zülayhanın yusufa aşkı gibi oldu benimki

Sen gercekmisin!?
Bu ne askimis diye diğer konularina bakayım dedim daha 1 aylık gorusmede adam seni aldatmış ve sen bunu sorduğunda sana küfürler etmiş,beni bidaha arama o kızı seviyorum demiş.

Başka bi konuda hayallerim vardı İstanbul da ama sırf aşk için hayallerimi İstanbul terk ettim demissin acı çektiğini yazmissin.bu başka kişi heralde ?

Bi başka konuda emzirmek için süt pompasından falan bahsetmissin.

Ben seni cozemedim ?

Ya bu konuma gelirsek ya adamla 1 aylık bir gorusmeye ve aldatma sende ölüyorum kurban olurum bilmem ne
Kusura bakmayın ama bu kadar iğreti oldgunuzu goremiyormusnuz? Kendinize gelin lutfen

Iki farklı konun var. Birinde 1 ay telefonda konuştuğun sonra 1 senenin ardından ayrıldığın birinden bahsediyorsun. Bu konudan sonra başka bir konu açıp iş yerindeki biri vasitasiyla tanıştığın ve çok aşık olduğun, evlenme hayali kurduğun bir astsubaydan bahsediyorsun. Ikisini de nette başka kızlarla konuşurken yakalamışsın.
Ha bir de süt pompasini da gayet kendisi için sormuş, sütüm gelmiyor falan yazmış.

Evet acayip karışık

Siteye girmiş ama cevap yazmamış hala.
Sonuç ne oldu? Anlatsaydın?
Konu açıp gitmek olmaz ki. Yarım kaldı.
Merak ettim şahsen. =)

Bikaç sene sonra bin pişman olacaginiz davranislar bunlar sevgi ve ask bence karşılığı olursa daha guzel ve yüce bir duygu benim icin ins kisa bir sure sonra sizde bu karsiligi alabileceginiz biriyle tanisirsiniz benim tavsiyem kendini zi kucultmeyin degmeyecek insanlar icin

BencE="VivaLaJuicy, post: 47889953, member: 250266"]Siteye girmiş ama cevap yazmamış hala.
Sonuç ne oldu? Anlatsaydın?
Konu açıp gitmek olmaz ki. Yarım kaldı.
Merak ettim şahsen. =)[/QUOTE]
Bence dalga geçiyor bizle

aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.

söz verdi yarın görüştürecek..

biz anlaşarak ayrıdık 2 ay sonra başka bi kızla başgöz ettiler izine geldiğinde kızla görüşecekti

ben avuç içlerini öpeyim son son vedalaşayım.

Nasıl bir saçmalıktir bu ya ? Neyin kafasını yaşıyorsunuz ?

Sizin nişanliniz/eşiniz annesi aracılığıyla eski sevgilisiyle bulussa nasıl hissedeceksiniz acaba ? Bencillikten asıl kızın ne duruma düşeceğini unutuyorsunuz. Elalemin avucunu niye opecekmissiniz. Biraz empati.

Onceki yorumlari okuyamadim ama merak ettim.meslegi yüzünden ayrildigin adam gecen seneki astsubay mi yoksa adıyamanlı olan

Öncekş konunuza baktım. Nasıl sizi bu kadar cabuk unutuyor. Demekki hic sevmemis. Siz hala elleri öpcem diyorsunuz başkasıyla nisanlınla bu cocuk. Bence biraz gururlu olun daha fazla küçülmeyin. Bırakın o pisman olsun. Pisman olmazsa da kendi bilir sizde başkasını bulursunz zamanlar böylesi hayırlımış

kızlar artık konuya yazmayalım bence çünkü konu sahibi cevap yazmaya tenezzül etmiyor siteye girdiği halde

Bana bak sana sen ne ayak sin bebegin icin süt pompasi falan sormussun simdide Bekar gibi bu konuyu aciyorsun senin adini ve actigin konuyu artik kimse takip etmez ve tenezül edip yorumda yazmayiz Teyy Allahim isin gücün yokmu evladim yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…