son kısımda yazdımEee sen zaten kararını vermişin diyorsun ki zorunda değilim iyi hissetmediğim yerde olmam diye
Biz ne diyelim şimdi ille git zorla git mi ?diyelim
ya şeyi hiç sevmiyorum, böyle yapınca asosyal üşengeç vs. diye nitelendiriliyoruz, sorsak çoğu lise arkadaşım öyle der kesin. ama orda kasıntı, yapmacık durmaktansa hiç gelmemeyi tercih ediyorum sadeceE ne güzel, ben de uzun yıllardır sevmediğim ortmlara zorunlu olmadıkça gitmiyorum. Mesela bayilmadigim akrabalarimin evine bayram seyranda vs gitmem hayatta. Sevmediğim insanlarin olduğu toplu buluşmalara gitmem. Hatta iş arkadaslarim iş çıkışı güzel mekanlara giderler bazen, beni de davet ederlerdi. Zaten Allah'ın günü 9-6 beraberiz. Konuşacağım her şeyi konuşuyorum diye onlarla da gitmezdim, bir eksik benle buluşurlardine bileyim,biri kulube,dansa falan cagirirsa gençlikte,gitmezdim 'ay kafam sisiyor oralarda' diye... Sonuçta neden sevmediğim yerde bulunayım ki?
Çok da mutluyum bu halimden
Sen de aynen böyle devam et
evet ve bir gönderi atarkan çok da düşünmek istemediğim için sadece yakın gördüklerimi eklemeye çalışıyorumArkadaş sayiniz çok olunca ne olacak ki? Sosyal medyama her selam verdiğimi ya da tanidigimi eklesem yuzlerce "arkadasim" var gibi gorunurdu. Herkes biliyor o arkadaş sayisinin aslinda arkadaş olmadiğini. Ben gereksiz kimseyi eklemiyorum aileden olsa bile. Mumkunse de gorusmemeye calisirim.
Gördüm ona cevaben yazdım zaten gitmek istemiyorsan sıkılıyorsan gitmezsin zaten bir süre sonra gelmiyor diye o arkadaşlar da çağırmaz sonra da bak bak beni çagırmadılar dışlanıyorum deyip sorun etmiyeceksen gitmeson kısımda yazdım
belki de çok seçici davranıyo olabilirim, sonuçta onlar da problemimin olmadığı insanlar, gidilebilir belki de yani. bilmiyorum ya üzerine bu kadar konuşulacak bir şey değil aslında küçük bir durum ama, her buluşma öncesi kendimi yalnızlaştırıyo mu iyice gibi triplere giriyorum☹Olması gereken bu değil mi zaten
Yani ben on yılı aşkındır böyleyim, bir insanin bile beni asosyal diye ya da üşengeç diye yaftalamadigina eminim. Çünkü hiç üşengeç değilimdir, Fink Fink tek başıma gezerim diyar diyar. Asosyal değilimdir,sevdiklerime çok zaman ayiririm.ya şeyi hiç sevmiyorum, böyle yapınca asosyal üşengeç vs. diye nitelendiriliyoruz, sorsak çoğu lise arkadaşım öyle der kesin. ama orda kasıntı, yapmacık durmaktansa hiç gelmemeyi tercih ediyorum sadece
Onlarla daha önce aynı sınıfta okumuşsunuz aranızda samimiyet olmamış ki tekrar görmek içinizden gelmiyor. Ben kolejde çalışırken organizasyonlara katılmazdım hiçte yalnızlık hissetmedim onların dışında da hayat var ayrıca insan kalabalığından hayır göreni görmedim. Ne çokluk ordabelki de çok seçici davranıyo olabilirim, sonuçta onlar da problemimin olmadığı insanlar, gidilebilir belki de yani. bilmiyorum ya üzerine bu kadar konuşulacak bir şey değil aslında küçük bir durum ama, her buluşma öncesi kendimi yalnızlaştırıyo mu iyice gibi triplere giriyorum☹
Suratın yapmacık kaslarını çözmeye çalışmak, daha güzel ifade edilemezdiBen de böyleyim.
Mecburi bile olsa onu zorlar, yine de sevmediğim bir ortamda bulunmam.
Ha ola ki bulundum, ortamın en özgüvenli insanı gibi baş dimdik, konuşmalar şakalar ilerler, çıkınca ertesi güne kadar suratımın o yapmacık kaslarını çözmeye çalışırım.
Şikayetçi olduğunuz şey hayatın sırrı yalnız.
Sizi üzen, geren, iyi hissettirmeyen her türlü insan ortam vb farketmeksizin kaçınabilmek.
evet ben de ayynı böyleyim, sadece geriye dönüp baktığımda çok fazla anı birikterememekten korkuyorum. herkes bu yaşlarda yaptıklarından bahsederken belki de sırf kendimi o ortama çok da yakın hissedemedim diye olabilecek güzel anıları engellemişim gibi geliyor.Ben de böyleyim.
Mecburi bile olsa onu zorlar, yine de sevmediğim bir ortamda bulunmam.
Ha ola ki bulundum, ortamın en özgüvenli insanı gibi baş dimdik, konuşmalar şakalar ilerler, çıkınca ertesi güne kadar suratımın o yapmacık kaslarını çözmeye çalışırım.
Şikayetçi olduğunuz şey hayatın sırrı yalnız.
Sizi üzen, geren, iyi hissettirmeyen her türlü insan ortam vb farketmeksizin kaçınabilmek.
Anılar illa kalabalıkla mi gerceklesilir? Benim geriye dönüp baktığımda en kıymetli anılarımin çoğunda kendimle basbasayim.evet ben de ayynı böyleyim, sadece geriye dönüp baktığımda çok fazla anı birikterememekten korkuyorum. herkes bu yaşlarda yaptıklarından bahsederken belki de sırf kendimi o ortama çok da yakın hissedemedim diye olabilecek güzel anıları engellemişim gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?