimla cok üzülüp ağlardım deprem bölgelerinden arkalarına bakmadan kacan ögretmenleri,memurlarin caresizligini ve korkularinı anlasam da geride kalanda yalnız ve caresiz bırakılmıslik hissi cok oluyor.Neden yazdın bunu diyebilirsiniz ama okuyunca aklıma bu geldi.

Eski konunuza yorumum. Kimseyi dinlemeyip nikahi kiymissiniz. Nerden baksaniz hata zinciri. Kolay gelsin

Zorlanırsın, çünkü sözlerin yerini değiştirerek açtığın kaçıncı konu, hep aynı. Senin amacın zorlanmak, hayatını yoluna koymak değil ki

Yanindaki adami seviyorsan zorluga katlanirsin, ama yanindaki adam da belli. Zor olucak konu sahibi icin her acidan. Böyle bir adam icin annemi de birakmazdim acikcasi

Bu durumda mesleğin oldukça önemli eğer sende memursan atamalarınız beraber olur zaten böylelikle iş sıkıntısı cekmezsin. Ama tabiki polis, asker vb. mesleklerin sıkıntıları var. Biraz güçlü bir kişiliğin olması gerekiyor bir de yalnızlığı da sevebilmen gerekiyor bence. Biraz girişken sosyal bir tipsen de zaten farklı sehirlere gitmekte koymaz. Belki çocuk açısından zor olabilir ona da bir çözüm bulursun.

Maalesef onlarda bizim gibi depremzede şu an
Gitmek isteyebilirler anlayışla karşılıyoruz
Ama bu şehre atanıp gelenleri de dışlayacak deiliz sonuçta ilk günler doktorlar polisler askerler çeşitli meslekte çalışanlar geldi hepsinden Allah razı olsun
Koskoca 11 il etkilendi 3 il yok oldu resmen sevdiklerimiz gitti anıları kaldı sadece

@sessizgolge

Eğer Kahramanmaras a tayin olursan konu sahibi mesaj atman yeterli misafir etmek isterim seni burda hayat eskisi kadar güzel olmasa da yeni umutlara tutunuyoruz

Önemli olan eşinle mutlu olman,eşinle olduktan sonra nerde yasadigin önemli olmasın,mesleği de güzelmiş..karekteri de düzgün bir adamsa kıymetini bil eşinin..annen de böyle olsun ister herhalde..sürekli anne anne dersen evlilikte zorlanirsin,illahaki o gelir,sen gidersin....gideceğin yerde de yeni arkadaşlıklar edinirsin, dediğim gibi önemli olan eşinle iyi anlaşıp, sağlam bir aile kurmanız, onun dışındaki problemleri çok düşünme..

Ben ıssız adaya düşsem oh be yalnızlık çok güzel diyebilecek bir yapıda olduğum için zorlanmazdım ama siz yalnızlığı sevmiyor ve annenize cok düşkünseniz zor olabilir. Gerçi bunlar evlenmeden önce düşünülecek şeyler biraz geç olmuş bunu sorgulamak için.

Bencillik yapıyorsunuz. Çoğu kişi zaten söylemek istediklerimi söylemiş.
Annemden nasıl ayrı kalacağım diyorsunuz. Oradaki insanların çoğu sevdiklerinden ebedi bir şekilde ayrı kaldı.
Yazık

Sonun hiç iyi değil seni nikah almaya giderken bile adam yerine koymayan birini yazdın evlenme dediler evlendin. Yanlış kararlar alıp buraya devamı yazıyorsun değersiz görüldüğün bir evliliğe bilmediğin yere gidiyorsun.. Sana değil annene acıyorum yazık
6 ay sonra ayrılmak istiyorum ama hamileyim yazarsın çukurunda debelenirsin.. Net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…