Zormu dogum

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
35
Az kaldi benimde napicam bilmiyorum daha doktir normal olurmu onu bile demedi gidince soracam insallah kolay gecer Allahim

Doğanın en normal şeyi doğum. Allah kolaylığını versin. Hayvanlar tek başlarına doğuruyorlar olayı akışına bırakın

benimde 1,5 ay kaldı ve korkuyorum .Doğum yontemi 2 hafta sonra belli olcak :)

korkutmak gibi olmasin seni herkeste fatkliymus, bana suni sanci verildigi icin asiri zorlanmistim demir vitaminim eksik oldugu icin kanamada cok olmustu. Allah yardimcin olsun sakin korkma herkeste boyle degilmis

Aciklik 8 cm olana kadar ayaktaydim, ebe serumu dahi ayakta baglamak zorunda kaldi cunku sanci geldiginde yatmak asiri rahatsiz etmisti beni, ayakta ise gulup oynuyordum arada ah of diyerek :) suni sanci istegim ve bilgm disinda takildi fark edince cikarttirdim ama malesef bebegn kalp ritmini cok fazla artirmaya yetti ve hala yukarda oldugu icin acil sezeryanla dogm yaptim. Kirkulacak bir sey yok, psikolojinizi saglam tutun, ozel bir gun, ozel anlar, iyi dusunun iyi olsun. Dayanilmayacak gbi degil, gecip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…