Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ADMİN Konuyu sohbete çevirmeyiniz demişsinde .... Biz Soru Cevap mı yapıyoruz burda Dertleşiyoruz fikir paylaşıyoruz bi nevi muhabbet ediyoruz ne var bunda ???
Bebeğim dertleşiriz sorun değil sıkma canını tamamı ....Kizlar bana özel mesaj atiyorsunuz ama cevap yazamiyorum yeni uyeyim cevpa verebilmeyi cok isterdim ozellikle sana "ayran" cunku bu konuda dertlesmeye cok ihtiyacim var![]()
Bebeğim dertleşiriz sorun değil sıkma canını tamamı ....
bişi dicem ya, sen çikolatadan anlıyon o zaman
türkiyede güzel çikolata yok malumumuz
duty free'den hangi çikolatayı alıyım?
geçen godiva aldım ama, godivadan iyisi var mı yok mu pek bilmem
ne dersin çikolatacı hatun![]()
Eşe dosta dağıtırken "bunları sevgilim gönderdi" diye söylediyse, belki sana sempati duysunlar diye yapmıştır. Ama yine de ne olursa olsun insan kendine bir paketini ayırır.![]()
200 liralık çikolatayı bir kişi yiyebilirmiyaa sen böyle bolbol yollarsan konu komşuda doyar bence sakın bır daha birşey yollama sen ondan iste
türk kızı, bunun cevabını bekliyorum senden
bak editörümüz kızıyo hadi çabuk ol![]()
Canim o damak tadina bakar herkes ayni cikolatayi sevmezki mesela bana sorsan ferrero hastasiyim yada tablerone seviyorum.
Ben sana bunlar guzel diyemem belki ayni seyler sevmiyoruzdur.
Ben tam bi sütlü çikolata hastasıyım
Şimdi hamilelikte pek yiyemiyorum, tatlıyı kaldıramıyorum ama doğumdan sonra yerim :124:
Ferrero görersem alırım aklımda, bakıyım güzel miymiş![]()
Tatlım sen o 200tl'lik paketi bana yolla bi tanesini başkasına verirsem namerdim![]()