Zorunda miyim???

Hic bisey olmamis gibi aradi simdi ben olsam bende ararim yagli kapiyi tek yilbasi olsa her konuda yardimci oluyor esim zaten oda cok sinirlendi bidaha da benden bisey gorurler beklesin dedi

Hic bisey olmamis gibi aradi simdi ben olsam bende ararim yagli kapiyi tek yilbasi olsa her konuda yardimci oluyor esim zaten oda cok sinirlendi bidaha da benden bisey gorurler beklesin dedi
Esinizi sakinlestirmeyin onlara karsi tavrini korusun. Neyseki sizin yaninizda esiniz. Su saatten sonra kimse size kizamaz tamamen haklisiniz

Ay ilahi ilk cümleye çok güldüm

Gecen yil hamileydim bizdelerdi bu yil dis operasuonu oldum agzim dikisli cocuklara bile zor bakiyorum
ah anam niyw kendine eziyet ediyorsun kinseye iyilik yaramaz inan gidip disardaki kimsesiz hayvanlari .doyursan daha sevap k bakmayin ben boyle dusuncesiz insanlarin hak etmedigini dusunuyorm. yahu bari temizligini yapin kimin evine gittitysem bulasigini yikarim servisine yardim edrim. kimseyw tuk olmak istemem

Esinizi sakinlestirmeyin onlara karsi tavrini korusun. Neyseki sizin yaninizda esiniz. Su saatten sonra kimse size kizamaz tamamen haklisiniz
Bazen baska konular oluyordu ben sakin ol bosver diyordum ama artik demicem ne zaman yetismiyor dese esim kosa kosa yapr herseylerini diger eltime bu degeri verseydim kadin parmagunin ucunda tasirdi beni

Hic deme eziyet ki ne eziyet bulasik falan tamam yapiliyor tabi bende yatdim ediyorum ama yatiya kaliyorlar o kadar insan o carsaf yataklar batiyor cocuklar durmuyor benim oglanda icine dahil her yer mahvoluyor ne yeseler her yere dokulmus halde evden ordu gecmis gibi oluyor

Keşke geçen sene açsaydın konuyu. Biz de gaz verirdik burdan hamile halinle o kadar iş yapmazdın :) bu sene de haklısın. Vefasızlık görmüşsün, ben olsam seneye dipçik gibi de olsam kabul etmem bunun üzerine

Hic eder miyim ben biraz fazla vicdan yaparim su an o gaza ihtiyacin oldugu icinde actim konuyu soylediklerime pisman olurum kimsenin kalbini kirmak istemem cunku

Haklısın hamile halinle ne uğraşıyorsun ona ragmen kimse dememiş kızım sen niye çağırıyorsun diye çocuğuna acimayan senin hasta haline mı acisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…