• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek üzereyim aldatıldım mı !!!

Narkozun etkisiyle halusulasyon gormussunuz bence yok kadin saf yok catlak yok dul bilincaltinizi doldurmussunuz o da boyle halusulasyon gordurmus yoksa panik olurdu iki taraf da cok sacma olur sakin kalmalari

Ben de o hanim adina uzulenlerdenim

Hasta arkadasin arasin kalk bana yardima gel desin kirmamak icin kalk git sonra seni nelerle suclasin

Gercekten uzuldum kime guvenecegiz bilmiyorum

eşin evde mutfakta başka bi kadınla çorba ısıtıyor!! o kadın eve yardım için gelmiş ama akrabanız falan değil

1.eşinin mutfakta ne işi var? kadın çorbayı ısıtıyor zaten
2.hadi eşin de mutfakta başka bişey yapıyor diyelim eli neden kadının sırtında? bu hareketi eşim kardeşim ve annem,annesi dışında birine yapıyorsa bi durur düşünürüm sen de düşün bence şüphelenmişsin ki yatağından kalkıp bakma ihitiyacını hissetmişsin benim babamda eşimde eve gelen kadına karşı mesafeli dururlar (temizlikçi olsun akraba olsun)yanlış anlamalara mahal verecek şekilde yalnız kalmazlar

Son düzenleme:
Çok korkarım.
Bu tip düşüncelere maruz kalmamak için hayatımda hiç bir erkek ile aynı ortamda başbaşa bulunmadım.
Hele ki arkadaşlarımın kocalarıyla.
Ben bekarken evli arkadaşıma oturmaya giderdim eğer kız arkadaşım iş çıkışı evine henüz ulaşmamışsa sokakta beklerdim.
Aynı durumda mutfakta iş yapıyor olsam arkadaşımın kocası yanıma gelse uygun bir dille salona yollarım.
Ya da kocası evde diye hiç gitmem, yemekse evde yapar götürürüm.
Allah korusun.

Sende şimdilik içini ferah tut bence.
Ama birazda kolla ne olur ne olmaz insanoğlu çiğ süt emmiş derler.
Allah hiçbirimizi şaşırtmasın.
Bundan sonra da eşin evdeyken evine bekar misafir kabul etme derim

bana kalırsa senin arkadaşınla değil eşine karşı güven problemin var.eşin çapkın birimidir.ilk şüphenmi bu merak ettim.ben eşimin değil başka bir kadına bakmak kadın görse başını öne eğer.senden önce allahtan korkarım der herzaman. eşimin samimi olduğuna kalpten ve birçokkez şahit olarak adım kadar eminim.arkadaşım inşallah sen yanılmışsındır. sinek ufak ama mide bulandırır aklına takılması çok normal.sana tavsiyem en kısa zamanda unut gitsin.arkadaşınada haksızlık etme.yazık günah dul olmak çok zor bu ülkede

Sanırım oğlunun 14 yaşında olduğunu yazmıştın yani minimum 15 yıllık evlisin. 15 yıllık eşini tanımıyor musun

Üstelik bu adamın aklından zoru mu var ki senin burnunun dibinde bir kadınla oynaşsın

Arkadaşınla arkadaşlık etmemişsin, onu kullanmışsın işlerin için; saftır, duldur, yalnızdır,sosyal hayatı yok,ailenin zoruyla görüştüğün biri ve bence çok ayıp bu düşüncen

Eşinden de, işini gücünü bırakıp sana yardıma koşan aile dostundan da utanmalısın. Gördüğünden bile emin olmadığın bir şeyle nasıl bir itham içindesin. Ama kadın saf bir de üstüne dul; senin eşinden başka çıkar yolu yok değil mi ?

Bu kadar güvensizsen, bu kadar kıl üstündeyse duyguların kimseyi evine çağırıp eşinle başbaşa bırakmamalısın ki kimse de töhmet altında kalmasın.

Ben eşinize kızanlardanım,arkadaşınıza birşey diyemem.
Arkadaşınız mutfaktayken kocanızın ne işi var yahu
Ben ablamlara gittiğimde dahi mutfağa ben girdim mi eniştem asla mutfağa gelmez.
Ben sevmiyorum öyle şeyleri.ben rahat olmak isterim mutfakta birşeyler yaparken

Bir erkek mutfağa çok hevesliyse karısına tek bakacak,arkadaşınızı çağırmanızada gerek yoktu
Bana kimse yardım ediyordu demesin,zaten arkadaşım mutfakta işleri yaparken kocamın mutfakta olması yerine benim yanımda olması gerek.

BİRAZ İZLE BAKALIM acele karalar verme..sabret seyret ondan sonrasına bakarsın..
bişey söyleme eşine hissettirme arada aptal kadını oyna ..nasılsa hata yaparlar o boku yemişlerse..
işte ozamannn ferman sende kalem sende :47:

benim anlamadığım eşin evdeyken arkadasını çağır demesi ve seninde çağırman. yani benim eşim dese ben kızarım sen varken nie arkadasımı cağırayım derim ve ne yapılması gerekiosa elinden geldiği kadar eşin yapsın. arkadaşım zaten su an rahatsızmışsın ne die baska bi kadını eve sokuyosun. böyle zamanlarda en çirkin işe yaramaz kadın bile erkeklere cazip gözükebilir. benim kapımı bayan komsum bile çalsa eşim evdeyse hemen eşimin oturduğu odanın kapısını kapatırım bayanı görmesin die. aynı şekilde erkek komsu kapıyı çalsa eşim benim bulunduğum odanın kapısını kapatır. kıskanır insan yaaa...hem eşinin de mutfakta bulunması saçma. allah yardımcımız olsun inş. eşlerimizide bizide şaşırtmasın (amin)

Sen bile emin değilken gördüğünden; buradan bizim sarılmıştır sarılmamıştır, dokunmuştur dokunmamıştır dememiz nasıl tatmin edecek ki seni?

Modernite bunu her ne kadar çağ dışılık, ilkellik, yobazlık olarak algılasa ve yargılasa da; bir kadın ve bir erkek bir ortamda yalnız ise üçüncü kişi şeytandır. Kocan ve arkadaşın için yaptılar ya da yapmadılar demiyorum . Hiç kimse ile bu duruma mahal vermemek, zemin hazırlamamak lazım.

Bir de yeniden onları baş başa bırak bakalım emin olmak için diyenler var ki akıllara ziyan fikirler bunlara kulak asma.

Zor bir durum; kolaylıkla içinden çıkmanı diliyorum yürekten.

eşim taksici yapıcak olsam neler var dışarda biliyomusun diyo senin gözünün önündemi yaparım diyo

eşinin bu sözü beni düşündürdü, yapmayan insan bunu söylemez açık verdi bana göre. ayy kafanı da karıştırmak istemem bu erkek milletine güven olmaz, birlikte olduğu kadınları rahat karısıyla tanıştıranlar bile var, karısının ruhu duymadan...

Allah ıslah etsin onları.

malesef hayata yenik başlayanlardanım ben daha annemin karnındayken babam annemi aldatmış ve ben doğduktan hemen sonra ayrılmışlar
babamdan nefret ederek büyüdüm bir yanım ezik kaldı hep
annemle aynı kaderimi yaşıcam yoksa bende

susmak susmayı başarabilmek gerçekten çok zor heleki böyle bi durumda

galatasaray06;32627006 [COLOR="#000000" .!.:
ben bu yaşanılanın geçmiş ve narkozun etkisiyle büyütmüş olduğunuzu düşünüyorum..:50:

yani neticede anlık bir olay gördünüz ocaktaki tavayı kadının elinden kaynamadan almak için sırtına vurarak ya da dokunarak uyarmış eşiniz..
huraaa deyip almamış gayri ihtiyari bir refleksle..
lütfen herşeyin altında art niyet aramayalım arkadaşlar ya...
konu sahibi arkadaşımız elbette 15 senelik esinin neler yapabileceğini az çok bilir...ben eşinin ve arkadaşının masumiyetine inanıyorum şahsen ...
benim başıma aynısı gelmiş olsa şüphelenmem az çok tanıyorum eşimi salak değil bir kadına benimle aynı ortamda alaka gösterecek kadar..

Merhaba galatasaray06 ;

sizin mesajınızı alıntılama nedenim karşı taraf tamamen masum ve iyi niyetli olsa dahi son aşamada anlatılanlara dayanarak bu cümlenin kurulabilmesinin dahi çok üzücü olduğunu anlatmaktı.

Karşı taraf kendiliğinden maharetlerini sergilemek için hasta arkadaşının evine çat kapı gitmemiş. Emrivaki yapılarak çağırılmış. Ancak varılan sonuç , gelinen noktada suçlu ve evden uzaklaştırılması gereken kadın durumuna düşmüş. Bu yüzden o kadın adına üzüldüm.

size de ayrıca katılıyorum:34:

konu sahibi arkadaşım tekrar söylüyorum bu olayı şüpheye çevirip huzurunu kaçırma sanada eşinede yazık ...
[/COLOR]

ben bu yaşanılanın geçmiş ve narkozun etkisiyle büyütmüş olduğunuzu düşünüyorum..

yani neticede anlık bir olay gördünüz ocaktaki tavayı kadının elinden kaynamadan almak için sırtına vurarak ya da dokunarak uyarmış eşiniz..
huraaa deyip almamış gayri ihtiyari bir refleksle..
lütfen herşeyin altında art niyet aramayalım arkadaşlar ya...
konu sahibi arkadaşımız elbette 15 senelik esinin neler yapabileceğini az çok bilir...ben eşinin ve arkadaşının masumiyetine inanıyorum şahsen ...
benim başıma aynısı gelmiş olsa şüphelenmem az çok tanıyorum eşimi salak değil bir kadına benimle aynı ortamda alaka gösterecek kadar..

Bence eşinin günahını alıyorsun.
Belki de gerçekten kaynatmasın diye uyarmak için sırtına dokunarak ikaz ediyordu.

O değil de benim asıl takıldığım nokta bambaşka bir şey oldu.
Siz narkozlu halinizle içerde yatarken,
birden nasıl aklınıza geldi de şunlara bir bakayım diyip mutfağa gittiniz?
Böyle bir şey o halde bile aklınıza geliyorsa o zaman zaten siz eşinize hiç güvenmiyorsunuz demektir.
Eşinizin size daha önce bir takım yanlışları olmuş demektir.
Yoksa durup dururken aklınıza böyle bir düşünce gelmez.
Hem de olaya onca yıllık kocanız ve 7 yıllık arkadaşınız açısından bakarsak...

Bir de arkadaşınızı aradığınızda yemek yapmaya geleceğini,
sonra da aslında temizlik için geldiğini söylemişsiniz.
Bu kısmı anlamadım doğrusu.

Ayrıca madem eşinize veya arkadaşınıza güvenmiyorsunuz neden çağırıyorsunuz?
Hadi güvenip çağırdınız neden 7 yıldan bu yana şüphelenmediniz de o zaman şüphelendiniz?
Burada kadının hiç bir şuçu yok.
Siz çağırmışsınız gelmiş.
Ortada bir suç varsa suçu eşinizde arayacaksınız.
Zira sizin o halinizde size yardım etmeye gelen hem de 7 yıllık arkadaşınıza yan gözle bakıyorsa
zaten adam değildir...

Son düzenleme:
bence hiç kuşku duyulacak bir durum yok ortada. tek hata, eşinizin (çok yakın bir arkadaş bile olsa)yabancı bir kadınla bir ortamda yalnız kalması. narkozun halüsinasyon gösterme etkisi öyle siz hastaneden çıkıp eve gidene kadar sürmez. en fazla uyku hali yapar. muhtemelen de uykuluydunuz

Şuanda evi terkedek bir durumun yok. Sakin ol. Bir daha da konuyu acma, sessizlik insanı ezer unutma. Eğer bir halt yiyorsa sen sessiz kaldıkca hata yapacaktır.

Anası olmayanın babası olmaz. Bunu sizler benden daha iyi bilirsiniz. Ayrıca sen nereye gidiyorsun bu haltı yiyen defolsun, alırsın nafakanı oturursun aşağı.

elmayra sekerım...yorumlarını oyle bır begenıyle okuyorum kı,:71:
tek kelımeyle hastayım sana....:9:

eger ıçınızde hıc kusku kalmasın ıstıyorsanız,bır muddet tum suphelerınız yok olmus ve esınızın sıze ıhanet etmedıgı konusunda ıkna olmus gıbı davranın.arada o arkadasınızla görusmeyı surdurun.bıraz zaman gecıncede yıne o arkadasınızı eve cagırdığınız bır gun eve kamera yerlestırıp banyoya gırıp dus alın.kontrollu takıp edebılecegınız bır yere ıhtıyacınız var.
tabıı aynı zamanda sabıra da....
en uygun yerın yıne evınız oldugunu dusunuyorum.bakalım süphelerınızde haklımısınız.

Mutfakta ne işi var ki eşinin..
Böyle ne olduğu belirsiz bekar kadınları evinize neden sokuyorsunuz yahu..
Bu kadar da saf olunmaz ki..

Benim samimi bi tek kız arkadaşım var.
O da eşim evde yokken gelir..
Eşim tanır kendisini ama ben arkadaşımla bir şeyler konuşurken yer içerken eşimin evde bulunması gerekmiyor..
Buna lüzum yok..
Sizdeki lüzumu anlamıyorum ben doğrusu..
Yok mu annen, yok mu kız kardeşin, yok mu yengen, yok mu bir akraban.....
Bu kadar da rahatlık olmaz...

Back
X