• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gitti !!

Bidaha paket yollamiyacagim zaten yapacagim kadar yaptim anlatsam delisin dersiniz
İnanırım Canım benim ablamda Parasını deli gibi harcardı hediyeler alırdı yedirir içirir Sonunda Hep ağlardı Ağlaya ağlaya helak olurdu üzülürdüm Sende ablam gibisin demekki... Peki O Sana Neler Yaptı ???? onlardan da bahsedermisin?

200 liralik cikolata pakedinin icinde gercekten cikolata mi var ?
sizden neden uzun zamandir cikolata istiyordu?
babanizin fabrikasi mi var?

İnanırım Canım benim ablamda Parasını deli gibi harcardı hediyeler alırdı yedirir içirir Sonunda Hep ağlardı Ağlaya ağlaya helak olurdu üzülürdüm Sende ablam gibisin demekki... Peki O Sana Neler Yaptı ???? onlardan da bahsedermisin?

Maddi yonden birsey yapmadi yapamaz zaten cunku ogrenci o ama benim icin kuzeniyle tartisti ve suan ailesinden gizli yanima gelmek icin ugrasiyor. bizim durumumuz cok farkli cunku ailelerimizin larsi cikacagi bir iliski yasiyoruz ve hic bi sekilde onlarin gonullerini yapmadan evlenmek istemiyoruz bu yuzden ailemize bir irimiz hakkinda bahsederken cok dikkat ediyoruz.

Beni hersekilde herkese karsi savundu ve oyle yapmayada dvam ediyor beni sevdigindende eminim bu herseye deger cunku karsilikli sevgi heleki boylesine temiz duygularla olaninda hep bulamiyor insan. Onun sevgisinden suphem yok. aileside xok sevdi beni bende onlari. ablasiyla tanistim ve ogrenci olmaqina ragmen biriktirip bana tek tas almis ben geri satmasini istedim para sikintisi ceker diye ama satmadi bana verdi

Maddi yonden birsey yapmadi yapamaz zaten cunku ogrenci o ama benim icin kuzeniyle tartisti ve suan ailesinden gizli yanima gelmek icin ugrasiyor. bizim durumumuz cok farkli cunku ailelerimizin larsi cikacagi bir iliski yasiyoruz ve hic bi sekilde onlarin gonullerini yapmadan evlenmek istemiyoruz bu yuzden ailemize bir irimiz hakkinda bahsederken cok dikkat ediyoruz.

Beni hersekilde herkese karsi savundu ve oyle yapmayada dvam ediyor beni sevdigindende eminim bu herseye deger cunku karsilikli sevgi heleki boylesine temiz duygularla olaninda hep bulamiyor insan. Onun sevgisinden suphem yok. aileside xok sevdi beni bende onlari. ablasiyla tanistim ve ogrenci olmaqina ragmen biriktirip bana tek tas almis ben geri satmasini istedim para sikintisi ceker diye ama satmadi bana verdi
Seni Savunması Güzel tektaş da cömertlik olmuş ama sizin hediyenizi dağıtması pek hoş değil... Şunu merak ettim ? Peki Neden Aileleriniz Size karşı çıkıcakki ?

evet ayıp etmiş, ben olsam bende kızardım. Evdekilere verir tabide, komşuya dayısının ogluna fln dagıtması saçma olmuş. Bide sen o kadar masraf yapmışsın ugraşmışsın göndermişsin, ben yemesemde olur demesi düşüncesizlik açıkçası. Birdaha gönderme sende canım, değmez görüyorsun bu erkeklere ;))

Selam kizlar,

Fikrinizi almak istedim !

Ben sevgilime birkac kutu cikolata seker paket edip yollamistim yesin diye... Oda cok istiyordu yollamami ! Yollamak icinde baya bide para harcadim (koli + yolladiklarimin fiyati 200 tl kadar etti), ama hiç dusunmeden yolladim sevdigim icindir diye !

Bu paketi almis o gun ablasiyla konusmus ne yapiyorsun vesayre diye sorarken benim yolladiklarimi soylemis oda hani bana demis bizimkide sanada var demis. paketleri hep akrabalarina dagitmis :( Beni tanimayanlara bile vermis ! Kendine hiç birakmadinmi diye sordugumda "Ben yemesemde olur askim" dedi :( Ya ben o yesin diye yolladim o istiyor diye gonderdim o gitmis dagitmis millete ! Ablasi neysede gitmis komsuya, dayisinin ogluna vermis !

Kizlar benmi yanlis dusunuyorum yoksa bu yaptigimi yanlis insan bari bi tanesinin tadina bakar dmi :( Bu konuda ne dusunuyorsunuz cok canim sikildi ya sizce bosunami kendimi uzuyorum.. Siz olsaniz darilmazmisiniz :( Dusuncelerinize ihtiyacim var;

Tesekkur ederim

onun değil senin yaptığın yanlış maalesef
erkeklere bu kadar yüz vermeyeceksiniz

acaba bu paket için 200 tl harcadığını bilse yıne dağıtır mıydı?

yaptığı şey çok saçma ve düşüncesizce.sonuçta sen hem emek hem de para harcayıp ona bir jest yapıyorsun o da önemsiz bir şeymiş gibi hepsini başkasına veriyor.tavrında çok haklısın bi daha da bir şeyi çok istese bile asla gönderme:20:

yaptığı şey çok saçma ve düşüncesizce.sonuçta sen hem emek hem de para harcayıp ona bir jest yapıyorsun o da önemsiz bir şeymiş gibi hepsini başkasına veriyor.tavrında çok haklısın bi daha da bir şeyi çok istese bile asla gönderme:20:

Zaten isteyecek kadar yuzsuz bir insan degil bunuda saka olsun diye soylemisti... bende ucuzundan alip yollayabilirdim ama isvicre cikolatasi arayinca boyle oluyor.. Dedigim gibi asla parasinda degilim yaptigi canimi acitti :(

Zaten isteyecek kadar yuzsuz bir insan degil bunuda saka olsun diye soylemisti... bende ucuzundan alip yollayabilirdim ama isvicre cikolatasi arayinca boyle oluyor.. Dedigim gibi asla parasinda degilim yaptigi canimi acitti :(

bana da yollasana :1:
hepsini kendim yerim :1:

çikolataların 200 liraık olduğunu bilseydi yemeye bile kıyamazdı belki:27::27::27::27: küçükken çikolatan dolayı hepatite girmiş biri olarak keşke bana gönderseydin sen onları :37: kimseciklere vermezdim vallahiii:27::27:

Çok şımartmıssınız yada zaten çok şımarıkmış.. Bence bir erkeğin böyle hediye istemesi hoş değil hatta bayan ında eşi nişanlısı vs değilse istemesi bile bana abes geliyor..

Canin sagolsun en azindan bunu okuduktan sonra dagitmaz yersi :) uzulme gibi bi durumum olmaz

bişi dicem ya, sen çikolatadan anlıyon o zaman
türkiyede güzel çikolata yok malumumuz :1:

duty free'den hangi çikolatayı alıyım?

geçen godiva aldım ama, godivadan iyisi var mı yok mu pek bilmem
ne dersin çikolatacı hatun :1:

Back
X