- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi DELIveCesur
-
Bunlar daha iyi gunlerimiz bu kulturu tuhaf insanlarla ayni okulda cocugu okumak zorunda olanlara sabirlar diliyorum
Avrupa Amerika DEĞİL ki buralar adamlar sığınmacının BİLE kalitelisini suça meyilli olmayanını alıyorlar.
O degil de, ben ne tahmin ettiginizi merak ettim ..
Ulkenin başına bela oldular.Hersey beleş olunca kudurdular tabii.Defolup gitsinler artık.
Zulmün göbeğinden gelen zulmetmez mi sanıyorsun ? Iyileri olduğu kadar kötüleri de var .kaç vatandaşımızı öldürdüler, kaçını yaraladilar ,kaçını gasp ettiler .. bazılarında hoc merhamet yok . Aslında kadın ve çocuklar bir süre ülkeye kabul edilecek ,geri kalanlar ülkesine gönderilecekti .bu sayede savaş bitince evli evine köylü köyüne ..ülkemizde de Bu kadar karışıklık olmazdı .
Eğitimsizlik tamamen. İlk eğitim ailede başlar. Bize merhamet sevgi saygı hoşgörü en basta ailede aşılanır. Aileden gormediyse de böyle canavarlara dönüşürler ışte... Yazık
Büyük şehirde yaşıyorum .o sebeple her türlüsünü görüyorum .sokakta dilenen ,hır gür çıkaran da var ,yüksek mevkilerde kaliteli yaşayanlar da ..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Sanırım haklisin
Bu konuyu ablam ile konuştum onun anlattıkları daha sinirimi bozdu...
Kolunu ayaklarını kesmek olabilir mi ?O degil de, ben ne tahmin ettiginizi merak ettim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?