Züğürt erkek

buna kadınlar alıştırdı erkekleri.. eskiden kadınlar çalışmayınca erkeklerin umudu olmuyordu o yönden ve çalışayım daha çok kazanayım diye düşünüyordu. şimdi erkekler çevresine bakıyor kadının maaşı yüksekse erkeğin hayat standardı da yükseliyor bir de yemek temizlik zaten genelde kadına ait oluyor değme keyiflerine..
o yüzden çalışan garanti işi olan kadın arıyorlar

Evet kadınlarda akıllı olsun ezdirmesin kendini

Aynen ben de öyle düşünüyordum. Ama öğretmen arkadaşlarımın eşlerini yaptıkları evlilikleri göre göre o kadar soğumuşum ki demek,bu yüzden bu kadar tepkiliyim belki de. Kadının maaşına hemen kredi çekeyim de arabayı değiştireyim e kadın da hoş karşılıyor normal olarak aileyiz diye düşünüyor ki en doğrusu ama sonra kadın çocuğuna bakmak istiyor ya da iş yerinde sıkıntı yaşıyor evlilikle birlikte çok yıpranıyor ben biraz ara vereceğim dese ama aşkım arabanın kredisi??? Biraz daha mı dayansan acaba??? Sanki benim işim çok rahat ben nasıl dayaniyorum vs vs diye başlıyorlar söylenmeye.. Sen erkeksin efendim bi yerine güvenmiyorsan evlenmeyeceksin kafasındayım ben artık. Ve kızım da olsun aynen böyle öğütleyeceğim. Bu adamlar bi de kadına kendini değersiz hissettiriyor üstüne üstlük.

Kesinlikle kadınlar alışırdı. Ama onlara da toplum ve aile baskısı oku ayaklarının üstünde dur lafını yanlış anladı bizim kadınımız. Ayaklarının üstünde dur da başka adamı da taşıma yani.

Adamlar evlenene kadar ev bile almıyor krediye girmiyor .evleneyim de alırız diye .bir arkadasım vardı erkek demişti evleneyim bare hayat çok zor geçim vs .böyle düşünüyorlar .
Bilmiyorum bana doğru gelmiyor bunlar .şirkete dönüyor evlilikler .parası olan da olmayanda bu kafada .bu kadının bana ne faydası olabilir kafasındalar .sorumluluk almak istemiyorlar .

Valla çok da kızamıyorum ya evlenecek kadın buluyorlar, arz talep meselesi. Evlenmesin kadınlar da öyle adamlarla ölmezler yani kocasız.

Seni sömürüyor. Bir daha yemeğe gidelim dediğinde gidin ve yanınıza tek kuruş almayın kart vs evde bırakın görsün bakalım pinti herif kendi uğraşsın anlayana kadar da tekrarlayın

Calismayan, evin sadece bulasik camasir ve yemegiyle ilgilenen bir kadin olsaydin senden degerlisi olmazdi. Birakacaksin evin butun masraflarini o karsilayacak o zaman anlar senin degerini.. Bende senin gibiyim dik dururum kendim odemeye calisirim ne kadar yanlis yapiyoruz halbuki..

Tesekkur ediyorum yorumlariniz icin.Arkadaslarin fikirlerini aldim Mune konumu kapatabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…