Zorunda miyim???

Minik kuzular

❤ay parçalarım❤
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
6.617
8.587
118
Iyi geceler mutlu yillar kk hanimlari kendime iyi bi dert bulup konu actim nihayetinde. 5 yillik evliyim evliligiminizin ilk zamanindan bu yana yilbasini esimin ailesi ile toplu olarak kutlariz son 2 yildirda bizdeydik gecen yil 6 haftalik hamile olmama ragmen 20 kisiyi agirladim evimde. Esimin durumu iyi yeme icme ne olursa herseyi yapiyor bizde kutlansada kutlanmasada durum boyleydi. Yilbasi gelmeden konusulmaya baslaninca bu yilda baskadi davet etsin dedim sakayla karisik aile meclisinde pek uzerine alinan olmadi bir eltim haric nerede olursa olsun masraflar tabiki yine bize ait. Neyse bi kac gun once ufak bi dis operasyonu gecirdim esimde dil ucuyla soyledi millete neymis efendim ben davet etmemisim mecbur muyum her yil kaldiki sivi gidalar haric bisey yiyemiyorum 5 dikis var agzimda 2 cocukla nasil basa cikacagim herkesle bi kerede siz cagirin dedim diye basa kalkmis oldum haksiz miyim sizcede yorumlariniza talibim uzun oldu hakkinizi helal edin

Haklısın valla. Hem beleş olsun hem de başkası yapsın. Ooohhh ne güzel dünya.
Yani tamam durumlari yok ama biz nereye gitsek zaten esim yapacak her masrafi ama bi kere olmadi diye hemen idam.mi edilicem.yani bu mudur gecen yil evin icine edildi o halimle ses etmedim de bu ne vefasizlik anlayamadim

Yani tamam durumlari yok ama biz nereye gitsek zaten esim yapacak her masrafi ama bi kere olmadi diye hemen idam.mi edilicem.yani bu mudur gecen yil evin icine edildi o halimle ses etmedim de bu ne vefasizlik anlayamadim
Valla çekin resti bence geri adım atmayın. Hamile halinizle hizmet ettirmek nedir ya? Vicdansızlar. Allah razı olsun demek varken hala iki çocuklu kadından hizmet bekliyorlar!

Valla çekin resti bence geri adım atmayın. Hamile halinizle hizmet ettirmek nedir ya? Vicdansızlar. Allah razı olsun demek varken hala iki çocuklu kadından hizmet bekliyorlar!
Cektim zaten cocuklar sorun degil ama.bu kez rahatsizim dimi el insaf

Ohh iyi yapmışsınız söylemekle.Hiçte mecbur değilsiniz.Millette yıkılacak adam buldumuydu bıktırana kadar kullanmak istiyor.Sizi haklı buldum bu konuda.Eee sonuç ne oldu?Bu sefer kime gittiler peki?
Bana basima kalktin diyen eltime gittiler bizide 8 olmus cagiriyorlar sizde esimi aradilar tabi beni degil

Bana basima kalktin diyen eltime gittiler bizide 8 olmus cagiriyorlar sizde esimi aradilar tabi beni degil
Bide bozulmuslar yani bu duruma yuh. İyi oldu en azindan her sene cagirmaktan kurtulmus oldunuz belkide bu sayede.
Yedirip icirmeyi cok severim ama her sene her sene de olmaz yani. Hazir sofra yiyip icip gidiyim her zaman oh ne guzel. Bi senede onlar cagirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…