- 11 Mayıs 2011
- 7.168
- 3.971
- 373
- Konu Sahibi Minik kuzular
-
Aslında para toplansa daha iyi alışveriş meblağsı ne kadar tutuyor? Durumunuz iyi olsa bile para kolay kazanılan bişi değilIyi geceler mutlu yillar kk hanimlari kendime iyi bi dert bulup konu actim nihayetinde. 5 yillik evliyim evliligiminizin ilk zamanindan bu yana yilbasini esimin ailesi ile toplu olarak kutlariz son 2 yildirda bizdeydik gecen yil 6 haftalik hamile olmama ragmen 20 kisiyi agirladim evimde. Esimin durumu iyi yeme icme ne olursa herseyi yapiyor bizde kutlansada kutlanmasada durum boyleydi. Yilbasi gelmeden konusulmaya baslaninca bu yilda baskadi davet etsin dedim sakayla karisik aile meclisinde pek uzerine alinan olmadi bir eltim haric nerede olursa olsun masraflar tabiki yine bize ait. Neyse bi kac gun once ufak bi dis operasyonu gecirdim esimde dil ucuyla soyledi millete neymis efendim ben davet etmemisim mecbur muyum her yil kaldiki sivi gidalar haric bisey yiyemiyorum 5 dikis var agzimda 2 cocukla nasil basa cikacagim herkesle bi kerede siz cagirin dedim diye basa kalkmis oldum haksiz miyim sizcede yorumlariniza talibim uzun oldu hakkinizi helal edin
Bir daha da yapmayın bence herkes kendi evinde kendi ailesi ile kutlasın madem herkes kendini düşünüyor boşversene canına yazik para neyse deIyi geceler mutlu yillar kk hanimlari kendime iyi bi dert bulup konu actim nihayetinde. 5 yillik evliyim evliligiminizin ilk zamanindan bu yana yilbasini esimin ailesi ile toplu olarak kutlariz son 2 yildirda bizdeydik gecen yil 6 haftalik hamile olmama ragmen 20 kisiyi agirladim evimde. Esimin durumu iyi yeme icme ne olursa herseyi yapiyor bizde kutlansada kutlanmasada durum boyleydi. Yilbasi gelmeden konusulmaya baslaninca bu yilda baskadi davet etsin dedim sakayla karisik aile meclisinde pek uzerine alinan olmadi bir eltim haric nerede olursa olsun masraflar tabiki yine bize ait. Neyse bi kac gun once ufak bi dis operasyonu gecirdim esimde dil ucuyla soyledi millete neymis efendim ben davet etmemisim mecbur muyum her yil kaldiki sivi gidalar haric bisey yiyemiyorum 5 dikis var agzimda 2 cocukla nasil basa cikacagim herkesle bi kerede siz cagirin dedim diye basa kalkmis oldum haksiz miyim sizcede yorumlariniza talibim uzun oldu hakkinizi helal edin
Tabiki kolay kazanilmiyor ama bakar misin bi esin davet etti ben ses etmedim diye neler yapiyorlar para toplayalim desem taslarlar herhalde beniAslında para toplansa daha iyi alışveriş meblağsı ne kadar tutuyor? Durumunuz iyi olsa bile para kolay kazanılan bişi değil
Evet aslinda bizde bayram gibi beklenen bi gun oldu sebebide esimin yilbasinda ne yapiyoruz gibi konusmalari bu yil bastan kesmistim zaten ama sonuc bu olduBen bu gibi özel günleri ilk günden beri keyfime göre kutladım.
İlk sene başbaşa geçirdik,sonra kızım oldu bebekle yine kimseye gitmedim/çağırmadım da. Sonrasında dışarda kutladık bazen,bazen aile ziyareti yaptık.
Bayram değilse kimsenin beklentisi olsun istemem bu sebeple alışkanlık halini alacak,rutine binecek şekilde davranmam,spontane olur.
Aksi halde görev halini alıyor sizinde yaşadığınız gibi.
Bu size vesile olsun,bundan sonra kendi cekirdek ailenizle program yapın.
Cidden oyleymis bize gelince sefa sureceklerdi cunku hos kendilerede gitsek ayni ama neyini gurur yaptilarsa bilemedinKafana takma arkadasim ...
En dogrusunu yapmissin.
Millet enayi ariyor coreklenecek .
Tesekkurler canim. Evet konu acmak icin baska dertlerimde oldu.ama.bu beni cok uzdu. Zaten sıkılmıstimda ben esimin ailesi diye ses etmiyordum umarim artik boyleeee kalir"Kendime iyi bir dert bulup konu açtım nihayetinde " yazmaniz cok hoşuma gitti çünkü bende niyetleniyorum bazen vazgeçiyorum Allah dert vermesin tabi.
Birseyleri adet haline getirip ayni insanlarla sürekli bunu uygulamak belli bir süreden sonra keyif vermiyo gerçekten ve oyle oluyo ki bazen baska bir plan yapsan suc işlemiş gibi hissettiriyolar anlayabiliyorum bundan sonra evde yanliz geçirebilirsiniz yada farkli bir plan yapabilirsiniz belli bir süre sonra alışacaklar onlarda. Mutlu yillariniz olsun
Tabi değilsin. Çağırmamakta da sonuna kadar haklısın. İnsanlar da nerde beleş oraya yerleş mantığında. Ne kadar rahatlar hep sizden bekliyorlarIyi geceler mutlu yillar kk hanimlari kendime iyi bi dert bulup konu actim nihayetinde. 5 yillik evliyim evliligiminizin ilk zamanindan bu yana yilbasini esimin ailesi ile toplu olarak kutlariz son 2 yildirda bizdeydik gecen yil 6 haftalik hamile olmama ragmen 20 kisiyi agirladim evimde. Esimin durumu iyi yeme icme ne olursa herseyi yapiyor bizde kutlansada kutlanmasada durum boyleydi. Yilbasi gelmeden konusulmaya baslaninca bu yilda baskadi davet etsin dedim sakayla karisik aile meclisinde pek uzerine alinan olmadi bir eltim haric nerede olursa olsun masraflar tabiki yine bize ait. Neyse bi kac gun once ufak bi dis operasyonu gecirdim esimde dil ucuyla soyledi millete neymis efendim ben davet etmemisim mecbur muyum her yil kaldiki sivi gidalar haric bisey yiyemiyorum 5 dikis var agzimda 2 cocukla nasil basa cikacagim herkesle bi kerede siz cagirin dedim diye basa kalkmis oldum haksiz miyim sizcede yorumlariniza talibim uzun oldu hakkinizi helal edin
Bu kez epey bi ses cikardim birde kocasini tembihliyormus kocasi cagiriyorda kuzu cagirmiyor gidersen seninle gorurusurum diye ay agziylada soyledi cingene gibi kavga etti benimle resmenBir kere susarsaniz nasilsa ses cikarmiyor diye hep aynisini beklerler. Size de boyle olmus ama tepkinizi koydugunuz icin bundan sonra zorla kendilerini davet ettiremezler merak etmeyin. Bence sonuna kadar haklisiniz. Misafirleri kabul etmemekle iyi yapmissiniz
su insanlarin bir evi as evi olrak gormesine helwki kocanin misafir misafir diye aglamsina anlam veremiyorum cok merakliysa garson tuutsun 20 kisiyeIyi geceler mutlu yillar kk hanimlari kendime iyi bi dert bulup konu actim nihayetinde. 5 yillik evliyim evliligiminizin ilk zamanindan bu yana yilbasini esimin ailesi ile toplu olarak kutlariz son 2 yildirda bizdeydik gecen yil 6 haftalik hamile olmama ragmen 20 kisiyi agirladim evimde. Esimin durumu iyi yeme icme ne olursa herseyi yapiyor bizde kutlansada kutlanmasada durum boyleydi. Yilbasi gelmeden konusulmaya baslaninca bu yilda baskadi davet etsin dedim sakayla karisik aile meclisinde pek uzerine alinan olmadi bir eltim haric nerede olursa olsun masraflar tabiki yine bize ait. Neyse bi kac gun once ufak bi dis operasyonu gecirdim esimde dil ucuyla soyledi millete neymis efendim ben davet etmemisim mecbur muyum her yil kaldiki sivi gidalar haric bisey yiyemiyorum 5 dikis var agzimda 2 cocukla nasil basa cikacagim herkesle bi kerede siz cagirin dedim diye basa kalkmis oldum haksiz miyim sizcede yorumlariniza talibim uzun oldu hakkinizi helal edin
Aksamdan bu yana esimjn beynini yaktim bir daha asla diye oda cok iyi oldu diyor hayret bisey ama isterlerse 100 yil konusmasinlar bu kadarda salak yerine koymasinlar beniNiye zorunda olasınız ki? Eviniz özel günlerde toplanma alanı filan mı ilan edildi resmi olarak? Ne güzel, yesinler içsinler, sonra da temizlik, ortalık toplama derdi olmadan eğlenip gitsinler. Sömürücü insanlar olmasalar, zaten siz laf etmeden bu sene de bizde kutlayalım diyen insanlar çıkardı. Sesini çıkarmayanları ben olsam bir daha çağırmam. Kalabalık ağırlayacak güçleri yoksa, evlerinde aileleriyle kutlasınlar o zaman. İlla ki cümbür cemaat kutlanması gerekmiyor bu meredin, iki çekirdek çitleyerek de girilebiliyor yeni yıla.
Aynen oyle o anasi babasiyla kardesleriyle oturuyor kim is yapiyor bunlar onumuze nasil geliyor diye sordugu yok gecen yil evi pislik icinde birakmislardi bende dra gitmistim evi ellemeden hamilelik kontrolune esim temizlemis ortaligi boyle yaptiklari icin bu yil dil ucuyla cagirdi zaten sonucta ortadasu insanlarin bir evi as evi olrak gormesine helwki kocanin misafir misafir diye aglamsina anlam veremiyorum cok merakliysa garson tuutsun 20 kisiye
cagirmayin dediginz gibi zorunda misinz evi kutlama yeri olrak goruyorlar e bende olsam oraya gelirim hazirlayan var nasl olsa herkes kendi evinde otrup cerezini yesin en iyisi ne bana kimse yuk olsun nede ben baskasina. suan hamile misin gene yazik degil mi sanaAynen oyle o anasi babasiyla kardesleriyle oturuyor kim is yapiyor bunlar onumuze nasil geliyor diye sordugu yok gecen yil evi pislik icinde birakmislardi bende dra gitmistim evi ellemeden hamilelik kontrolune esim temizlemis ortaligi boyle yaptiklari icin bu yil dil ucuyla cagirdi zaten sonucta ortada
Terbiyesiz ya bosverin boyle insanlari takmaya degmez. Asiri samimi olmayin ne o oyle 20 kisi bir evde ne gerek var. Madem iyi davraninca karsilik alamiyorsunuz sizde tam olarak onlarin dedigi gibi davranin esinizi tembihleyin gorsunler o zaman nasil oluyormus istememekBu kez epey bi ses cikardim birde kocasini tembihliyormus kocasi cagiriyorda kuzu cagirmiyor gidersen seninle gorurusurum diye ay agziylada soyledi cingene gibi kavga etti benimle resmen
Gecen yil hamileydim bizdelerdi bu yil dis operasuonu oldum agzim dikisli cocuklara bile zor bakiyorumcagirmayin dediginz gibi zorunda misinz evi kutlama yeri olrak goruyorlar e bende olsam oraya gelirim hazirlayan var nasl olsa herkes kendi evinde otrup cerezini yesin en iyisi ne bana kimse yuk olsun nede ben baskasina. suan hamile misin gene yazik degil mi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?