Zorunda miyim???

Aslında para toplansa daha iyi alışveriş meblağsı ne kadar tutuyor? Durumunuz iyi olsa bile para kolay kazanılan bişi değil

Ben bu gibi özel günleri ilk günden beri keyfime göre kutladım.
İlk sene başbaşa geçirdik,sonra kızım oldu bebekle yine kimseye gitmedim/çağırmadım da. Sonrasında dışarda kutladık bazen,bazen aile ziyareti yaptık.
Bayram değilse kimsenin beklentisi olsun istemem bu sebeple alışkanlık halini alacak,rutine binecek şekilde davranmam,spontane olur.
Aksi halde görev halini alıyor sizinde yaşadığınız gibi.
Bu size vesile olsun,bundan sonra kendi cekirdek ailenizle program yapın.

Asla mecbur değilsin.
Bizimde evliliğin ilk yılları eşimiz sülalesine gidilirdi.
Artık şişmiştim aynı muhanbetletden zaten kalabalıkta sevmem.
Resti çektim.
Şimdi kocam ben çocugum başbaşayız.
En güzeliii

Bir daha da yapmayın bence herkes kendi evinde kendi ailesi ile kutlasın madem herkes kendini düşünüyor boşversene canına yazik para neyse de

Aslında para toplansa daha iyi alışveriş meblağsı ne kadar tutuyor? Durumunuz iyi olsa bile para kolay kazanılan bişi değil
Tabiki kolay kazanilmiyor ama bakar misin bi esin davet etti ben ses etmedim diye neler yapiyorlar para toplayalim desem taslarlar herhalde beni

Evet aslinda bizde bayram gibi beklenen bi gun oldu sebebide esimin yilbasinda ne yapiyoruz gibi konusmalari bu yil bastan kesmistim zaten ama sonuc bu oldu

Tesekkurler canim. Evet konu acmak icin baska dertlerimde oldu.ama.bu beni cok uzdu. Zaten sıkılmıstimda ben esimin ailesi diye ses etmiyordum umarim artik boyleeee kalir

Tabi değilsin. Çağırmamakta da sonuna kadar haklısın. İnsanlar da nerde beleş oraya yerleş mantığında. Ne kadar rahatlar hep sizden bekliyorlar

Bir kere susarsaniz nasilsa ses cikarmiyor diye hep aynisini beklerler. Size de boyle olmus ama tepkinizi koydugunuz icin bundan sonra zorla kendilerini davet ettiremezler merak etmeyin. Bence sonuna kadar haklisiniz. Misafirleri kabul etmemekle iyi yapmissiniz

Bu kez epey bi ses cikardim birde kocasini tembihliyormus kocasi cagiriyorda kuzu cagirmiyor gidersen seninle gorurusurum diye ay agziylada soyledi cingene gibi kavga etti benimle resmen

Niye zorunda olasınız ki? Eviniz özel günlerde toplanma alanı filan mı ilan edildi resmi olarak? Ne güzel, yesinler içsinler, sonra da temizlik, ortalık toplama derdi olmadan eğlenip gitsinler. Sömürücü insanlar olmasalar, zaten siz laf etmeden bu sene de bizde kutlayalım diyen insanlar çıkardı. Sesini çıkarmayanları ben olsam bir daha çağırmam. Kalabalık ağırlayacak güçleri yoksa, evlerinde aileleriyle kutlasınlar o zaman. İlla ki cümbür cemaat kutlanması gerekmiyor bu meredin, iki çekirdek çitleyerek de girilebiliyor yeni yıla.

su insanlarin bir evi as evi olrak gormesine helwki kocanin misafir misafir diye aglamsina anlam veremiyorum cok merakliysa garson tuutsun 20 kisiye

Aksamdan bu yana esimjn beynini yaktim bir daha asla diye oda cok iyi oldu diyor hayret bisey ama isterlerse 100 yil konusmasinlar bu kadarda salak yerine koymasinlar beni

su insanlarin bir evi as evi olrak gormesine helwki kocanin misafir misafir diye aglamsina anlam veremiyorum cok merakliysa garson tuutsun 20 kisiye
Aynen oyle o anasi babasiyla kardesleriyle oturuyor kim is yapiyor bunlar onumuze nasil geliyor diye sordugu yok gecen yil evi pislik icinde birakmislardi bende dra gitmistim evi ellemeden hamilelik kontrolune esim temizlemis ortaligi boyle yaptiklari icin bu yil dil ucuyla cagirdi zaten sonucta ortada

cagirmayin dediginz gibi zorunda misinz evi kutlama yeri olrak goruyorlar e bende olsam oraya gelirim hazirlayan var nasl olsa herkes kendi evinde otrup cerezini yesin en iyisi ne bana kimse yuk olsun nede ben baskasina. suan hamile misin gene yazik degil mi sana

Bu kez epey bi ses cikardim birde kocasini tembihliyormus kocasi cagiriyorda kuzu cagirmiyor gidersen seninle gorurusurum diye ay agziylada soyledi cingene gibi kavga etti benimle resmen
Terbiyesiz ya bosverin boyle insanlari takmaya degmez. Asiri samimi olmayin ne o oyle 20 kisi bir evde ne gerek var. Madem iyi davraninca karsilik alamiyorsunuz sizde tam olarak onlarin dedigi gibi davranin esinizi tembihleyin gorsunler o zaman nasil oluyormus istememek

Gecen yil hamileydim bizdelerdi bu yil dis operasuonu oldum agzim dikisli cocuklara bile zor bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…