zoruma gidiyor ama ya off

ne guzel ya en azindan bi fikri var:)ben ne giyersem giyim esim olmus,sana hersey yakisir falan gibi klasik cumleler soyluyo.iki elbise gosteririm hangisini giyiyim derim ikisi de guzel der.resmen cildirtio beni ya.bi insanin hic mi fikri olmaz,hic mi elestirmez bence ne guzel sana fikrini soylemis inan ki cok sanslisin.

önceden her şey yakışır diyordu şimdi daha çok yakışması için kendi istediği şekilde giydirmek istiyor bakalım deneyelim onun istediğini de :)

Canim kac yaşındasin ki sevgilinin sana süslen demesi zoruna gidiyor :44:
Bence guZel bı durum senin icin sevinmelisin :21:

bence erkek arkadasın senı sevıyo sevmese zaten senınle ugrasmazdı:ssz:ugrasmaktan kastım sevdıgı tarzda kıyafetler gıyın sunu yapalım bunu yapalım demezdı senı sevıyokı begendıgı tarz aksesuar ve kıyafetlerı senın uzerınde gormek ıstıyor sana yakısıcagını dusunuyor o sekılde gormek ıstıyo hıc zoruna gıtmesın sevınmelısın bence:34:

işte aynı onun lafları :) seni sevdiğimden başkasına gitmek de istemediğim için söylüyorum diyo :) benim istediğim gibi olursan çok daha güzel olacaksın diyip duruyor sevmesem uğraşmazdım seni öyle görmek istiyorum falan

Spor giyimi rahat olduğu için ben de çok severim ama erkekler hep spor görmekten sıkılıyorlar galiba.
Sevgilin de seni kadınsı görmek istiyor olabilir.
Üslubu hoş olmayabilir ama bunu söylemesi bence iyi bir şey.
Giydiğin kot ve tişörtün altına bir topuklu ayakkabı giysen bile bakışı değişecektir.
Ben olsam buna ilişkimize getirecek yeni bir heyecan olarak bakardım.
İstediği tarzda giyinip onu kendime hayran bırakmanın tadını çıkarırdım :)

Spor giyimi rahat olduğu için ben de çok severim ama erkekler hep spor görmekten sıkılıyorlar galiba.
Sevgilin de seni kadınsı görmek istiyor olabilir.
Üslubu hoş olmayabilir ama bunu söylemesi bence iyi bir şey.
Giydiğin kot ve tişörtün altına bir topuklu ayakkabı giysen bile bakışı değişecektir.
Ben olsam buna ilişkimize getirecek yeni bir heyecan olarak bakardım.
İstediği tarzda giyinip onu kendime hayran bırakmanın tadını çıkarırdım :)

kot giyiyordum keten giysen daha farklı olur dedi keten giydim yarasa kol bol tşört hayran kaldı bu kadarcık bile değişime ben çok üstüne gittim yapmıcam seni memnun etmek zorunda değilim beğenmezsen gidersin ben ne giyersem onu beğenmelsin seviyorsan falan alınganlık yapıp böyle laflar edince kızdı oda bana

oda öyle dedi ben sevdiğim şekilde giyinmeni istiyorum dedi bende beğenmiyorsan sevdiğin şekilde giyinene git diyorum bana başkasına bakmam daha mı iyi nasıl istediğimi söylüyorum işte seni öyle görmek istiyorum diyor başkasına gitmek istesem seni sevmesem zaten söylemem bunları diyor

Canım sevgilin çok haklı. Sen onsan ona yakışan ve seninde sevdiğin bişey onun kullanmasını istemez misin? Şahsen sevgilim bana böyle bi fikir verse çok hoşuma gider. Onu yanına giderken onun istediği gibi giyinirim böylece onu daha çok etkilemiş olurum. :23::23::23:

anammm sen 18 yasindaysan sevgilin 20dir.ve o yasta ki erkekler olgun kizlardan hoslanir ve seni olgunlastirmaya calisiyo kanimca:)

kızlar iyi ki buraya yazmışım ve iyi ki sizler cevap verdiniz yoksa bunu ben alınganlık yapıp sevgilimin başının etini yemeye devam edecektim işte bazen anlayamıyor insan ters geliyor falan normal bir durum olsa da ama bu site niye var bu zamanlar için cevap veren veya verecek olan herkese teşekkürler :)

Canım sevgilin çok haklı. Sen onsan ona yakışan ve seninde sevdiğin bişey onun kullanmasını istemez misin? Şahsen sevgilim bana böyle bi fikir verse çok hoşuma gider. Onu yanına giderken onun istediği gibi giyinirim böylece onu daha çok etkilemiş olurum. :23::23::23:

tabi ki isterim artık öyle giyinip onu daha çok etkilemeliyim zaten ufak bir değişiklik bile hoşuna gidiyor bana her konuda fikrini söyler ama bende nedense hep öyle isteyince eskisinden memnun değildin o zaman diye ters çıkıyordum artık yapmam :)

18 yaşındayım :) artık seviniyorum

Ayy tatlim yaa sorun sende degil aslında 18 yasında olup 30 yasında gibi olan küçük kadınlarda ben hayret ediyorum o halde olanlara zaten :30:
Sem yasına uygun en guZel tarzı yakalarsın bence küçük dokunuşlar harika yapar seni hos babetler al kendine dar kotlarla cok guZel duruyor az yuksek dolgu topuk ayakkabı al duruşun değişiyor emin ol :1:
Kendine göre en yakın tarzı yakala :34:
Şimdiden bol şans resim koyarsan yeni halinde hayır demeyiz :1:

Ayy tatlim yaa sorun sende degil aslında 18 yasında olup 30 yasında gibi olan küçük kadınlarda ben hayret ediyorum o halde olanlara zaten :30:
Sem yasına uygun en guZel tarzı yakalarsın bence küçük dokunuşlar harika yapar seni hos babetler al kendine dar kotlarla cok guZel duruyor az yuksek dolgu topuk ayakkabı al duruşun değişiyor emin ol :1:
Kendine göre en yakın tarzı yakala :34:
Şimdiden bol şans resim koyarsan yeni halinde hayır demeyiz :1:

arada mesela uzun çizgili renkli eteğim var üstüne düz beyaz tşört babet ve çanta çok hoşuna gidiyor kot giydiğim güne nazaran daha hoş buluyor artık dolgu topuk ayakkabıları beğeniyormuş bunlardan alabilirsin dedi bir kombin yapıp bayramdan sonra bir resim atarım canım :)

Sevgilinin böyle demesi hoş da sürekli zevkleri değişmiyor değil mi?
Dolgu topuk giy hoşuma gidiyor. A yok artık dolgu topuk giyme sivri topuk sevmeye başladım durumları olmaz inşallah :9:

Sevgilinin böyle demesi hoş da sürekli zevkleri değişmiyor değil mi?
Dolgu topuk giy hoşuma gidiyor. A yok artık dolgu topuk giyme sivri topuk sevmeye başladım durumları olmaz inşallah :9:

yok canım artık dolgu topuk beğeniyormuş yazdım ama artık kısmı fazla olmuş dikkat etmemişim belli tarzda şeyler söylediği her şey

Back
X