- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Eeee avuclar öpüldü mü yoksa bulusmaya gelmedı mı:)
kurban olurum bana bu derdi verene.. beni ona kavuşturana dünya gözüyle sonkez görmeme sebep olan rabbime kurban olurum.. varsın sevmesin artık beni benim aşkım kor içimde elbet zaman acımasız unuturamayacağı hiç birşey yok.. onu belki birdaha göremem hatta belki birdaha bu kadar sevemem bile ilerde.. aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.. o gelecek ya ben artık gidebilirim bu aşktan .. annesine yalvardım tezye son kez bizi konuştur bizi başka dileğim yok dedim.. söz verdi yarın görüştürecek..
anlatmıştım biz anlaşarak ayrıdık 2 ay sonra başka bi kızla başgöz ettiler izine geldiğinde kızla görüşecekti inanırmısınız içime dogdu onun geldiği kokusunu duysum resmen ve kardeşini aradım abin mi geldi die evet dedi.. yalvardım resmen ama hiç umrumda değil gururum beni artık istemediğinide söyledi bağırdı bile bana ama olsun.. benim ona hasretim var hiç konuşmasının ne diyeceğinide biliorum ben avuç içlerini öpeyim son son vedalaşayım.. rabbim sen cok büyüksün
şu arabesklikten rahatsız olan hatta irrite olan bi ben miyim acaba.
kurban olurumlar yaradanlar....
ne durumda acaba inşaallah bir hata yapmamıştır.Eski konunu okudummaximum 12 yaşındasın
Afferinkurban olurum bana bu derdi verene.. beni ona kavuşturana dünya gözüyle sonkez görmeme sebep olan rabbime kurban olurum.. varsın sevmesin artık beni benim aşkım kor içimde elbet zaman acımasız unuturamayacağı hiç birşey yok.. onu belki birdaha göremem hatta belki birdaha bu kadar sevemem bile ilerde.. aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.. o gelecek ya ben artık gidebilirim bu aşktan .. annesine yalvardım tezye son kez bizi konuştur bizi başka dileğim yok dedim.. söz verdi yarın görüştürecek..
anlatmıştım biz anlaşarak ayrıdık 2 ay sonra başka bi kızla başgöz ettiler izine geldiğinde kızla görüşecekti inanırmısınız içime dogdu onun geldiği kokusunu duysum resmen ve kardeşini aradım abin mi geldi die evet dedi.. yalvardım resmen ama hiç umrumda değil gururum beni artık istemediğinide söyledi bağırdı bile bana ama olsun.. benim ona hasretim var hiç konuşmasının ne diyeceğinide biliorum ben avuç içlerini öpeyim son son vedalaşayım.. rabbim sen cok büyüksün
Aynen, şimdi beyfendi kendini vazgeçilmez sanıyordur, pek bi kıymete binmiştir ve başkasının burnundan getiriyodurEski konu hortlamış yine :)
Yahu ne insanlar var.
Ne kadar kendilerini sevmiyorlar, ne kadar arabesk yaşıyorlar..
Ele ayağa kapanmak, yüz öpmek koklamak nedir.
Adam koşa koşa kaçmış bu ilgiden zaten..
Yok yaradanlar avuçlardan öpmeler, kurban olurumlar..
Pes yaaa...
Bundan irite edici çok az şey görmüşümdür.
Canim benim ya o sınırlı saat bile sana yara verecek bu nasıl sevgi ciddenkurban olurum bana bu derdi verene.. beni ona kavuşturana dünya gözüyle sonkez görmeme sebep olan rabbime kurban olurum.. varsın sevmesin artık beni benim aşkım kor içimde elbet zaman acımasız unuturamayacağı hiç birşey yok.. onu belki birdaha göremem hatta belki birdaha bu kadar sevemem bile ilerde.. aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.. o gelecek ya ben artık gidebilirim bu aşktan .. annesine yalvardım tezye son kez bizi konuştur bizi başka dileğim yok dedim.. söz verdi yarın görüştürecek..
Ya daha önce yazıldı mı yorumların tamamını okuyamadım da Yusuf Suresi'ni defalarca okumuş ve çok etkilenen, çok seven biri olarak şu yanlışı düzeltmek istedim: Hz. Yusuf'un kokusunu alan Züleyha değil Yusuf'un babası Hz Yakub'tur. Yusuf'un hasretinden, aglamaktan gözleri kör olan babasıdır, kokusunu alan da babasıdır :) İkici de Yusuf Suresi'nde Züleyha ismi geçmiyor, en azından ben görmedim. Evet bir kadın var ama adı belirtilmiyor. Bir diğer kısım ben bu sureden hareketle bu aşkin öyle destansı bir aşk olduğunu düşünmedim hiçbir zaman çünkü kadın Yusuf'u zinaya çağırmış, Yusuf kesinlikle reddetmiş, bunun üzerine kadın Yusuf'a iftira atarak onu zindana attırmıştır. Yani sizin meslek yüzünden ayrıldığınız aşkınızla Yusuf ile Zuleyha'nin bir alakası yok
İlla bir kıssadan örnek verecekseniz bari adamakıllı öğrenin, öyle benzetme yapin. Ayrıca Lütfen bu kadar arabesk olmayın.
Zaten Zuleyhanin aski bu olaylar sonrasinda gelisiyor.Guzeller guzeli siyah sirma sacli Zuleyhanin askindan kederinden saclari agariyor beli bukuluyor.Sarayi terkediyor.Gunlerce aylarca avare sekilde geziyor.
Yusuf da serbest kalinca Zuleyhaya artik hur bir kadinsin evlenebiliriz engel yok diyor.Zuleyha:"Ben artik gercek ask olan Yaradani buldum" diyor.
Aslinda bu hikaye nefse ne kosullarda olunsa bile karsi konulabilenecegini ve gercek askin Yaraticiya duyuldugunu anlatmak isteyen bir hikaye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?