- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi DELIveCesur
Kızlar şuan acayip sinirlerim tepemde
Dışarıdan geleli yarım saat oldu olmadı.
Eşim ve bebeğim ile eve dönüyorduk
Yol kenarında yeşil bir arsa var orada,
13-14 yaşlarında iki çocuk gördüm bu saatte hemde..
Karşılıklı duruyorlar biri kenarda duran kediyi çağırıyor diğeri bina kenarında elinde poşet ile kediyi bekliyor..
Eğer yeşilliğin arasından çıkarsa poşet ile yakalayacak..
Ne yapmaya çalıştıklarını az çok tahmin ettiğim için çocuğun yanına gidip "hey!! Ne yapıyorsun?" Dedim
Duymamazlıktan gelip zorbalıkla poşetle yavru kediyi yakalamaya çalışmaya devam etti biri kaçtı kedinin diğeri saklanmaya çalışıyor.
Eşim tuttu çocuğu çocuk suriyeli türkçe bilmiyor ama bizi anladı sinirlendim tavırlarım ile belli ettim eşimde eli ile gidin işareti yaptı..
Mecbur uzaklaşmak zorunda kaldılar
Ama köşede gitmemizi bekliyorlar..
Eşim orada ev vardı alçak ama çocukların ulaşamayacağı yer diğer kedi oraya kaçtığı için ötekini de yanına koyduk ve su et koyduk bayağı derin bir yerdi sanırım ulaşamazlar...
Ama hala dolanıyorlardı orada...
Sonra aklıma şu takıldı
"Bu çocuklar zulmün göbeğinden gelmedi mi?
Neden zulm etmeyi tercih ediyorlar? Hemde ısrarla?"..
Çok sinirlerim bozuldu merhametli yetiştirmek bu kadar zor mu ?
Hem bu saatte ne işleri var sokakta??....
Dışarıdan geleli yarım saat oldu olmadı.
Eşim ve bebeğim ile eve dönüyorduk
Yol kenarında yeşil bir arsa var orada,
13-14 yaşlarında iki çocuk gördüm bu saatte hemde..
Karşılıklı duruyorlar biri kenarda duran kediyi çağırıyor diğeri bina kenarında elinde poşet ile kediyi bekliyor..
Eğer yeşilliğin arasından çıkarsa poşet ile yakalayacak..
Ne yapmaya çalıştıklarını az çok tahmin ettiğim için çocuğun yanına gidip "hey!! Ne yapıyorsun?" Dedim
Duymamazlıktan gelip zorbalıkla poşetle yavru kediyi yakalamaya çalışmaya devam etti biri kaçtı kedinin diğeri saklanmaya çalışıyor.
Eşim tuttu çocuğu çocuk suriyeli türkçe bilmiyor ama bizi anladı sinirlendim tavırlarım ile belli ettim eşimde eli ile gidin işareti yaptı..
Mecbur uzaklaşmak zorunda kaldılar
Ama köşede gitmemizi bekliyorlar..
Eşim orada ev vardı alçak ama çocukların ulaşamayacağı yer diğer kedi oraya kaçtığı için ötekini de yanına koyduk ve su et koyduk bayağı derin bir yerdi sanırım ulaşamazlar...
Ama hala dolanıyorlardı orada...
Sonra aklıma şu takıldı
"Bu çocuklar zulmün göbeğinden gelmedi mi?
Neden zulm etmeyi tercih ediyorlar? Hemde ısrarla?"..
Çok sinirlerim bozuldu merhametli yetiştirmek bu kadar zor mu ?
Hem bu saatte ne işleri var sokakta??....