- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Minik kuzular
-
Yani tamam durumlari yok ama biz nereye gitsek zaten esim yapacak her masrafi ama bi kere olmadi diye hemen idam.mi edilicem.yani bu mudur gecen yil evin icine edildi o halimle ses etmedim de bu ne vefasizlik anlayamadimHaklısın valla. Hem beleş olsun hem de başkası yapsın. Ooohhh ne güzel dünya.
Valla çekin resti bence geri adım atmayın. Hamile halinizle hizmet ettirmek nedir ya? Vicdansızlar. Allah razı olsun demek varken hala iki çocuklu kadından hizmet bekliyorlar!Yani tamam durumlari yok ama biz nereye gitsek zaten esim yapacak her masrafi ama bi kere olmadi diye hemen idam.mi edilicem.yani bu mudur gecen yil evin icine edildi o halimle ses etmedim de bu ne vefasizlik anlayamadim
Cektim zaten cocuklar sorun degil ama.bu kez rahatsizim dimi el insafValla çekin resti bence geri adım atmayın. Hamile halinizle hizmet ettirmek nedir ya? Vicdansızlar. Allah razı olsun demek varken hala iki çocuklu kadından hizmet bekliyorlar!
Ooo olur mu sofralar kurulmadi bu yil dertleri o galibaInsan utanma belasi haklisim canim bu sene de bizde yapariz belki der.
Durumlari yoksa yilbasi da kutlamayiversinler, cok mu elzem bir sey?
Hasta halinizle caninizi sıktığınıza değmez..
Yani insan der kadın hasta bu kadar insanı nasıl ağırlasın. Eşin ne diyor peki bu duruma?Cektim zaten cocuklar sorun degil ama.bu kez rahatsizim dimi el insaf
Bana basima kalktin diyen eltime gittiler bizide 8 olmus cagiriyorlar sizde esimi aradilar tabi beni degilOhh iyi yapmışsınız söylemekle.Hiçte mecbur değilsiniz.Millette yıkılacak adam buldumuydu bıktırana kadar kullanmak istiyor.Sizi haklı buldum bu konuda.Eee sonuç ne oldu?Bu sefer kime gittiler peki?
Bir kerede vermezsen boyle oluyor tabikiBu hep böyledir zaten verdiğin sürece senden iyisi yok..
Esim iyi yaptin benim ekmegimin tuzu yok zaten diyor tekliflerinide bi bahaneyle reddettiYani insan der kadın hasta bu kadar insanı nasıl ağırlasın. Eşin ne diyor peki bu duruma?
Aman Iyi olalim diye canim birazda esim duskun ailesine herkes biraraya gelsin hesabi yapiyordu adamHaklisin da neden bu kadar alistirdin be kkardesim? Hizmet etmeye mi geldin dunyaya?
Eşinde bu kadar fedakar olmasın.Hiç kimse kıymet bilmiyor sonra.İyi yapmış gitmemekle.Tam tersi olsaydı.Daha da sinir bozucu olurdu durum.Esim iyi yaptin benim ekmegimin tuzu yok zaten diyor tekliflerinide bi bahaneyle reddetti
Bide bozulmuslar yani bu duruma yuh. İyi oldu en azindan her sene cagirmaktan kurtulmus oldunuz belkide bu sayede.Bana basima kalktin diyen eltime gittiler bizide 8 olmus cagiriyorlar sizde esimi aradilar tabi beni degil
Esim zaten giciklanmaya baslamisti buda tuz biberi oldu fedakarligi sadece yilbasiyla alakali degil cunkuEşinde bu kadar fedakar olmasın.Hiç kimse kıymet bilmiyor sonra.İyi yapmış gitmemekle.Tam tersi olsaydı.Daha da sinir bozucu olurdu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?