Köprüyü geçtim artık tamam diyor galibaHesap konusu nisanlilik ve sevgililikteydi
Ben buna katılmıyorum .yıllarca erkeklerin sırtından geçindi diyorsun.sonuçta kadın çocuk doğuruyor çocuklarına bakıyor vs.bunları erkekler yapamıyor.ayrıca erkeklerin kadınlara karşı tutumuda belli bu ülkede.yani çalıştırmıyor ama kraliçe gibi mi yaşatıyor.o kadın sürekli evde didinşyor Adamın çamaşırını bulaşığını yıkıyor yemeğini yapıyor çocukluklarına bakıyor.bende çalışan bir kadınım ama bunca fedakarlık gösteren kadınada erkeklerin sırtından geçindi demek haksızlık ..
Kadının karnını doyurmakla iki elbise almakla olmuyor ..
niye erkeğinki az olmamalı?
ee çok kazanıyormuşsun.. statü getirmiyor mu?
illa koca parası yiyip mi statü kazanmak istiyorsun?
asalak gibi olayım koca parası yiyeyim diyen kadınlardansın demek ki..
Once saygili konusmayi ogren ! Asalak sensin ben asalak olsaydim senin gibi evde otururdum.Konumu carpitma.niye erkeğinki az olmamalı?
ee çok kazanıyormuşsun.. statü getirmiyor mu?
illa koca parası yiyip mi statü kazanmak istiyorsun?
asalak gibi olayım koca parası yiyeyim diyen kadınlardansın demek ki..
Konulari carpitmakta ustunuze yok.Yahu benim camasirimi da bulasigimi da biz yapmiyoruz konh o degil.Esim de benim kadar maddiyatli olsaydi keske diyorum ve buraya konu aciyorum dertlesmek icin.Bundan dogal ne var ? Her konu acan bosaniyor mu ? Yasak mi getirdiniz konu acmayabenim bahsettiğim bu mu?
evlilik içinde ya da dışında erkek parası yiyen tipler yok mu?
kadın çocuk doğuruyor dediniz erkekler olmasa doğurmayacaklar mı?
ben doğuruyorum o yüzden bana erkek baksın demek ne demek?
doğanın verdiği bir özellik ne zamandan beri lütuf oldu?
bu bulaşık çamaşır vs erkekler yapamıyor değil yapmıyor. ailede görmüyorlar. yoksa eşekler gibi yapabilirler. dünyada nice erkekler var ki gayet de ev işini kendileri yapar öğretilmiş zamanında çünkü.
biz de işte sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden eline süpürge almamış erkekler evde kadından iş bekler.
kadın çalışsın çalışmasın farketmez.
yoksa yapamıyor değiller.
çocuk bakmak da kadın işi değildir.
iyi alışmışsınız bahanelere.
aaa bulaşık çamaşır erkek yapamaz ben yapayım sonra da erkek parası yiyeyim..
biz aptaldık gencecik yaşta iş hayatına atıldık çünkü..
hayat müşterektir.
bunu anlayacak herkes.
yoksa işimiz zor...
Yasak mi getirdin kk ya ? Dertlesmek icin konumu actim fikir aldim.Her konu acan bosaniyor mu ? Benim beynimi rahatsiz eden bir konuydu ve fikir aldim.Rahatsizsan yazmazsinEee tamam madem öyle boşayın diyorum işte bende. Neden boşanamıyorsunuz bu kadar saygınızı yitirdiğiniz adamdan, gelirinizde ıyıymış, boşayın sızden önde bırıyle evlenın? Adam sizden düşük kazanıyormuş, statü istıyorsunuz. Öyle olan birini bulun yani baska napılabılır ki?
İşin itici kısmı baştan eşinizin durumunu bile bile evlenip daha sonra saga sola özenip O nu aşağılamanız ve hala evliliğe devam edip arkasından bu tarz konuşmanız.
Sen kır kıçını otur hadsiz! Soyledigimi kıçından anliyorsun cunku.Zengin koca diyor halen,sen benim bahsettigim seyi anlamamakta israr ediyorsun konumu acarken sana mi soracaktim ?Esini zügürt aga diye adlandirman baska arkadasinda dedigi gibi sosyal paylasimlardan zengin kocalari kiskanman kafana takman 'keske esim, ailesi vs zengin olmasi' demen felanda esinin yaptigi kadar itici bir durum.
Kocaninda huyunu bile bile evlenmissin hemde kendin alistirarak ,simdi ne bu rahatsiz oluyorum sözleri anlamis degilim...
Alacaktin zengin kocayi oturcaktin evinde!!
Yasak mi getirdin kk ya ? Dertlesmek icin konumu actim fikir aldim.Her konu acan bosaniyor mu ? Benim beynimi rahatsiz eden bir konuydu ve fikir aldim.Rahatsizsan yazmazsin
Niye bosanayim yahu ? Bu durum canimi sıktı o kadar.Bosanmaya merakliysan kendin bosan.Her gun bin tane konu aciyorsun esinle sorunlariniYasakladığım şey nedir? Fikir istemişsiniz alın size fikir ve kökten çözüm işte. Hayır o kadar çok para kazanıp, adamıda habire kötüleyip neden boşanamadığınızı hakikaten merak ettim sadece, bu basit bir tartışma kavga etme gibi bir olay değil çünkü.
Once saygili konusmayi ogren ! Asalak sensin ben asalak olsaydim senin gibi evde otururdum.Konumu carpitma.
Sen kır kıçını otur hadsiz! Soyledigimi kıçından anliyorsun cunku.Zengin koca diyor halen,sen benim bahsettigim seyi anlamamakta israr ediyorsun konumu acarken sana mi soracaktim ?
Ayy hiç sevmem. Yani her zaman erkekte ödememeli ama böyle şeyler sorun olmamalı. Üstelik evlisiniz, konuşmalısınız ve evet siz alıştırmışsınız. Para yoksa çıkmazsınız varsa çıkarsınız evlilikte senin paran benim param yerine kişisel ihtiyaçlar haricinde ortak hesap olmalı diye düşünüyorumEvet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkek hakkinda ne dusunursunuz(nisanli ve sevgiliyken )Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.
Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum
Valla yersem yerim kime ne ..sen yiyenleri mi kıskanıyorsun bu ne hırs.benim bahsettiğim bu mu?
evlilik içinde ya da dışında erkek parası yiyen tipler yok mu?
kadın çocuk doğuruyor dediniz erkekler olmasa doğurmayacaklar mı?
ben doğuruyorum o yüzden bana erkek baksın demek ne demek?
doğanın verdiği bir özellik ne zamandan beri lütuf oldu?
bu bulaşık çamaşır vs erkekler yapamıyor değil yapmıyor. ailede görmüyorlar. yoksa eşekler gibi yapabilirler. dünyada nice erkekler var ki gayet de ev işini kendileri yapar öğretilmiş zamanında çünkü.
biz de işte sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden eline süpürge almamış erkekler evde kadından iş bekler.
kadın çalışsın çalışmasın farketmez.
yoksa yapamıyor değiller.
çocuk bakmak da kadın işi değildir.
iyi alışmışsınız bahanelere.
aaa bulaşık çamaşır erkek yapamaz ben yapayım sonra da erkek parası yiyeyim..
biz aptaldık gencecik yaşta iş hayatına atıldık çünkü..
hayat müşterektir.
bunu anlayacak herkes.
yoksa işimiz zor...
Ne kadar hadsiz yorumlarım var ya.buraya konu açıyorsan her türlü yorum gelir .seviyen yerlerde..Sen kır kıçını otur hadsiz! Soyledigimi kıçından anliyorsun cunku.Zengin koca diyor halen,sen benim bahsettigim seyi anlamamakta israr ediyorsun konumu acarken sana mi soracaktim ?
Niye bosanayim yahu ? Bu durum canimi sıktı o kadar.Bosanmaya merakliysan kendin bosan.Her gun bin tane konu aciyorsun esinle sorunlarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?