• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek üzereyim aldatıldım mı !!!

eşimle 96 senesinde evlendim
2 çocuğumuda çok uğraş vererek yaptım
eşimle evlenirken söz verdik birbirimize kesinlikle hayatımız rutin olmucak heyecanımızı kaybetmicez diye
yıllardır hediyede alır sürprizde yapar sürekli beni sevdiğinide söyler

çok sabırsız ve sinirli olduğu için bazı sıkıntılarına katlandım ama bende öyle kolay bi bayan değilim beni idare etmekte zor ve eşim bunu başardı

çok zor günler atlattık eşim çok ciddi sağlık sorunları yaşadı oğlum çok ciddi kaza geçirdi tüm sıkıntılara rağmen hep eleleydik
tabiki bizimdi bocaladığımız bunaldığımız oldu ama Allaha şükür her sıkıntının üstesinden geldik

Çok geçmiş olsun, ameliyatlıyken yaşadığınız bu beklenmedik olay sizi çok üzmüştür tabi. Bazen hayattaki küçücük bir ayrıntı, aslında sizin hiç te sandığınız hayatı yaşamadığınızı ortaya çıkarır aniden...Dünya başınıza yıkılır, geçmişe döner her ufak ayrıntıyı yeniden, yeni bir gözle kurcalamaya başlarsınız... Bazen de siz o ufak bir ayrıntıya gereğinden fazla değer verip kendinizi-sizi sevenleri üzer, yanlış kararlar alırsınız...

Ben size burada şahsi fikrimi söyleyebilirim. Eşiniz iyi bir eş ve baba ise önceliğiniz evlatlarınızı sıcak bir aile ortamından mahrum etmeden buyutmek olmalı. Ben yaşadım, siz de yasamıssınız biliyorsunuz ayrılmıs anne babaların cocukları cok zarar göruyorlar. Eğer yüreğimnizden geçen buysa; son birkez eşinizle konuşup, yumuşak bir ses tonuyla güzelce yukarıda anlattıklarınızı ona da hatırlatın. Ne kadar zor günlerden beraberce geçtiğinizi, yavrularınızı mutlu sıcak bir yuvadan mahrum etmemeniz gerektiğini söyleyin. Yuva yıkmanın bugunlerde çok kolay oldugunu, sizin sağduyulu, doğru davranarak bugünleri geride bırakacağınızı ve çocuklarınızın babası olarak başka erkekler gıbı basıt hatalar yapmayacagına, ailesini herseyın uzerınde tutacagına güvendiğinizi söyleyin. Bu eşınıze de bu konuda sorumluluk yukleyecektır...
Konuyu tekrar açmanız, elinizde daha fazla kanıt yokken olayı sureklı konusup tartısmanız bır muddet sonra sızı haksız duruma dusurur. Yüzgöz olmanıza neden olabılır...
Benim şahsi fikrim sahit oldugunuz olay, ıkısınde de ardnıyet olmasa dahı bastan sona yanlıs. Bu nedenle akrabanız olmayan (anne, kardes, esınızın annesı, karsı vb) hıcbır kadını bu sekılde (hele hele sız hastayken, elden ayaktan kesılmısken hele eve sokmayın.) Araya mesafe koyup arkadasınızı evden acılen uzaklastırın, yoksa duygularınıza yenık duser ve hata yaparsınız. Eşinize, yuvanıza sahip çıkın, elinizden gelen gayreti gösterin...

Bana itici gelen ne oldu biliyor musunuz ?

7 yıldır iyi kötü birşey paylaştığın arkadaşından "kadın" " bayan" diye bahsetmen.

O zaman kocandan da " adam" diye bahsetsene baktığın vakit eğer doğru gördünse elini kadının beline yada sırtına koyan o.

Benim düşüncem, eğer yanlış birşey yapmış olsalar, panikle pozisyon değiştirirlerdi ki öyle birşey olmamış. Belki duygu durumunuz yüzünden de böyle hislere kapılmış olabilirsiniz.

Ha ben arkadaşımla eşimi mutfakta öyle yaptıklarını zannetsem belki daha beter tepki veririm. Ama evde eşim varsa yardımcı olarak arkadaşımın işi ne. Arkadaşım varsa eşimin mutfakta ne işi var... Dünyada en güvendiğim insanlar olsa bile böyle şüphelere kapılıp hiç yoktan huzursuz olacağıma evde eşim varken kimseyi çağırmam daha iyi. Huzursuzluk boyutunu geçtim eğer öyle bir durum yoksa boşuna insanların günahını da alıyorsunuz. Ne gereği vardı şimdi?

…………

aradım kız hani gelicektin gelde yardımın dokunsun dedim tamam geliyorum hemen dedi
geldi
yemek yapim akşama dedi girdi mutfağa eşimde mutfakta ona yardım ediyo

…………………

eğer kötü bi niyet varsa ben onları görünce kadın hiç istifini bozmadı
gayet normal durdu hani bişey yaparken yakalanan kişiler
bi doğrulur ne bilim pozisyon değiştirir kadın aynı durdu ve normal davrandı

bayanı aşşağılamadım olanı söyledim çok saf kendi başına otobüse binip bir yere bile gidemiyo yolu bilmem kaybolurum diye kendi kararlarını verebilecek olgunluğu yok aileside böyle düşünüyo yanlız ben değil önce bayanı tanıtmak istedim ki ona göre yorum yapın diye
şimdiye kadar öyle yanlış bir yaklaşım görmedim sezmedim de taki düne kadar

eşim iş yapar evet yemek konusunda iyidir zaten yemek değil temizlik için çağırdım bayanı sonuçta birbirimize her türlü konuda yardımcı oluyoruz yıllardır yani kardeşime nasıl gel dersem onada aynı rahatlıkla gel evi temizle diyebiliyorum oda bana aynı rahatlıkla davranır
maddi manevi ailesiyle özellikle hep paylaşım içerisindeyiz yıllardır

..................
arkadaşımın oğlumun yaşında kızı var birinci sınıftan beri tanışıyoruz o bayanla bu kadar uzun süre arkadaş kalmamızın sebebide annesi babası çok iyi insanlar eşim arkadışımla arkadaş değil annesiyle babasıyla görüşüyoruz beraber

bayan eşime hep abi diye hitap eder eşinden boşandığüı için hala bunalımda ilk tanıştığımızda eşinden yeni ayrılmıştı hep destek oldum ona

eşim çok ciddi kaza geçirdi çok zor durumda kaldım arkadaşımın ailesi yanımda oldu hep her konuda hemde bu yüzden çok yakınlaştık birbirimize annesini annem gibi görüyorum anneside beni kızı gibi görüyo

hala nalam veremiyorum narkozun etkisimi eğer emin olsaydım şu an burda yazıyo olmaszdım kıyamet kopardı hem bizim evde hem o kadının evinde kahretsinki emin değilim

Tövbe Estğ. ne demek bi eli sırtında yuh yani... diğer elini boşver bir elinin sırtnda olmasıda yeter..

kardeşim. kesinlikle ama kesinlikle o kadını eve bir daha alma.. ama öyle yaparsan ALLAH korusun dışardada görüşmesinler..

diğer bi seçenek evde çok iyi bi takibe alın onların yanlız kalması için zeminler hazırlayın.. baktınız hiç bişi olmuyor ki inşallah olmaz. o zaman hayatına onu daha çok severek devam edersin. ama bişi varsada gerekeni yaparsın. gidecek yerin falan yok dışarılarda mahvolrum diyorsan yakalamak için zemin hazırlama o kadını defet.. bunuda düşün...

nikaey Hanım merhaba ,

bebeğinizi sağlıkla büyütün. Hayırlı olsun.

Anlattığınız durumla ilgili ise “arkadaşınız “ adına üzüldüm. Neden , ben mağdurum diyeceksiniz belki de. Öncelikle siz onu hiç “arkadaşınız “ olarak görmemişsiniz. Yazdığınız mesajları lütfen tekrar okuyun. “arkadaşım , kadın , bayan “ demişsiniz sürekli. “ zaten yemek değil temizlik için çağırdım bayanı” demişsiniz. Gün sonunda yevmiyesini verdiniz mi bayanın ? Arkadaşınız mı ev işleri için çağırdığınız yardımcınız mı ? “yani kardeşime nasıl gel dersem onada aynı rahatlıkla gel evi temizle diyebiliyorum” bu kısmı anlamakta güçlük çekiyorum. O zaman kardeşiniz veya annenizden yardım istemeliydiniz. Arkadaşınızı daha ziyade ücretsiz bir yardımcı gibi görmüşsünüz sanırım ki.

“eğer emin olsaydım şu an burda yazıyo olmaszdım kıyamet kopardı hem bizim evde hem o kadının evinde kahretsinki emin değilim” diyorsunuz. Arkadaşınız zorla evinize gelmedi, mutfağınıza zorla girmedi. Arkadaşınızı siz çağırdınız. Ve arkadaşınız bir anda “kötü kadın” oldu. Çok yazık gerçekten. Arkadaşınız belki de eşinizin tutumundan çok rahatsız oldu. Bir an önce yemeği ısıtıp çıksam diye geçirdi içinden. Ancak fark etmez bir şekilde etiketlediniz onu farkında mısınız ?

galatasaray06 arkadaşımızın mesajı mesela. “kesinlikle ama kesinlikle o kadını eve bir daha alma” , “o kadını defet..” Arkadaşınızı hangi konuma taşımış oluyoruz bu şekilde ? Yardım için emrivaki ile siz çağırdınız. Ve açtığınız konu ile hemen hakkında hüküm dahi verildi arkadaşınızın.

Umuyorum ki bu konuyu ulu orta sohbetlerinizde anlatmaz ve belki de tamamıyla masum bir kadına kötü gözle bakılmasına ve toplumdan dışlanmasına yol açmazsınız.

Eşin kadının sırtına neden dokunuyor ki? Üstelik size yardım etmesi için çağırmışsınız eşinizin mutfağa girmemesi lazımdı yani bunu eşinizin düşünmesi lazımdı. Birşeylerden anlıyorsa da, arkadaşınızı hiç çağırmamanız lazımdı. Kafa dengim değil, sadece ailesini çok seviyorum sözünüzle de üzgünüm ama bayanı kullanmış oluyorsunuz.

Sizin sandığınız gibi birşey olsaydı geldiğiniz anda paniklerdi ikisi de, ki yine de eşinizin bayanın sırtına dokunma hakkını vermez bu, yanlış bir davranış.

Son düzenleme:
…………

aradım kız hani gelicektin gelde yardımın dokunsun dedim tamam geliyorum hemen dedi
geldi

…………………

nikaey Hanım merhaba ,

Anlattığınız durumla ilgili ise “arkadaşınız “ adına üzüldüm. Neden , ben mağdurum diyeceksiniz belki de. Öncelikle siz onu hiç “arkadaşınız “ olarak görmemişsiniz. Yazdığınız mesajları lütfen tekrar okuyun. “arkadaşım , kadın , bayan “ demişsiniz sürekli. “ zaten yemek değil temizlik için çağırdım bayanı” demişsiniz. Gün sonunda yevmiyesini verdiniz mi bayanın ? Arkadaşınız mı ev işleri için çağırdığınız yardımcınız mı ? “yani kardeşime nasıl gel dersem onada aynı rahatlıkla gel evi temizle diyebiliyorum” bu kısmı anlamakta güçlük çekiyorum. O zaman kardeşiniz veya annenizden yardım istemeliydiniz. Arkadaşınızı daha ziyade ücretsiz bir yardımcı gibi görmüşsünüz sanırım ki.

“eğer emin olsaydım şu an burda yazıyo olmaszdım kıyamet kopardı hem bizim evde hem o kadının evinde kahretsinki emin değilim” diyorsunuz. Arkadaşınız zorla evinize gelmedi, mutfağınıza zorla girmedi. Arkadaşınızı siz çağırdınız. Ve arkadaşınız bir anda “kötü kadın” oldu. Çok yazık gerçekten. Arkadaşınız belki de eşinizin tutumundan çok rahatsız oldu. Bir an önce yemeği ısıtıp çıksam diye geçirdi içinden. Ancak fark etmez bir şekilde etiketlediniz onu farkında mısınız ?

galatasaray06 arkadaşımızın mesajı mesela. “kesinlikle ama kesinlikle o kadını eve bir daha alma” , “o kadını defet..” Arkadaşınızı hangi konuma taşımış oluyoruz bu şekilde ? Yardım için emrivaki ile siz çağırdınız. Ve açtığınız konu ile hemen hakkında hüküm dahi verildi arkadaşınızın.

Umuyorum ki bu konuyu ulu orta sohbetlerinizde anlatmaz ve belki de tamamıyla masum bir kadına kötü gözle bakılmasına ve toplumdan dışlanmasına yol açmazsınız.

arkadaşımıda düşünmekte haklısınız tabiki
fakat ben ona bu kadar öfkeliyken saygılı bir şekilde bahsedemem
zaten kafamda her şey allak bullak
yazımılarımı dikkatli okuduysanız
arkadaşımın sıkıntılı anlarında hep yanında olduğumu yazdım ayrıca şunu ima ettimki arkadaşım eşimin yanında hiç şimdiye kadar yanlış davranmadı 7 yıldır görüşüyoruz ve bir kere bile yanlış bir şey sezinlemediğimi belirttim
demem o ki böyle bir şeyin varlığından emin değilim belki gerçekten ben yanlış bir anda olayı gördüm aslında biraz daha baksam düşündüğüm gibi bile olmuyacaktı
ama bunlar hep var sayım ya o güvendiğim arkadaşımla eşim beni sırtımdan vurdularsa tek arkadaşıma kızgın değilim ki eşime ne laflar ettim onun arkasından değil yüzüne söyledim söyleyeceklerimi
yinede merhametliyim ki
böyle bi durumdan şüphe ettiğim halde arkadaşıma yanlış bir şey yapmadım ve çorbayı ısıtıp gitmedi malesef her şeye devam etti
ayrıca evet temizlik için çağırdım para verip vermediğim bana kalsın onada dedim gel evi bi süpür yardım et işe yara dedim birbirimize nazımız geçiyo anlıcan oda benimle aynı şekilde konuşur
birbirimize her konuda elimizden geldiğince yardım ederiz arkadaşım evimi temizlemek için çağırdığımda rahatsız olsa gelmezdi yada gelmiyorum işim var falan derdi
şu durumda sıkıntılı duruma düşen benim arkadaşıma hiç bir şey olmadı o hayatına devam ediyo
boşuna üzüldün ona ve tabikide yinede kızgınım eşime nasıl kızdıysam oda kendine dokundurtmayabilirdi dikkat edebilirdi
tek eşimmi suçlu bu durumda
ayrıca ailem yakın değil malesef destekçide değil neden başkasının annesini anne gibi görüyorum çünkü bana destek olanlar onlar arkadaşımda kardeşim gibiydi
lakin böyle bir şüphem varken arkadaşlığımı sürdürme konusunda şüpheliyim ve benim canımı yakan birinede çok kibar davranamam
ve ben hiç onu kötülemedim nasıl olduğuna anlam veremediğimi söyledim hep
ben sokaklarda her sıkıntısını her gördüğüne anlatan şahıslardan değilim eğer öyle olsaydı buraya kayıt olup sizlerle değil sokaktakilerle konuşuyo olurdum
ve evet tekrar diyorum eğer emin olsaydım o kadını rezil eder sonrada eşime gereğini yapar bu yuvayıda yıkardım.

dünden beri düşünüyorum kafamda olayı idrak edemiyorum.
2 gün önce ameliyat oldum, bu gün ev işlerine yardım etmek için dul bi arkadaşım geldi yardıma
bayanla 7 yıldır arkadaşım özellikle annesini ve babasını çok seviyorum çok iyi insanlar,ailece görüşüyoruz.
arkadaşım eşime abi diye hitap eder. yanında oturmasına bile dikkat eder.
şimdiye kadar eşimin yanında yanlış bi hareketini hissetmedim.
dün olay şöyle gelişti.
yeni ameliyatlı olduğum ve bebeğimi bile kucağıma almam yasak olduğu için
eşim sabah erken geldi işten,kahfaltımızı yaptık arkadaşımı aramamı söyledi ,arkadaşımla çok samimiyiz aslında arkadaşım çok saf birazda çatlak kendi kararlarını bile veremiyen bi kadın arkadaşım diyorum ama, aslında annesinin hatırına arkadaşlık yapıyorum ailesi çok iyi ve benim en zor günlerimde ailece destek oldular bize neyse
geldi
bende bebekle yatıyorum bir anda kalk bak kızım ne yapıyolar dedi içimden bi ses
yatağımdan sessizce kalktım mutfağa yöneldim
arkadaşım bebeğe yemek ısıtıyo eşim yanında bi eli aşşağıda gibiydi diğer eli sırtında
gel dedim içeriye geldi ne oluyo dedim
(bu arada hala narkozun etkisi var bende ayrıca sabahtan beride kendimi iyi hissetmiyordum)
nolduki dedi dedim ne yapıyodunuz napcaz ki dedi
bebeğe çorba ısıtıyo baktım kaynatıyo tavayı kenara çekiyodum dedi
ben öyle görmedim sizi dedim yok valla öyleydi ne olucakki dedi
dünden beri düşünüyorum
tam emin olamıyorum gördüğüme kendimde olmayışım beni yanıltıyo
eşimde dünden beri yeminler ediyo yanlış anladın benim tek yanlışım o kadına fazla yaklaşmış olmak ama içimde bi kötü niyet yoktu sen yanlış gördün diyo
ne olur kafayı yemek üzereyim bana bi çıkış yolu size anlattım bendemi sorun onlardamı
2 çocuğum var biri 14 diğeri bir yaşında bile değil
eğer yanlış gördüysem uzatmak istemiyorum çok canım yanıyo ama eğer öyleyse nasıl ispat edebilirim
üff ne yapıcam ben şimdi!!!!

Allah şifa versin öncelikle...eşinizin daha önce başka kadınlara karşı olan tavırlarını göz önünde bulunudurarak takip edin bence...

sonuçta emin değilsen inkar etmesi kaçınılmazdı, doğru ya da değil kabul etmemiş..
şimdi için içini yiyor acaba diye.bu durumda keşke emin olana kadar izleseydin zamana yaymadan.
şimdi üstünde durma olayın normal devam et. aklında yoksa bile aklına sokma. varsa da böyle bir şey huylandırma... unutmuş gibi yaparak izle bakalım.

…………

geldi

…………………

nikaey Hanım merhaba ,

defetten kastedilen şey ulu orta rezil et evden kov tekmele değil elbette.. müsait bir dille teşekkür ederek zahmet etmenize gerek yok demek istiyoruz. defet derken ortalığı ayağa kaldır demedik elbette kardeşim.

ama birbirine haram erkek ve bir bayanın aynı evde bile durması çok tehlikeli iken onlar aynı odada yani mutfakta tekbaşınadırlar. o kadının elbette artık evde olması ilişkiyi zedeleyecektir. evin erkeği o kadında göreceği bazı şeyleri kendi eşindede arayıp belki off layacaktır. bunlar azmıdır örnekleri çok iyi biliyosunuz. (kadın istediği kadar saf olsun evli bi erkeği onun sırtına yada omuzuna elini koymasına müsade etmemeli.)

BİŞİ YOKSA BİLE İNŞALLAH YOKTUR RADARA GİRMEDEN TEDBİRLİ DAVRANMAKTAN BAHSETTİK ASLINDA..

HANİ AYET BUYURUR YA. ZİNA ETMEYİN DEMEZ ZİNAYA YAKLAŞMAYIN DER ANLATABİLMİŞİMDİR DERDİMİ UMARIM

Son düzenleme:
defetten kastedilen şey ulu orta rezil et evden kov tekmele değil elbette.. müsait bir dille teşekkür ederek zahmet etmenize gerek yok demek istiyoruz. defet derken ortalığı ayağa kaldır demedik elbette kardeşim.

ama birbirine haram erkek ve bir bayanın aynı evde bile durması çok tehlikeli iken onlar aynı odada yani mutfakta tekbaşınadırlar. o kaıdnın elbette artık evde olması ilişkiyi zedeleyecektir. evin erkeği o kadında göreceği bazı şeyleri kendi eşindede arayıp belki off layacaktır. bunlar azmıdır örnekleri çok iyi biliyosunuz.

BİŞİ YOKSA BİLE İNŞALLAH YOKTUR RADARA GİRMEDEN TEDBİRLİ DAVRANMAKTAN BAHSETTİK ASLINDA..

HANİ AYET BUYURUR YA. ZİNA ETMEYİN DEMEZ ZİNAYA YAKLAŞMAYIN DER ANLATABİLMİŞİMDİR DERDİMİ UMARIM

Merhaba galatasaray06 ;

sizin mesajınızı alıntılama nedenim karşı taraf tamamen masum ve iyi niyetli olsa dahi son aşamada anlatılanlara dayanarak bu cümlenin kurulabilmesinin dahi çok üzücü olduğunu anlatmaktı.

Karşı taraf kendiliğinden maharetlerini sergilemek için hasta arkadaşının evine çat kapı gitmemiş. Emrivaki yapılarak çağırılmış. Ancak varılan sonuç , gelinen noktada suçlu ve evden uzaklaştırılması gereken kadın durumuna düşmüş. Bu yüzden o kadın adına üzüldüm.

dünden beri düşünüyorum kafamda olayı idrak edemiyorum.
2 gün önce ameliyat oldum, bu gün ev işlerine yardım etmek için dul bi arkadaşım geldi yardıma
bayanla 7 yıldır arkadaşım özellikle annesini ve babasını çok seviyorum çok iyi insanlar,ailece görüşüyoruz.
arkadaşım eşime abi diye hitap eder. yanında oturmasına bile dikkat eder.
şimdiye kadar eşimin yanında yanlış bi hareketini hissetmedim.
dün olay şöyle gelişti.
yeni ameliyatlı olduğum ve bebeğimi bile kucağıma almam yasak olduğu için
eşim sabah erken geldi işten,kahfaltımızı yaptık arkadaşımı aramamı söyledi ,arkadaşımla çok samimiyiz aslında arkadaşım çok saf birazda çatlak kendi kararlarını bile veremiyen bi kadın arkadaşım diyorum ama, aslında annesinin hatırına arkadaşlık yapıyorum ailesi çok iyi ve benim en zor günlerimde ailece destek oldular bize neyse
geldi
bende bebekle yatıyorum bir anda kalk bak kızım ne yapıyolar dedi içimden bi ses
yatağımdan sessizce kalktım mutfağa yöneldim
arkadaşım bebeğe yemek ısıtıyo eşim yanında bi eli aşşağıda gibiydi diğer eli sırtında
gel dedim içeriye geldi ne oluyo dedim
(bu arada hala narkozun etkisi var bende ayrıca sabahtan beride kendimi iyi hissetmiyordum)
nolduki dedi dedim ne yapıyodunuz napcaz ki dedi
bebeğe çorba ısıtıyo baktım kaynatıyo tavayı kenara çekiyodum dedi
ben öyle görmedim sizi dedim yok valla öyleydi ne olucakki dedi
dünden beri düşünüyorum
tam emin olamıyorum gördüğüme kendimde olmayışım beni yanıltıyo
eşimde dünden beri yeminler ediyo yanlış anladın benim tek yanlışım o kadına fazla yaklaşmış olmak ama içimde bi kötü niyet yoktu sen yanlış gördün diyo
ne olur kafayı yemek üzereyim bana bi çıkış yolu size anlattım bendemi sorun onlardamı
2 çocuğum var biri 14 diğeri bir yaşında bile değil
eğer yanlış gördüysem uzatmak istemiyorum çok canım yanıyo ama eğer öyleyse nasıl ispat edebilirim
üff ne yapıcam ben şimdi!!!!

benim her zaman aklıma gelen başıma gelmiştir yani içimden gelen ses doğru söyler..eşin,arkadaşınla senden daha çok arkadaş:))

Merhaba galatasaray06 ;

sizin mesajınızı alıntılama nedenim karşı taraf tamamen masum ve iyi niyetli olsa dahi son aşamada anlatılanlara dayanarak bu cümlenin kurulabilmesinin dahi çok üzücü olduğunu anlatmaktı.

Karşı taraf kendiliğinden maharetlerini sergilemek için hasta arkadaşının evine çat kapı gitmemiş. Emrivaki yapılarak çağırılmış. Ancak varılan sonuç , gelinen noktada suçlu ve evden uzaklaştırılması gereken kadın durumuna düşmüş. Bu yüzden o kadın adına üzüldüm.

Sizede merhaba zxshermine;

Kadının en büyük hatası kadın olduğunu unutmasıdır. nasıl ki biri bize dokunduğunda hemen tepki veririz çünkü anlarız.
o kadın hiç tepki vermeyişi sorun. bunun adına saflık mı diyelim. diyelim ki gerçekten saflık. bu daha kötü bu sefer erkek o saflığı ya kullanırsa.. kulanır demiyorum konu sahibi kötü düşünmesin. sonuçta ateş ve barut yani. tedbir tedbir tedbir...

arkadaşımla çok samimiyiz aslında arkadaşım çok saf birazda çatlak kendi kararlarını bile veremiyen bi kadın arkadaşım diyorum ama, aslında annesinin hatırına arkadaşlık yapıyorum.

aradım kız hani gelicektin gelde yardımın dokunsun dedim tamam geliyorum hemen dedi.

öncelikle arkadaşınızdan(bi cümlede arkadaşım diyosunuz diğerinde ailesinin hatırına yazmışsınız,ilginç yani neyse)bahsederken neden başına illa bişey eklemek zorunda hissettiniz kendinizi anlamadım???yani dul yazmasaydınız biz farklı yorum yapıcaktıkta dul yazınca farklı yorummu yapıcaz???

işinize gelince dul,saf,çatlak,kendi kararını veremeyen biri ama işinize gelincede evinizin işini yaptırıcağınız becerikli biri öylemi??

burdaki aldatma-aldatmama olayından çok sizin insanlara bakış açınız beni rahatsız etti.belirtmek istedim...

eşim gelmek üzere bu gün daha yazamam gece yada yarın yazarım
hepinizin düşüncelerine saygı duyuyorum
yazdıklarımın bazıları çok karışık olmuş ben bile okuduğumda ne yazmışım dediğim yazılar oldu
fakat şu an gerçekten normal değilim ki yazdıklarım normal olsun

arkadaşımın annesi geldi bu günde mutfağımı topladı sağolsun bende çorba yaptım
kafam dahada bulandı beynimde sorular dönüp duruyo

yazdıklarımın bazıları çok karışık olmuş ben bile okuduğumda ne yazmışım dediğim yazılar oldu

gece yarısı pc yi eline alıp internete girmene eşin nasıl müsade ediyor ki kardeşim :)

O zaman önceliklerinizi belirleyin. Ev işi mi içinin rahat olması mı... Ayrıca hoşlanmadıığınız insanlara evinizin işini yaptırmanız biraz abes değil mi?

Valla arkadaşım ben senin kadar sakin yazabilsem çok şey yazardım. :1::1::1:

Allah böyle kafaları benden uzak tutsun.

Mesajım , zxshermine yazılmıştır. Kimsenin atlamasına zıplamasına gerek yok.

Son düzenleme:
Amelıyat ne amelıyatı, yenı dogummu yaptın sezaryanla?
eger oyleyse logusalıktan kaynaklanıyor olayları boyle buyutmen bıde annenın yasadıkları bılınc altında yerlesmıs ondanda boyle bır guvensızlık yasıyo olabılırsın.
ama merak ettım bırsey var esın normalde ınsanlara yakın bırısımıdır sevgı dolumudur sırtına el koyacak kadar?
eger normalde bole bırısı ıse dert etmene gerek yok.

Back
X