Zulmün ortasından gelip zulm etmek niye ??

Soru aslinda cevabi iceriyor zulum goren cogu insan baskasina zulmediyor cok az insan aciyi iyiye donusturuyor.

Orda kurtardin ama baska yerde yapicagini yapacaklar Allah butun canlilari zalimlerden korusun ve iyi insanlarla karsilastirsin.

Bu işler taa başladığında en başında tüm avrupa ülkeleri bunların arasından okumuşunu eğitimlisini seçerek kabul etti ülkesine zaten.Bu geri kalanlar üzgünüm ama resmen ağır leş takımı.

Geçenlerde italya başbakanının mı ne bi açıklaması vardı.Türkiye elindeki mültecileri üstümüze salarsa biteriz gibi bi açıklama.Düşünün artık işte.

Yaşadığım yerde trafik ışıklarında bu işler başladığından beri suriyeli bi aile dileniyor.Kadın geldiğinde 1 bebeği bi de küçük çocuğu vardı şimdi baktım toplamda 4 çocuk olmuş.Kimse de artık bana bunların mağdur edebiyatını anlatmasın yani yazık bizlere de bu ülkenin insanlarına da.

Onca yokluğa sürekli doğuma konusunda hemfikirim seninle.
Benim 1 bebeğim var onun geleceğini düşünürken 4-5 çocuk sefalette büyüyor.

Valla bu suriyeli cocuklar hayvanlara eziyet etmekten ne anliyor bilmiyorum

Su yazdiginiz seyi gazetede de okudum, hayvan eziyetlerinin bu denli cogalmasindaki sebeplerden biri de bu multeci fazlaligi

Bilemedim acikcasi tamam sigindilar eyvallah savastan kactilar ama ulkelerine gondersek artik diyorum

Evet artık ülkelerinin temizlenen yerlerine yavaş yavaş dönseler iyi olacak sanırım.

Soru aslinda cevabi iceriyor zulum goren cogu insan baskasina zulmediyor cok az insan aciyi iyiye donusturuyor.

Orda kurtardin ama baska yerde yapicagini yapacaklar Allah butun canlilari zalimlerden korusun ve iyi insanlarla karsilastirsin.

İşte çocuk dünyanın heryerinde masumdur benim için..
Ve hep öyle kalmalılar masum merhametli.

İnan aklım hala kedilerde..

Polis çağırsaydınız keşke yakaladıklarını videoya çekip. Belki sınırdışı edilirlerdi de 2 pislikten kurtulurduk. Sülükten beter girdiler içimize çıkmıyorlar da. Hiçbirini bu ülkede istemiyorum. Çocuğu da bebeği de.. Anne ve babalarının hatalarını biz çekiyoruz. Diğer ülkeler psikolojik testler, sağlık kontrolleri ile diplomalı olanları alıyor. Bizimkiler de nerede psikopat var onu davet ediyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Polis çağırsaydınız keşke yakaladıklarını videoya çekip. Belki sınırdışı edilirlerdi de 2 pislikten kurtulurduk. Sülükten beter girdiler içimize çıkmıyorlar da. Hiçbirini bu ülkede istemiyorum. Çocuğu da bebeği de.. Anne ve babalarının hatalarını biz çekiyoruz. Diğer ülkeler psikolojik testler, sağlık kontrolleri ile diplomalı olanları alıyor. Bizimkiler de nerede psikopat var onu davet ediyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Amin.
Hiç aklıma gelmedi inan polis sadece o an kedileri kurtarma derdindeydim...

Bu insanlar ceza almadıkları için direkt müdehale etmemek daha iyi. Polise bile kafa tutuyorlar. Nickin hakkini vermişsiniz. :) İnşallah bulamamışlardır tekrar.

Haha sanırım öyle oldu:)))

Doğru ilkte duymamazlıktan geldi zaten sonra baktı sinirlerim geriliyor araya eşim falan girdi de bi çekindiler..

Egitimsizlik, aile degil ya degil. Su tarz konulara kac kere yazdim. Hersey ogretmeyle olmuyor. Kotu tohum diye bisey var. Cocuk diye hepsi masum olmuyor. Hayvana eziyet eden birisi iyi biri olmayacaktir ilerde de bitti.

Annem babam calisiyordu babannemde karnimi doyuracak kadar bakti. Kimse oturup biseyleri ogretmedi.
Hepinizin basinda ana babasi 7/24 var miydi? Benim yoktu. Hepiniz pedagogla mi buyudunuz? Ilgilenilmedi ogretilmedi, aile ici sorunlar var diye kedi mi kesmek lazim yada eziyet etmek lazim????

Su cocuklar ve bebekler hakkinda kurdugunuz cümleye tekrar bir bakin Allah askina. Sonra da ama ölü bebekler kiyilara vurunca duygu yüklü paylasim yaparsiniz #bebeklerölmesin felanda filanda. Ayrica o saglik ve psikolojik testleri hangi ülkeler yapiyormus? Almanya yapmadi mesela.. Amerikaya kastediyorsaniz: Bütün bu ortadoguyu kana buladiktan sonra nerdeyse hic mülteci almayani örnek almayacaklar heralde. Cocuklar yalnis egitilmis veya hic egitilmemis olabilir,ama bu dediginiz gibi annelerin babalarinin sucu. Almanyadada bir cok mülteci cocuk su anda var. Burda da istemiyorlar müslüman mültecileri. Yani Allah kimseyi vatanindan etmesin. Baskasinin vicdanina kalmak dünyanin en kötü olayi olmasi lazim

Egitimsizlik, aile degil ya degil. Su tarz konulara kac kere yazdim. Hersey ogretmeyle olmuyor. Kotu tohum diye bisey var. Cocuk diye hepsi masum olmuyor. Hayvana eziyet eden birisi iyi biri olmayacaktir ilerde de bitti.

Annem babam calisiyordu babannemde karnimi doyuracak kadar bakti. Kimse oturup biseyleri ogretmedi.
Hepinizin basinda ana babasi 7/24 var miydi? Benim yoktu. Hepiniz pedagogla mi buyudunuz? Ilgilenilmedi ogretilmedi, aile ici sorunlar var diye kedi mi kesmek lazim yada eziyet etmek lazim????

Evet bu konuda haklısın..
Galiba bazıları kötü doğuyor ve bu böyle devam ediyor...

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
  • Siyaset konularının konuşulması forumumuzda yasaktır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Rica ediyorum konuya ırkçı söylemler ve siyasi yorumlar girmesin.

Merhametsizliğin ve vicdansızlığın ırkı yoktur.

Bir şehirde diyeyim tüm şehre mal olmuş olmasın, dört bacağı kesilip ölüme terk edilen yavru köpek olayı sonrası 2 yavru kedinin birer ayağı kesildi, yine bir ilçede Yunus balığı katledildi, yine bir şehirde Arjantin Dogo cinsi bir köpek başına ateş edilerek öldürüldü, neredeyse her gün sahipleri tarafından eziyet gören hayvanların haberlerini izliyorum, benim yaşadığım yerde gayette bu ülkenin vatandaşı olan ailelerin çocukları kedileri öldürüyor.

Bu yüzden lütfen konuya ırk karıştırmayın.

Evet bu konuda haklısın..
Galiba bazıları kötü doğuyor ve bu böyle devam ediyor...

Evet kotu doguyor bazilari. Bu kotulugu bazen aile, cevre gibi faktorler baskilayabiliyor ama iyi bir insan ilgilenilmemekten dolayi boyle seyler ya pa maz.
Vicdani ogretmek gerekmiyor. Ben havyana vurmam ama bunun nedeni ogretilmesi degildi.
Sebebsiz icim acir sadece yapamam, yapmadim. Insanlara bu denli merhamet duymam ama hayvana elimi sadece sevmek icin uzatirim otesi olamaz.

Aileler tabiki ogretsin, konussun bu guzel bisey. Sizin aileniz ne guzel konusmus ama konusulmayinca da vicdansiz olmuyorsun. Kendi icinden biseyler rahatsiz olur zaten yapmazsin.

tam da soylediginiz sebepten. biz cocuklarimiza silahli bilgisayar oyinu oynatmamaya, kurtlar vadisi izletmemeye calisirken onlarin gozu onunde kanli catismalar oldu, bombalamalar enkazlardan ciktilar belki gozlerinin onunde kadinlara tecvuz edildigini gorduler. rehabilitasyon calismalari cok yetersiz. anca gıda yardimi yapiliyor. bu travma gecirmis cocuklara ve yetişkinlere psikolojik destek şart.

kimseyi aklamak icin yazmiyorum ama pedofillerin cogunun cocuklukta tacize ugrayan insanlar oldugunu hatırlatayim.

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
  • Siyaset konularının konuşulması forumumuzda yasaktır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Rica ediyorum konuya ırkçı söylemler ve siyasi yorumlar girmesin.

Merhametsizliğin ve vicdansızlığın ırkı yoktur.

Bir şehirde diyeyim tüm şehre mal olmuş olmasın, dört bacağı kesilip ölüme terk edilen yavru köpek olayı sonrası 2 yavru kedinin birer ayağı kesildi, yine bir ilçede Yunus balığı katledildi, yine bir şehirde Arjantin Dogo cinsi bir köpek başına ateş edilerek öldürüldü, neredeyse her gün sahipleri tarafından eziyet gören hayvanların haberlerini izliyorum, benim yaşadığım yerde gayette bu ülkenin vatandaşı olan ailelerin çocukları kedileri öldürüyor.

Bu yüzden lütfen konuya ırk karıştırmayın.

Evet bir üyeye yazdım
Heryerin iyisi kötüsü var...
Aslında anlatmak istediğim neden çocuklar böyle yetişiyor ki bu geceki yani suriyeli olan çocukların nasıl bir cehennemden çıktıklarını görüyoruz neden bunca şeye rağmen böyle büyüyorlar tüm bu şekilde davranan çocuklara üzülüyorum..

tam da soylediginiz sebepten. biz cocuklarimiza silahli bilgisayar oyinu oynatmamaya, kurtlar vadisi izletmemeye calisirken onlarin gozu onunde kanli catismalar oldu, bombalamalar enkazlardan ciktilar belki gozlerinin onunde kadinlara tecvuz edildigini gorduler. rehabilitasyon calismalari cok yetersiz. anca gıda yardimi yapiliyor. bu travma gecirmis cocuklara ve yetişkinlere psikolojik destek şart.

kimseyi aklamak icin yazmiyorum ama pedofillerin cogunun cocuklukta tacize ugrayan insanlar oldugunu hatırlatayim.

Yanlız profillerin beyinle doğuştan bir sorun olduğu söylüyordu bir doktor tv de..

Ben o çocukları,kedileri poşetle yakalamak yerine sevdiklerini görmeyi isterdim.

Evet kotu doguyor bazilari. Bu kotulugu bazen aile, cevre gibi faktorler baskilayabiliyor ama iyi bir insan ilgilenilmemekten dolayi boyle seyler ya pa maz.
Vicdani ogretmek gerekmiyor. Ben havyana vurmam ama bunun nedeni ogretilmesi degildi.
Sebebsiz icim acir sadece yapamam, yapmadim. Insanlara bu denli merhamet duymam ama hayvana elimi sadece sevmek icin uzatirim otesi olamaz.

Aileler tabiki ogretsin, konussun bu guzel bisey. Sizin aileniz ne guzel konusmus ama konusulmayinca da vicdansiz olmuyorsun. Kendi icinden biseyler rahatsiz olur zaten yapmazsin.

Evet kesinlikle..
Merhamet içten gelen bir şey kimse benimle konuşmasa da ben böyleydim.
Sadece ailem idolüm oldu bu konuda

Suriyeli diye özellikle belirterek söylemeniz hiç hoş değil. Herhangi bir Avrupa ülkesinde bir Türk aynısını yapsa yine hepimiz mi yafta yiyeceğiz?

Yapılan hata ile yapan kişi bile bir tutulmazken iki çocuğun yaptığı hareketi tüm milletine etiket yapmış oluyorsunuz bu şekilde.

Türk/Arap/Kürt/Zaza ...vs. Diye ayırmaya ne gerek var?

Burada bir hata varsa vardır. -Ki net bir şekilde eziyet ettiğini görmediniz sadece tahminleriniz bu yönde. Kediyi korunaklı şekilde bırakmışsınız bu güzel. Ama milliyetleriyle konuyu bağdaştırmanız manasız.

Suriye tamamen özgürlüğüne kavuşsa da hepsi ülkesine dönse. Yafta yemekten onlarda usanmıştır eminim.

Back
X