• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gitti !!

ADMİN Konuyu sohbete çevirmeyiniz demişsinde .... Biz Soru Cevap mı yapıyoruz burda Dertleşiyoruz fikir paylaşıyoruz bi nevi muhabbet ediyoruz ne var bunda ???

ADMİN Konuyu sohbete çevirmeyiniz demişsinde .... Biz Soru Cevap mı yapıyoruz burda Dertleşiyoruz fikir paylaşıyoruz bi nevi muhabbet ediyoruz ne var bunda ???

Saol canim allah herkesin yardimcisi olsun.. evet sohbet etmeden nasil dertlesecegizki ?

erkek arkadaşın çevresindeki insanlara hayır diyemediği için seni üzmüş sanırım bu onun iyi niyetinden kaynaklanıyor olabilir :( bence çok güzel bi hediye düşünmüşsün benzer bi şeyi ben de yapmıştım çok büyük bir sorun değil belki ama yine de o kadar emek vermişsin ve şeker bir sürpriz hazırlamışsın. eve paketini odaya saklayamazdı ama tadın bile bakmayarak kabalık etmiş...

Kötü niyetle yapmamış ama düşüncesizlik etmiş. :55:
"O yine gönderir, siz yemenize bakın" der gibi olmuş.
Ben olsam saklar, turşusunu falan kurarım.
BAK ABARTMIYORUM HİÇ.
Memlekette çikolata, şeker mi kalmadı da sevgilimin bana gönderdiklerini sülaleme dağıtıyorum? Peh.

Kizlar bana özel mesaj atiyorsunuz ama cevap yazamiyorum yeni uyeyim cevpa verebilmeyi cok isterdim ozellikle sana "ayran" cunku bu konuda dertlesmeye cok ihtiyacim var :(

Kizlar bana özel mesaj atiyorsunuz ama cevap yazamiyorum yeni uyeyim cevpa verebilmeyi cok isterdim ozellikle sana "ayran" cunku bu konuda dertlesmeye cok ihtiyacim var :(
Bebeğim dertleşiriz sorun değil sıkma canını tamamı ....

Eşe dosta dağıtırken "bunları sevgilim gönderdi" diye söylediyse, belki sana sempati duysunlar diye yapmıştır. Ama yine de ne olursa olsun insan kendine bir paketini ayırır. :ssz:

200 liralık çikolatayı bir kişi yiyebilirmiyaa sen böyle bolbol yollarsan konu komşuda doyar bence sakın bır daha birşey yollama sen ondan iste

bişi dicem ya, sen çikolatadan anlıyon o zaman
türkiyede güzel çikolata yok malumumuz :1:

duty free'den hangi çikolatayı alıyım?

geçen godiva aldım ama, godivadan iyisi var mı yok mu pek bilmem
ne dersin çikolatacı hatun :1:

türk kızı, bunun cevabını bekliyorum senden
bak editörümüz kızıyo hadi çabuk ol:8:

Eşe dosta dağıtırken "bunları sevgilim gönderdi" diye söylediyse, belki sana sempati duysunlar diye yapmıştır. Ama yine de ne olursa olsun insan kendine bir paketini ayırır. :ssz:

Belkide dedigin gibidir bilmiyorum ama en azindan "ben yemesemde olur askim" demeseydi :(

200 liralık çikolatayı bir kişi yiyebilirmiyaa sen böyle bolbol yollarsan konu komşuda doyar bence sakın bır daha birşey yollama sen ondan iste

Konu komsu doysun sorun degil ama oda tadina baksin hepsinin tadina bakmasada bi kutuyu acip baksaydi :(((

türk kızı, bunun cevabını bekliyorum senden
bak editörümüz kızıyo hadi çabuk ol:8:

Canim o damak tadina bakar herkes ayni cikolatayi sevmezki mesela bana sorsan ferrero hastasiyim yada tablerone seviyorum.
Ben sana bunlar guzel diyemem belki ayni seyler sevmiyoruzdur.

Canim o damak tadina bakar herkes ayni cikolatayi sevmezki mesela bana sorsan ferrero hastasiyim yada tablerone seviyorum.
Ben sana bunlar guzel diyemem belki ayni seyler sevmiyoruzdur.

Ben tam bi sütlü çikolata hastasıyım
Şimdi hamilelikte pek yiyemiyorum, tatlıyı kaldıramıyorum ama doğumdan sonra yerim :124:
Ferrero görersem alırım aklımda, bakıyım güzel miymiş:1:

Ben tam bi sütlü çikolata hastasıyım
Şimdi hamilelikte pek yiyemiyorum, tatlıyı kaldıramıyorum ama doğumdan sonra yerim :124:
Ferrero görersem alırım aklımda, bakıyım güzel miymiş:1:

:) tamam canim ferrero 'yu sevmeyen tanimiyorum zaten heleki sutlu cikolata hastasiysan seveceginden eminim..
Bu arada Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin melegini :)

Canım mutlaka yemiştir ya hepsini dağıtmadı ya bu çocuk :) dert etme sende bir daha 1 kutu yolla bari :)

Çok ayıp etmiş bence, düşüncesiz biri galiba. Siz de bu durumun zorunuza gittiğini söyleseydiniz keske, farkına varırdı belki hatasının...

Son düzenleme:
Aklından zoru mu varmış da dağıtmış .
Ben olsam ben de alınırdım kızardım valla.
3 5 Olsa neyse de 200tl el insaf.
Senin babanı çikolata fabrikatörü felan sanmışlardır ailecek.

Tatlım sen o 200tl'lik paketi bana yolla bi tanesini başkasına verirsem namerdim :23:

Bizim turk mılletını anlamam yurt dısından gelendne cıkolata gıdenden cıkolata ısterler turkıyedekı cıkolatar ıle ordakı cokmu farklı aynısı anam degısen bısey yok onlarınkı bazızısı cıleklı aromalı oluyor okadr :D Sende aklını kullan bırdahakıne yollama guzelce kalbını kırmadan dersın cıkolata fabrıkası yok burda bankacıda babm yok dıye :D oldu bıttı gıtsın cokmu canı cıkolata ıstıro ogrencımı bırde 50 kursluk cok guzel metrolar var ben bayılırım yesın ondan dursun :D Bu arda olmadı kızlar arkadasdan bızde ıstıyelım cıkolata :D

Back
X