Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda
Kesinlikle durum bu : karşimda güçlü erkek gorme istegim.Ve parayla güc bir yerde özdeşleşiyor bence.Onceki mesajlari okudum. Adamda seninle bu yüzden evlenme gibi bi durum yokmus. Nasil olduysa artik durumunu bilmeden istemeye gelmişler. O rahatlik sonradan cikmis ortaya dedigin gibi. Belli ki sana güvenip savurgan davranio.
Ben hep erkeğin daha fazla kazanması gerektiğini düşünürüm. Diger türlü avci kimligimi bosarsiniz. Ve o hisso tatmak icin aldatır bile artan parasıyla. Yapiyordur demiyorum ama hissettiginiz sey bence dogru. Baskalarina ozenmeye de gerek yok her kadin karsisinda kendinden güçlü erkek ister. Dedigim gibi maddi gücünüzü bi şekilde geri cekin. Kemdinize bakin yatirim yapin.
Sizi çok iyi anlıyorum. Geç kalmış sayılmazsınız hayat böyle geçmez. Bence kendiniz için birşeyler yapın.Kesinlikle durum bu : karşimda güçlü erkek gorme istegim.Ve parayla güc bir yerde özdeşleşiyor bence.
Buraya acilan her konu farkli yerlere cekiliyor.Nasilsa sanal ortam diye verip veristiriliyor.Merak ediyorum reel hayatta da bu kadar cekilmezler mi acaba
Ne gibi seyler mesela ?Sizi çok iyi anlıyorum. Geç kalmış sayılmazsınız hayat böyle geçmez. Bence kendiniz için birşeyler yapın.
Ben belki bunları konuşmak için doğru kişi değilim çünkü ben bu konuya çok takıntılıyım. Bekarlık dönemimde hiç kimse için hesap ödemedim, buluştuklarımla denemek için öderdim izin verenle bir daha görüşmezdim. Öğretmendim buluşan adamlarda mesleği olan kadın ooo ne güzel hissiyatını görüyordum. Acaip itici geliyordu. Hemen kesiyordum iletişimi. Tabi ki erkeğin kendine denk eğitim hayat görüşü araması normal ama onlar denk eğitim derdinde değil maas derdinde belliydi yani. Böyle böyle derken 30 a kadar bekar kaldım:) herkes baskı yapıyor yok o şekildeki erkekler bana cinsel anlamda bile itici geliyor. Sonra eşimle tanıştım ümidini kesmistim oysa. O hiç ilgilenmedi sormadı bile işimle ilgili bisey. Nişanlandık ben işi bırakıyorum dedim çünkü hala emin değilim acaba rol mu yapıyor diye. Bırak dedi hala da çalışmıyorum. Şükür bir dediğim de iki olmaz para konusunda çok rahatım. Buraya taşlamaya gelenler olacaktır ama dediğim gibi bu benim, benim tercihim. Kadın canı isterse çalışır hayat müşterek sen de çalış diyen adama dokunamam bile ben. Belki psikolojik bi sıkıntı :) bilemiyorum. Yani o adamı boşarım ben:)Ne gibi seyler mesela ?
Aslinda ek isi birakma konusunda esim sen bilirsin diyor sagligin daha onemli diyor ama sanki bunu derken icten demiyor gibi geliyor bana.Hani bu konuyu kafaya taktim ya kuruntu mu yapiyorum acaba.
Ve hesap olaylari sevgililikte kaldi ve o zamanlar gercekten parasi yoktu ve bana hala zugurt geliyor
Evet size katildigim noktalar var ama is birakmaya kadar gitmemeli olay.Keske birakiyorum diyip deneseydiniz birakmasaydiniz.Kendi adima cok zahmetlerle elde ettkm meslegimi.Neredeyse tum sorularim dogruydu universite sinavinda,okurken de cok zorlu sinavlarim oldu.Sonunda oh be diyerek basladim is hayatina ve baskasina kizip da bu kadar emegimi hice sayamam,olan yine bana olur cunkuBen belki bunları konuşmak için doğru kişi değilim çünkü ben bu konuya çok takıntılıyım. Bekarlık dönemimde hiç kimse için hesap ödemedim, buluştuklarımla denemek için öderdim izin verenle bir daha görüşmezdim. Öğretmendim buluşan adamlarda mesleği olan kadın ooo ne güzel hissiyatını görüyordum. Acaip itici geliyordu. Hemen kesiyordum iletişimi. Tabi ki erkeğin kendine denk eğitim hayat görüşü araması normal ama onlar denk eğitim derdinde değil maas derdinde belliydi yani. Böyle böyle derken 30 a kadar bekar kaldım:) herkes baskı yapıyor yok o şekildeki erkekler bana cinsel anlamda bile itici geliyor. Sonra eşimle tanıştım ümidini kesmistim oysa. O hiç ilgilenmedi sormadı bile işimle ilgili bisey. Nişanlandık ben işi bırakıyorum dedim çünkü hala emin değilim acaba rol mu yapıyor diye. Bırak dedi hala da çalışmıyorum. Şükür bir dediğim de iki olmaz para konusunda çok rahatım. Buraya taşlamaya gelenler olacaktır ama dediğim gibi bu benim, benim tercihim. Kadın canı isterse çalışır hayat müşterek sen de çalış diyen adama dokunamam bile ben. Belki psikolojik bi sıkıntı :) bilemiyorum. Yani o adamı boşarım ben:)
İşte ben kadının iş hayatına o kadar sarılması taraftarı değilim, çünkü ben öyle yapsaydim işim benim için çok önemli deseydim eşim de alışırdı. En maçosu bile alışıyor gözlemlediğim kadariyla. Ben böyle bir hayat tercih ettim . Bir gün eşim olmazsa hayatımda aç kalmam mesleğim var ailemin de durumu iyi şükür.Evet size katildigim noktalar var ama is birakmaya kadar gitmemeli olay.Keske birakiyorum diyip deneseydiniz birakmasaydiniz.Kendi adima cok zahmetlerle elde ettkm meslegimi.Neredeyse tum sorularim dogruydu universite sinavinda,okurken de cok zorlu sinavlarim oldu.Sonunda oh be diyerek basladim is hayatina ve baskasina kizip da bu kadar emegimi hice sayamam,olan yine bana olur cunku
İşte ben kadının iş hayatına o kadar sarılması taraftarı değilim, çünkü ben öyle yapsaydim işim benim için çok önemli deseydim eşim de alışırdı. En maçosu bile alışıyor gözlemlediğim kadariyla. Ben böyle bir hayat tercih ettim . Bir gün eşim olmazsa hayatımda aç kalmam mesleğim var ailemin de durumu iyi şükür.
Emekliliğimi hem ssk hem de özel hayat sigortası şeklinde ödüyorum. Tercih edilmeyecek bir yaşta yollarım ayrılırsa zaten ben istemem o yaştan sonra çalışmayı. Söyledikleriniz çok önemli cidden . Çünkü tüm bunlar benim özgüvenime yansıyor. Erkekler hatta tüm insanlar özgüvenli karşı cins tercih eder. Benim hem meslek sahibi olmam hem de gelecegimi düşünüyor olmam ne yaparsan yap seni çekmek zorundayım şeklinde tavrım olmamasını sağlıyor. Bence mükemmel herşeye yetişen kadın olmaktan daha önemli bu çünkü erkeğe bu kadar özgüvenli kadını elinde tutma isteği sağlıyor yani avcı içgüdüsünü yaşayabiliyor. Velevki benim emekliliklerimi ödemek istemedi velevki bana para konusunda cimri davrandi velevki ailemin durumu kötü ya evlenmezdim (çünkü evlilik nasıl olursa olsun mutlaka olsunum değildi) ya da sonradan görsem yol yakınken henüz mesleki bakımdan tercih edilirken ayrılırdım. He benim yaşadığım hayatta mutlu olmayan kadın olabilir ama bu benim tam hayal ettiğim hayat.Sirf merakimdan soruyorum emekli olmak istemez misiniz? Ailenin durumu iyi olabilir ama hastalik var ölüm var.. Esinizle yollariniz belki ayrilacak bi gün. Ve bu mesleki tecrube olmadigi icin tercih edilmeyeceginiz bi yasta olursa naparsiniz?
Ben kadınların çalışmasından yanayım .ama artık erkekler abarttı .bakıyorsun adam kendi çok nitelikliymiş gibi kendinden fazla geliri olan iyi bir mesleği yada güçlü bir ailesi olan kız arıyor .kendim birsey yapayım bir yerlere geleyim yok .hep birileri sırtından geçinicek.Emekliliğimi hem ssk hem de özel hayat sigortası şeklinde ödüyorum. Tercih edilmeyecek bir yaşta yollarım ayrılırsa zaten ben istemem o yaştan sonra çalışmayı. Söyledikleriniz çok önemli cidden . Çünkü tüm bunlar benim özgüvenime yansıyor. Erkekler hatta tüm insanlar özgüvenli karşı cins tercih eder. Benim hem meslek sahibi olmam hem de gelecegimi düşünüyor olmam ne yaparsan yap seni çekmek zorundayım şeklinde tavrım olmamasını sağlıyor. Bence mükemmel herşeye yetişen kadın olmaktan daha önemli bu çünkü erkeğe bu kadar özgüvenli kadını elinde tutma isteği sağlıyor yani avcı içgüdüsünü yaşayabiliyor. Velevki benim emekliliklerimi ödemek istemedi velevki bana para konusunda cimri davrandi velevki ailemin durumu kötü ya evlenmezdim (çünkü evlilik nasıl olursa olsun mutlaka olsunum değildi) ya da sonradan görsem yol yakınken henüz mesleki bakımdan tercih edilirken ayrılırdım. He benim yaşadığım hayatta mutlu olmayan kadın olabilir ama bu benim tam hayal ettiğim hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?