• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gitti !!

yavrum öğrenci adama ne gönderiyorsun 200 tl'lik çikolata, ticaret mi yapıyorsun da sanki gittin gezi pastahanesinden jest diye aldın, gitsin alsın bi tane gofret yesin.
yapma bir daha böyle hadi senin içinden gelmiş yapmşsın hediye ettin sonrasına bakmayacaksın ama hepimiz insanız bakarız.
evet düşüncesizce davranmış ama erkekler böyle ne yazık ki...
boşver başının gözünün sadakası olsun, ama bu kadar verici olma, emeğine parana yazık...

ticaret dedinde vallahi aklima karbuz kabugu düstü :1:
adam hepsini satmis olmasin sakin ? :1: olur olur valla

Tabi ki insan ilişki de birbirine yapacak böyle süprizler bence iyi yapmışsın...ilişkiye heyecan katar böyle şeyler üzme tatlı canını bakmıştır tadına erkek arkadaşın madem bu kadar cidisiniz seni de tanıyo üzüleceğini hesaba katmıştır sanırım. takma kafanı senin kırıldığını anlayınca alacaktır gönlünü....

Çocuk "eve elim boş gitmeyim" diye düşünmüş bence:9:Sonuçta o da başka şehirde okuyor-muş:1:

Canim aileside memleketlerine gitmis ablasi falanda hep evliler yani evleri bostu bu paketi eve goturmus sonrada kapi kapi dagitmis !!

Oraya yazdığım ev sadece kendi evleri değil işte:1: Hani türklerin öyle bir huyu vardır ya eli boş gidilmez diye. Şöyle söyleyim erkek arkadaşım İstanbul'da okuyo ailesi ise uzak bi'şehirde... Uzun aralardan sonra eve gidince ne alsam diye düşünüyo hep, lokum diyoruz. Bu sefer kuzene aldık, diğer kuzen görür ayıp olur ona da alınıyo/amcaya alınıyo bu sefer dayı görür bozulur oluyo. Bi'bakmışsın kendi evine götürdüğünü bile vermiş.

Benim ilk aklıma elim boş gitmeyim olayı geldi:26:

Bence çok büyütmeden düzgünce "aşkım üzüldüm ben yaptığına, sen seviyorsun diye bi'heves gittim seçtim ama sen eş dost dağıtmışsın kendine bir paket bile ayırmamışsın." vs diye. Sevgilisi gönderiyo sonuçta olay çikolata değil ki.

Şahsen ben açık konuşmak gerekirse bozulurdum. Görene uzatsa veya çekirdek ailesine dağıtsa neyse de... Ben sanmıyorum ki şu aşamada kuzene, amcaya götürürken sevgilim yolladı desin. (hoş ben bilemem bu kısmı ama:44:)

Bence söyle, içinde kalmasın. Ama düzgünce söyle çünkü sonra olay şeye dönebiliyo; keşke göndermeseydin, bak başıma kakıyorsun!:26:

bence burda önemli olan dağıtması değil kendinin yememiş olması bana göre yani:26: çünkü aynen benim erkek arkadsım kocaman bı koli yolladı doğum günümdü içi ağzına kadar çikolata (ki çikolata hastalığım var cok severim) . ben de bı kısmını aynı yerde oturduğumuz akrabalarıma ve aileme de vermiştim x yolladı size die ona da haber ettğimde nasılsa çok var ver tabiki ağızları tatlansın demişti. ama gerisini bikaç günde tüketmiştim :9: ama bu demek olmuyor ki kıymetini bilmedim de dağıttım sonuçta sende baya göndermişsin ki ablana da ver demişsin oda sevdiceğinin çikolatalarından vermiş ama kendi de yemeliydi . acaba bi daha mı bekliyor senden çikolata da ben yiyemedim diyor :27:

Keşke kalıp alıp kendiniz çikolata yapsaydınız hem daha çok çeşit olurdu, hem daha özel olurdu en önemlisi de 200 tl gibi bir miktar parayı vermemiş olurdunuz :44: Ama olan olmuş, ben yerinizde olsam sevgilinize çok kızardım. Bana göre çok yanlış emek edip aldığın, gönderdiğin bir hediyeyi "dağıtmak". Bir kaç arkadasına, ablasına verse neyse de çok ilginç çikolataların komşuya kadar ulaşması:26:

Bugün konunuzu 7.açışım herhalde.
Birkaç kere yorum yazmaya yeltendim, sildim geri.
Bu sefer kararlıyım, yazacağım...

Bence biraz fazlaca büyütmüşsünüz bu durumu.
Kırılmakta haklısınız, emek ettiniz ve masraf yaptınız ama çöpe atılmamış ki...
Başkalarını sevindirmiş, kendini ön planda tutup da saklayamamış.
Size minnettarlığını, hissettiği mutluluğu da dile getirmiş.
Ne yolladığınızı az çok tahmin edebiliyorum, benim de klasik süprizlerimden biridir yaptığınız.
Onları zaten tek başına yemesi pek mümkün olamaz değil mi?
Belki bu durum benim de çokça başıma geldiğinden (iki taraflı) normal karşılıyorumdur.
Sevdiğim biri ona özel bir yemek, pasta, kek vs gibi şeyler yapmamı istediğide, yapar götürürüm ama o yiyemeden bitiverir, duyan gelir.
Yapacak bir şey yok, gören duyana da yok alamazsın denmez.
Hele de aileden gizlenemez.
Hem şu açıdan düşünün, bunları dağıtırken sizin yolladığınızı söylemiştir.
Sevgilisinin ne kadar ince ve düşünceli olduğunu cümle aleme duyurup, gönüllerini de hoş etmiştir.
Hayır duası da almışsınızdır; fena mı?
O sebeple düzgün bir şekilde sevgilinize durumdan hoşlanmadığınızı, en azından tadına baksa emeğiniz için üzülmeyeceğinizi anlatın ve daha da bu konuyla huzurunuzun kaçmasına sebebiyet vermeyin derim.
Bazen neye niyet neye kısmet deriz, durum kısaca böyle olmuş.

Son düzenleme:
yahu niye 1 koli yolluyorsun 1 kutu yolla 3-5 tane yesin
ayrıca niye sen yolluyorsun benim bildiğim çikolata çiçek vs erkek tarafı yollar
bu kadar şımartma sonra böyle yüzsüz yüzsüz dağıttım der tabii
bi daha 1 liralık şey bile yollama bakalım o zaman kıymet bilecek mi

kusura bakma ama yaptığı tam bi öküzlük :44: bence bidaha bişey yollama. hem erkek kısmı çikolatamı yermiş :40: o sana göndersin

Bugün konunuzu 7.açışım herhalde.
Birkaç kere yorum yazmaya yeltendim, sildim geri.
Bu sefer kararlıyım, yazacağım...

Bence biraz fazlaca büyütmüşsünüz bu durumu.
Kırılmakta haklısınız, emek ettiniz ve masraf yaptınız ama çöpe atılmamış ki...
Başkalarını sevindirmiş, kendini ön planda tutup da saklayamamış.
Size minnettarlığını, hissettiği mutluluğu da dile getirmiş.
Ne yolladığınızı az çok tahmin edebiliyorum, benim de klasik süprizlerimden biridir yaptığınız.
Onları zaten tek başına yemesi pek mümkün olamaz değil mi?
Belki bu durum benim de çokça başıma geldiğinden (iki taraflı) normal karşılıyorumdur.
Sevdiğim biri ona özel bir yemek, pasta, kek vs gibi şeyler yapmamı istediğide, yapar götürürüm ama o yiyemeden bitiverir, duyan gelir.
Yapacak bir şey yok, gören duyana da yok alamazsın denmez.
Hele de aileden gizlenemez.
Hem şu açıdan düşünün, bunları dağıtırken sizin yolladığınızı söylemiştir.
Sevgilisinin ne kadar ince ve düşünceli olduğunu cümle aleme duyurup, gönüllerini de hoş etmiştir.
Hayır duası da almışsınızdır; fena mı?
O sebeple düzgün bir şekilde sevgilinize durumdan hoşlanmadığınızı, en azından tadına baksa emeğiniz için üzülmeyeceğinizi anlatın ve daha da bu konuyla huzurunuzun kaçmasına sebebiyet vermeyin derim.
Bazen neye niyet neye kısmet deriz, durum kısaca böyle olmuş.

Sagol zahmet edip yazsigin icin. ben dagitmasina hicmi hic uzulmedim sadece bitanesinin tadina baksaydi uzulmcektim cok fena canim sikildi

konu sahıbı sevgılın espırı yapmıs ; "hani benim çıkolatalarım "dıye .

sen de abartıp 200tlık cıkolata gondermıssın :9:

gercekten abartmıssın yaa .yanına gittiginde bi paket cıkolata alırdın

verırdın .200tlık cıkolata gondermek nedır yahu !

anlıyorum özenmissn ama ,degerı pahalı tutulunca sen daha kıymetlı

olmuyorsun ,giderken alırdın bır tane suprız yumurta ,espırısıne espırıyle

cevap verırdın ,abartmaya ne gerek var .alemsınız valla guldurdunuz benı :9:

neyse sıkma canını canım

Seni iyi anlıyorum tatlım ama abartma, samimi olarak söylüyorum abartma bu kadar:34:

Bak sen çikolata göndermişsin, yenilip tüketilir bir şey değil mi? Ömrünün sonuna dek saklayamaz neticede.

Ben biliğin özene bezene hediye alırdım, hemen annesine,kardeşine verirdi. Başta nasıl bozulurdum, ben senin gibi de değilim, şakkadanak söylerdim suratına. Hani aldıkların seninki kadar pahalı da değildi ki "bu beni sömürüyor mu" diye düşüneyim. Ama adam insanlara bir şeyler vermeyi çok seviyor, bana da yapar aynısını, malını sakınmaz. Ha hediyeyi, hem de benden olan bir hediyeyi vermesi düşüncesizlik ama napayım. Bak düşün en son çok güzel bir saksı çiceği almıştım, annesine verdi. "İyi ettin, senin gibi kütük ne anlasın çiçekten, annen sever çiçeğimi hiç değilse" dedim. :1: Annesi de tatlı bir hanım, arada onla da hediyeleşmişliğimiz var, çiçeğin de benden olduğunu biliyordu, yerine özenmiş yanına koymuş hemen.:16: Bir de zaten yakınlarına veriyor, hani bıdısının bıdısına tepki koyarım ama ailesine bir şey demem yani.

Senin erkek arkadaşının çikolatayı hiç tatmaması ayıp değil de garip olmuş yani. Saflığından, çok üzerinde durma bence. Ama 200 TLlik hediye de fazla açıkçası.

Son düzenleme:
Öncellikle sen ona jest olsun diye birsey yapmissin ama yapmicaktin arkadasim yollamicaktin.

Bidahaki gittiginde götürürdün. Hem götürmüssün bile neyine yetmemis.

Oda dagitmis. Abartmamak gerek bence.

Ama...

Bidaha yollama sakin. Ve sende ondan birsey iste :)

Son düzenleme:
Yesin diye 1 paket gönderilir, 6-7 paket ne yahu şeker hastası mı yapacaksın adamı. :1:

Benim eşim de sevgiliyken bana göndermişti bayağı pahalı bir çikolata, ama içlerinde likör olduğuna dikkat etmemişti, koca paket alkol kullanmadığımdan direk çöpe gitti. senin ki yine ziyan olmamış. :1: Akrabaların gözüne girdin bak :9:

Yesin diye 1 paket gönderilir, 6-7 paket ne yahu şeker hastası mı yapacaksın adamı. :1:

Benim eşim de sevgiliyken bana göndermişti bayağı pahalı bir çikolata, ama içlerinde likör olduğuna dikkat etmemişti, koca paket alkol kullanmadığımdan direk çöpe gitti. senin ki yine ziyan olmamış. :1: Akrabaların gözüne girdin bak :9:

Konuyu anlamadiniz kizlar dagitmasinada parasinada takilmadim bi tanesini alip isirsaydi bari. Zaten ben ona demistim ablanlarada ver diye.. neyse sikinti yok bidaha hediye yollamam olur biter !

Çok çikolata çok enerji demek ;)
böylesi daha hayırlı olmuş,,,bilmem anlatabildim mi..
daha light şeyler gönder bi dahaki sefere(gönderme yada kadın erkeğe değil erkek kadına baksın)

sevgilisi ne şanslı dimi ya ben kocamdan istiyorum eşim olduğu halde 2 liralık çikolata alıp geliyor ay gülermisin ağlarmısın :)))))

sevgilisi ne şanslı dimi ya ben kocamdan istiyorum eşim olduğu halde 2 liralık çikolata alıp geliyor ay gülermisin ağlarmısın :)))))

:)) alemsin canim ya..
Vallahi ben sevgilimin sevgisinden, insanligindan emin olmasam degil çikolata çöp bile vermem :D

arkadaşım benimde zoruma giderdi üstelik ablası olurmu onlar sana gelmiş diyerek almayabilirdi kızılaymısın sen?
hani bi deyim vardır ya kızılaydan mı dağıttılar diye evet aynen öle olmuş sana değer vermemiş verseydi kimseye elini bile sürdürtmezdi............
sende ondan bişe sende dağıt görsün gününü

Back
X