Zorunda miyim???

Haklısınız. Yerinizde olsam şu dakikadan sonra evine kutlama için davet etmem ve eşime de para harcatmam.

bazı insan hem nankör hem utanmaz oluyor... geçen sene sizdeydik bu sene bizde olsun demek yerine birde trip atmışlar valla pes... iyi olmuş keserler ayaklarını sende rahat edersin
Aynen oyle hic birseyi esirgemedigimi bile bile de bu sozleri hic olmadi

Evet esimede dedim bitti artik yilbasi daveti diye bizde sirf geliyorlar diye neler nelr yapmiyoruz ki canim mesele sadece yemek icmek olsa keske

Haklısınız. Yerinizde olsam şu dakikadan sonra evine kutlama için davet etmem ve eşime de para harcatmam.
Esim ailede durumu iyi olan tek kisi kimin neyi eksikse yapmaya calisir sirf ben rahatim onlarda kotu olmasin diye sagolsun benim ailemede ayni ozveride ama bu kadar seye karsi bunlari duymak dandik bi durum yuzunden gercekten can sıkıcı

Elbetteki degilsin bizde kayinvalideye gidiyoruz durumu iyi olmasina ragmen pasta yapiyoruz diyeri kek kisir yapiyor durumu yoksa herkes gidecegi yere elinden geleni gonlunden kopani gotursun ev sahibide bi zahmet cayi demlesin caya muhtac degiller ya .Bende bunu anlamiyorum.

Senin bu durumuna anlayisla karsilamayip birde tavir aliniorsa sen daha âlasini al tavırın. Zaten hep ole.olur yaparsın yaparsin bir kere yapma kotu olursun, eşinede de ben zorlu bir surec yasiyorum hamileyim hassasim iyi hissetmiorum kendimi 2 canliyim ve benim yanimda olmak yerine beni kınıyorlar bende kirildim cok fazla de canim cok haklisinnnnnnnn icin rahat olsun

Bu kadar yapilan zahmete cay nedir kuzum ya

Canim gecen yil hamileydim ve bizdelerdi zaten hemde yatili bu yil dis operasyonu oldum kucuk bebegimde var ay sartmi her yil zaten

Oyledir guzellik zaten beni sinir eden asil cagirmamak icin durumu bahane etmek hepimiz insaniz maksat muhabbet olsun sizede canim sende rahatsizsin gel bu sene de bizde olalim dene bilirdi bence
Esim soylemisde ben davet etmemisim aa ne ayip etmisim biraz halden anlayinda cidden siz cagirin zaten gidemezdim bu halde ama bu arada dusunun biz ilcedeyiz kendiler il merkezinde bizim gitmemiz nerde onlarin gelmesi nerde uyaniklik yapip evini acmiyor sozde ama gecen yil benim evin icine edene kadarda burdalardi

Bende de var bir gorumce belasi geliyor cocuklari bir dert kendi zaten hic kalkmaz boylelerinle mesafe koyacaksin evi eli gonlu acik olmayn insandan fazla bir sey beklemem bn acikcasi

Canim gecen yil hamileydim ve bizdelerdi zaten hemde yatili bu yil dis operasyonu oldum kucuk bebegimde var ay sartmi her yil zaten
Tabiki de degilsin kusura bakma hamile sandim ama kucuk cocuk daha zor hamilelikten onun bakimi yorgunligu

Bende de var bir gorumce belasi geliyor cocuklari bir dert kendi zaten hic kalkmaz boylelerinle mesafe koyacaksin evi eli gonlu acik olmayn insandan fazla bir sey beklemem bn acikcasi
Hic soz etmem ayda bir gelirler evin alti ustune doner ama bi lafla odesince olmuyor. Bende herkesi kendim gibi saniyordum ama artik noktayi koydum

"Kendime iyi bir dert bulup konu açtım nihayetinde " yazmaniz cok hoşuma gitti çünkü bende niyetleniyorum bazen vazgeçiyorum Allah dert vermesin tabi.
Birseyleri adet haline getirip ayni insanlarla sürekli bunu uygulamak belli bir süreden sonra keyif vermiyo gerçekten ve oyle oluyo ki bazen baska bir plan yapsan suc işlemiş gibi hissettiriyolar anlayabiliyorum bundan sonra evde yanliz geçirebilirsiniz yada farkli bir plan yapabilirsiniz belli bir süre sonra alışacaklar onlarda. Mutlu yillariniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…