zorlanıyorum kafayı yemek üzereyim

canım sen mantıklı düşenemiyorsun Allahın sevdiği kuluymuşsun ki bu adamdan ayrılmışsın evlenseydiniz şu andan daha çok ağlardın ve çok daha fazla keşke evlenmeseydim derdin inan evlilik bu kadar basit değil burda herkesin hayat tecrübesi var evliliği biliyoruz onun için yazıyoruz ilk ayrılan sen değilsin haline şükret ve bu olumsuz düşünceleri kafandan at imkanın varsa psikiyatra git uzman desteği al ama bir an önce bu ruh halinden kurtul canım erkekler gözyaşına haketmiyor hele böylesi hiç haketmiyor yazık etme kendine

şaşırdınmı sen ? sözlüyken seni aldatan ski kız arkadaşına dönen adamı birde evliliğinde düşünsene seni aldatmaya doyamazdı bu adam.birde demişsinki annesinin ezdirmesi alkolu aman allahım ya sanki bulunmaz hint kumaşı sanki sana koca yok şu koca dünyada nedir bu ne saplantıdır.arkadaşım sen evliliği evcilik sanıyorsun galiba hele bi bu adamla evlenseydinde bunları yaşatan bi adamın yanında bir dakika dururmuydun acaba.....insanlar eşlerinden alkol dayak aldatma vs.. görmediği halde ufak tefek şeylere takılıp evliliğini bitiryor sense paçayı kurtarmışken bunları kendine çekiyorsun... allaha dua et kurtuldum de allah başına vermesin böyle bir eş olcana olmaz olsun...evlilik adı evlilik olsun diye sırf seviyorum aşığım diye yapılırsa ömrü uzun olmaz...sağlam temellere dayalı evlilikler bile yıkılmaya müsaitken içinde alkol aldatma kaynana dırdır daha sayamadığım biçok şey varken nasıl ayakta kalır...aklını başına al aç gözlerini kendine eski sözlünden başka meşgaleler bul dünya onun üzerine kurulu değil...

keşke dediğiniz gibi olabilsem ama aklıma ölümden başka bişey gelmiyorr inanaın bana ağlamaktan yorulddum işe gidemiyorum dışarı çıkamıyorum nefes alamıhyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum

burada ki bayanların hepsi doğru yazmışlar üzerine cümle kurmaya bile gerek bırakmamışlar ellerine sağlık da canım senin psikolojik destek alman şart gibi gözüküyor...bunun bi yolunu araştır ve iyi bir psikoloğa görün derim..

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil..

Başkasını bulamam diye bu kadar hatalar zincirini barındıran biri ile olamazsın , olsan da ayrılırsın..

Nasip işi bunlar , evlenmek için evlenme pişman olmak istemiyorsan sabret..

arkadaşlar yeniden yine ben bana biri çıkma teklifinde bulun du içimde bulunduğum durumu anlattım kendisi edebiyat öğretmeni 30 yaşında fazla yakışıklkı olmayan ( ama ben güzel biriyim onun yanında vede bakımlı ) ama üzerime titreyen biriyle tanıştım. ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum yine aynı şeylerle karşılaşacağımdan uturup anlattım durrumumu hazır oladığımı bana dediği şu yaşadıklaın kolay deil bana izin ver seni kendime eşık edeyim ve birbizimizi sevelim yvamızı kuralım herşeyi atlatırız dedi kendisi zonguldaklı durmu iyi ama ben ne diyeceğimibilemedimsizce ne yapmalaıyım daha erken mi fırsatları kaçırırsamda bir daha yakalayamam diye de korkuyorum

Canım bence karşına çıkan kişiye her yaşadığını anlatma derim ben kimseye güvenilmez bugün zor günler yaşamışsın diyen yarın bi tartışmada yüzüne vurur yada katlandığını söylediğin şeylerden güç alır sana o da çektirir. O nedenle akıllı davran ve bence tanımak için şans ver..Umarım herşey yolunda gider.

Bence de her şeyi herkese anlatmamak gerek.
İleride bir gün evlendiğinizi farz edin.
Yüzünüze vuracak bir nokta bulur .

Yeni tanıştığınız kişiye gelince bence denemeye değer.
Baktınız olmuyor zorlamanın da anlamı yok.

kesınlıkle cok doğru..kendıne bunu yapma sonradan yasayacagın pişmanlık suan yasadıklarından daha fazla olcaktıı buna inan..en doğrusunu yapmışsınnn

arkadaşlar bana yardım edin lütfen ben üzelemedim için çok sıkılıyor psikolim bouluyor hep eskide kalıyoprum kendimi suçluyorum yardım edin ne yapacağım ankarada tek kalıyorum bana akıl vern ölmek istiyorum lütfen düzelemedim

Elime bir kağıt ve kalem alarak artı ve eksileri dökümante eder (anlaşılan o ki nerdeyse hiç artısı kalmamış) sonra hayatımı idame ettirmeye değen insanları düşünüp bir daha arkamda bıraktıklarımı hayatımın ön saflarına koymamaya çalışırdım

Merisina, 2 sene önceki bu konuyu nereden buldunuz?

baskaları tarafından ezılecegıne yalnız olmanın daha ıyı oldyunu dusunuyorum

benim hayat hikayemi oku,aklın basına gelsin arkadasım.
allahımdan hayırlısını dile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…