Zoruma gitti

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bugün hastaneye ordan da iş görüşmesine gideceğim.Klasik hiç ayakkabım yok.Kız kardeşimin klasik bir ayakkabısı var.Onu giyerim diyordum.Bu arada kız kardeşim dolap aldı kendine.Kıyafetlerini oraya kilitliyor.Baktım ayakkabı ortada yok.Sordum orda dedi.Aradım her yeri hepsini saklamış.Spor giyicem bende.Sonradan al orda diyo.Allah kimseyi kimseye düşürmesin.Ne düzgün baba ne kardeş hiçbiri yok bende.Kıskanmıyorum sadece düzgün ailelere imreniyorum...

Is ariyorsunuz gorusmeye gideceginizi ve ayakkabi lazim olacagini biliyorsunuz. Neden almadiniz? Gunu kurtarmalik ucuz yollu birsey alamaz miydiniz?
Tabiki kardes boyle zor durumlarda birakmamali ama sizde surekli kizin dolabindan giyiniyorsunuz muhtemelen yoksa kimse durduk yere dolap alip esya kilitlemez. Yaptiginizda hos degil.

Haklısınız ne deyim ki.
Bir işe girip ayrı eve çıksanız? Memur olmanız şart değil
Eve çıksam babam kıyametı koparır.Şimdi yavastan iş görüşmelerine gidiyorum.Sabıt ıse gırıcem.Ama cok zoruma gıttı.Bugun gıdıp dolap alıcak aynını yapıcam

Is ariyorsunuz gorusmeye gideceginizi ve ayakkabi lazim olacagini biliyorsunuz. Neden almadiniz? Gunu kurtarmalik ucuz yollu birsey alamaz miydiniz?
Tabiki kardes boyle zor durumlarda birakmamali ama sizde surekli kizin dolabindan giyiniyorsunuz muhtemelen yoksa kimse durduk yere dolap alip esya kilitlemez. Yaptiginizda hos degil.
Sürekli giymiyorum tabıkı.Dün msj geşdı ayrıca.Bugun de görüşme var.Şuan maddı durumum sıkıntılı alamam ayrıca

Bidaha ki ay maaşımı alayım kıyafet alıcam bayaa.Ben part calısıyorum bı yere cıkmıyorum.Nereye gıyıcem kıyafetını kı

Nebileyim kimse evin icinde durduk yere kiyafetlerini kilit altinda tutmaz o yuzden cok kullaniyorsunuz gibi dusundum ama oyle diyorsaniz oyle olsun.
Umarim gorusmeniz olumlu gecer.
İnşallah sagolun.Kendi kıyafetlerını kılıtlerı.Ama benım esyalarım ortada.rahatca kullanıyo kendısı.

Aboo benim kardeşim de böyle. Bir gün "ipad" iyle oynamak istedim izin vermerdi. Başka bir gün oynamama izin vermediği ipad'in ekranının üzerine ayağıyla bastığını gördüm. (Yani ayağının altıyla bastığı şey bana gelince değerli oluyor.) Başka bir gün ipad de konuşan robotun dilini ingilizceye çevirmek istedim ielts'e gireceğim belki konuşma pratiği yaparım dedim robotla. :KK45: Gitmiş "ipad" ine şifre koymuş.

EVrak dolabı falan mı aldı kilitli dolap nedir ya da kilit mi taktırdı dolaba? Ne kadar insanı birbirinden soğutucu şeyler benim kardeşim benden küçük sizin gibi yakın yaşlarda değiliz ama ben hep veririm kıyafetimi ne olacak yani bir kıyafet altı üstü. Gün gelir ben de onun kıyafetini kullanırım. Hediye alırım. Çok beğendiğinden Direkt ona verdiğim kıyafetlerim de vardır. Kız kardeşler arasında bence muhabbet konusudur bu yoksa ne anlamı kalır akran yaşlarda kardeşliğin. İnsanlar ne kadar bencil olmuş. Size böyle ise arkadaşlarına karşı nasıl merak ettim? ( kıyafet anlamında söylemedim genel anlamda) görüşme istediğiniz gibi geçer umarım.

İ
Kardeşine çok aşırı sinir oldum. Üzülme babet de gününü kurtarır. İnşallah görüşmen iyi geçer bol bol paralar kazanır bir sürü ayakkabı alırsın kendine
İnşallah. Kurumsal bir çağrı merkezi.Spor var ayagımda ama bol paça pantolonum kapatıyor Allahtan

Benım kardesımde oyle :( mesela bankada parası var.Alt tarafı 20 lira borc ıstıyorum vermıyor
Aboo benim kardeşim de böyle. Bir gün "ipad" iyle oynamak istedim izin vermerdi. Başka bir gün oynamama izin vermediği ipad'in ekranının üzerine ayağıyla bastığını gördüm. (Yani ayağının altıyla bastığı şey bana gelince değerli oluyor.) Başka bir gün ipad de konuşan robotun dilini ingilizceye çevirmek istedim ielts'e gireceğim belki konuşma pratiği yaparım dedim robotla. :KK45: Gitmiş "ipad" ine şifre koymuş.

Back
X