- 15 Temmuz 2016
- 8.644
- 14.565
- 248
- Konu Sahibi Minik kuzular
-
Aynen oyle hic birseyi esirgemedigimi bile bile de bu sozleri hic olmadibazı insan hem nankör hem utanmaz oluyor... geçen sene sizdeydik bu sene bizde olsun demek yerine birde trip atmışlar valla pes... iyi olmuş keserler ayaklarını sende rahat edersin
Evet esimede dedim bitti artik yilbasi daveti diye bizde sirf geliyorlar diye neler nelr yapmiyoruz ki canim mesele sadece yemek icmek olsa keskeBide bozulmuslar yani bu duruma yuh. İyi oldu en azindan her sene cagirmaktan kurtulmus oldunuz belkide bu sayede.
Yedirip icirmeyi cok severim ama her sene her sene de olmaz yani. Hazir sofra yiyip icip gidiyim her zaman oh ne guzel. Bi senede onlar cagirsin
Esim ailede durumu iyi olan tek kisi kimin neyi eksikse yapmaya calisir sirf ben rahatim onlarda kotu olmasin diye sagolsun benim ailemede ayni ozveride ama bu kadar seye karsi bunlari duymak dandik bi durum yuzunden gercekten can sıkıcıHaklısınız. Yerinizde olsam şu dakikadan sonra evine kutlama için davet etmem ve eşime de para harcatmam.
Elbetteki degilsin bizde kayinvalideye gidiyoruz durumu iyi olmasina ragmen pasta yapiyoruz diyeri kek kisir yapiyor durumu yoksa herkes gidecegi yere elinden geleni gonlunden kopani gotursun ev sahibide bi zahmet cayi demlesin caya muhtac degiller ya .Bende bunu anlamiyorum.Iyi geceler mutlu yillar kk hanimlari kendime iyi bi dert bulup konu actim nihayetinde. 5 yillik evliyim evliligiminizin ilk zamanindan bu yana yilbasini esimin ailesi ile toplu olarak kutlariz son 2 yildirda bizdeydik gecen yil 6 haftalik hamile olmama ragmen 20 kisiyi agirladim evimde. Esimin durumu iyi yeme icme ne olursa herseyi yapiyor bizde kutlansada kutlanmasada durum boyleydi. Yilbasi gelmeden konusulmaya baslaninca bu yilda baskadi davet etsin dedim sakayla karisik aile meclisinde pek uzerine alinan olmadi bir eltim haric nerede olursa olsun masraflar tabiki yine bize ait. Neyse bi kac gun once ufak bi dis operasyonu gecirdim esimde dil ucuyla soyledi millete neymis efendim ben davet etmemisim mecbur muyum her yil kaldiki sivi gidalar haric bisey yiyemiyorum 5 dikis var agzimda 2 cocukla nasil basa cikacagim herkesle bi kerede siz cagirin dedim diye basa kalkmis oldum haksiz miyim sizcede yorumlariniza talibim uzun oldu hakkinizi helal edin
Bu kadar yapilan zahmete cay nedir kuzum yaElbetteki degilsin bizde kayinvalideye gidiyoruz durumu iyi olmasina ragmen pasta yapiyoruz diyeri kek kisir yapiyor durumu yoksa herkes gidecegi yere elinden geleni gonlunden kopani gotursun ev sahibide bi zahmet cayi demlesin caya muhtac degiller ya .Bende bunu anlamiyorum.
Canim gecen yil hamileydim ve bizdelerdi zatenSenin bu durumuna anlayisla karsilamayip birde tavir aliniorsa sen daha âlasini al tavırın. Zaten hep ole.olur yaparsın yaparsin bir kere yapma kotu olursun, eşinede de ben zorlu bir surec yasiyorum hamileyim hassasim iyi hissetmiorum kendimi 2 canliyim ve benim yanimda olmak yerine beni kınıyorlar bende kirildim cok fazla de canim cok haklisinnnnnnnn icin rahat olsun
Konu sahibi diyor ya durumlari yok diye birisi cagirsin durumu yoksa giden de yiyecegini gortursun ev sahibede cayi demlesin dedim .Bu kadar yapilan zahmete cay nedir kuzum ya
Canim egerki cagirsalardi esim herseyi dort dortluk yapardi zatenKonu sahibi diyor ya durumlari yok diye birisi cagirsin durumu yoksa giden de yiyecegini gortursun ev sahibede cayi demlesin dedim .
Oyledir guzellik zaten beni sinir eden asil cagirmamak icin durumu bahane etmek hepimiz insaniz maksat muhabbet olsun sizede canim sende rahatsizsin gel bu sene de bizde olalim dene bilirdi benceCanim egerki cagirsalardi esim herseyi dort dortluk yapardi zaten
Bu yil oyle oldu cokta guzel oldu ilk kez yalniz evde yilbasi gecirdikBundan sonra kendi çekirdek ailenizle kutlayın. Aile meclisi naparsa yapsın. Dert etmeyin. Laf edeni de utandırın.
Oh ne guzel :)Bu yil oyle oldu cokta guzel oldu ilk kez yalniz evde yilbasi gecirdik
Esim soylemisde ben davet etmemisim aa ne ayip etmisim biraz halden anlayinda cidden siz cagirin zaten gidemezdim bu halde ama bu arada dusunun biz ilcedeyiz kendiler il merkezinde bizim gitmemiz nerde onlarin gelmesi nerde uyaniklik yapip evini acmiyor sozde ama gecen yil benim evin icine edene kadarda burdalardiOyledir guzellik zaten beni sinir eden asil cagirmamak icin durumu bahane etmek hepimiz insaniz maksat muhabbet olsun sizede canim sende rahatsizsin gel bu sene de bizde olalim dene bilirdi bence
Bende de var bir gorumce belasi geliyor cocuklari bir dert kendi zaten hic kalkmaz boylelerinle mesafe koyacaksin evi eli gonlu acik olmayn insandan fazla bir sey beklemem bn acikcasiEsim soylemisde ben davet etmemisim aa ne ayip etmisim biraz halden anlayinda cidden siz cagirin zaten gidemezdim bu halde ama bu arada dusunun biz ilcedeyiz kendiler il merkezinde bizim gitmemiz nerde onlarin gelmesi nerde uyaniklik yapip evini acmiyor sozde ama gecen yil benim evin icine edene kadarda burdalardi
Tabiki de degilsin kusura bakma hamile sandim ama kucuk cocuk daha zor hamilelikten onun bakimi yorgunliguCanim gecen yil hamileydim ve bizdelerdi zatenhemde yatili bu yil dis operasyonu oldum kucuk bebegimde var ay sartmi her yil zaten
Hic soz etmem ayda bir gelirler evin alti ustune doner ama bi lafla odesince olmuyor. Bende herkesi kendim gibi saniyordum ama artik noktayi koydumBende de var bir gorumce belasi geliyor cocuklari bir dert kendi zaten hic kalkmaz boylelerinle mesafe koyacaksin evi eli gonlu acik olmayn insandan fazla bir sey beklemem bn acikcasi
Evet ya hasta zaten bebegimde benimde halim icler acisi konusamiyorum bile dogru duzgun ugrastigim derde bakTabiki de degilsin kusura bakma hamile sandim ama kucuk cocuk daha zor hamilelikten onun bakimi yorgunligu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?