Kalp kırarak insanlar cesaretlenmez küçük kızAllah aşkına bu kadar yaşanan üstüne madem boşanmayacaktın-yaşananları yutacaktın
Neden boşanma girişimine girdin
Senin durumunda olsam boşarım giderim, ailemin de suratına bakmam. Ama bunu yapamayan çok kadın var. Sanırım sen de onlardansın.
Ee madem yutacaktın olanları, susup oturcaktın. Neden daha çok yutulacak şey yarattın? Ailenin de kocanın da gerçek yüzünü sonuna dek gördün. Şimdi gerçek yüzlerini bile bile nasıl hepsinin yüzüne gülerek yaşayacaksın?
Boşanmaya cesareti olmayıp, köşesine sinip oturan, asla boşanmayacak olan olayları irdelemesin bence. Olaylar irdelendikçe daha rezaletler çıkıyor, herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Ve kadınlar o halde bile hala boşanmıyor, daha da yaralanıp boşuna kendini yorup da boşanmam diyorlar hala.
Bak vega, sözlerim belki senin kalbini kırmış olabilir. Kırdıysam kusruma bakma ama seni uyandırmak için burda kadınların illa kalbini mi kırması gerekiyor? Ama yapma ya, kendine eziyet etme artık. Senin için burda biz üzülüyoruz ya sen böyle davrandıkça. Kendine gel, cesaretlen.
Eşinden boşanmayacaksan da, bari ailenle konuşma. Ailenin yaptıkları, eşinin yaptıklarından çok daha kötü bence. Bu durumda insanın ailesinin bile karşı safa geçmesi, bu durumu yaratandan daha suçlu olduklarını gösterir. Ailen eşinden kat kat daha suçlu
BUARADA
Bence anket sonuçlarına güvenme. Konularını tam bilmeyenler, büyük ihtimalle aileni kurtar seçeneğini seçecekler. Zaten sitede dayak da yese kocana dön diyen kadın çok. Olayın tam detayını bilmeyenlerin ilk seçeneği seçeceğine emin ol.
yok artık nasıl ondan yana olurlar yaBiliyor artık dayanamamış anlatmıştı ama aile de garip, eşten yanalar.
merhaba arkadaşlar merak edenler için açıyorum bu konuyu
eşim burdan bana özür konusu açmış ve bazı arkadaşlar iyi niyrtli olduğunu düşünüyorum benı söylemiş
eşimi aradım eve gel dedim
buraya bakıp bakmadığını kontrol etmek için allahtan konuyu açıp çıkmış yorumları okumamış
bende cinsellikle ilgili konuyu sildirdim saolsunlar yardımcı oldular diğer konuları okumasında bir beis görmedim çünkü olanı biteni biliyor ve bu platformda kimsenın kımseyi tanımadığını da şimdi bazı arkadaşlar konularımı baştan sona biliyor
eşimle son durum eve döndü ama iki yabanı gibiyiz annem babamla görüşmüyoruz artık o defterde kapandı
asıl şimdi ne olacak bilmiyorum oğlum çok mutlu oldu bu arada
eşim her gece yatmadan önce özür diliyor aynı konusunda yazdığı gibi sizce ne yapmalı bundan sonra
psikolog ile görüştüm boşanman şu an senın için çok zor ve yıpratıcı olur o ihtimal zaten kaçmıyor bi dene eğer olmazsa 1 ay sonrada boşanırsın 1 yıl sonrada dedi ayrı yatıyoruz bu arada
Şans verin kurtarın yuvanızı... Okudum konusunu eşinin pişman olduğu yazdıklarından belliydi.. Çok sevinmiştim.. SEN olduğunu da söyleyenlerden biri de bendim ama o anda o kadar mtlı oldum ki hemen sen gör oku istedim :)) Musmutlu olunnn yaa
oööööh yani şuan şu durumda yazılacak mesaj değil. Hele şuan da şu kadına kalp kırarak birşeyler anlatmanın hiç sırası değil.Allah aşkına bu kadar yaşanan üstüne madem boşanmayacaktın-yaşananları yutacaktın
Neden boşanma girişimine girdin
Senin durumunda olsam boşarım giderim, ailemin de suratına bakmam. Ama bunu yapamayan çok kadın var. Sanırım sen de onlardansın.
Ee madem yutacaktın olanları, susup oturcaktın. Neden daha çok yutulacak şey yarattın? Ailenin de kocanın da gerçek yüzünü sonuna dek gördün. Şimdi gerçek yüzlerini bile bile nasıl hepsinin yüzüne gülerek yaşayacaksın?
Boşanmaya cesareti olmayıp, köşesine sinip oturan, asla boşanmayacak olan olayları irdelemesin bence. Olaylar irdelendikçe daha rezaletler çıkıyor, herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Ve kadınlar o halde bile hala boşanmıyor, daha da yaralanıp boşuna kendini yorup da boşanmam diyorlar hala.
Bak vega, sözlerim belki senin kalbini kırmış olabilir. Kırdıysam kusruma bakma ama seni uyandırmak için burda kadınların illa kalbini mi kırması gerekiyor? Ama yapma ya, kendine eziyet etme artık. Senin için burda biz üzülüyoruz ya sen böyle davrandıkça. Kendine gel, cesaretlen.
Eşinden boşanmayacaksan da, bari ailenle konuşma. Ailenin yaptıkları, eşinin yaptıklarından çok daha kötü bence. Bu durumda insanın ailesinin bile karşı safa geçmesi, bu durumu yaratandan daha suçlu olduklarını gösterir. Ailen eşinden kat kat daha suçlu
BUARADA
Bence anket sonuçlarına güvenme. Konularını tam bilmeyenler, büyük ihtimalle aileni kurtar seçeneğini seçecekler. Zaten sitede dayak da yese kocana dön diyen kadın çok. Olayın tam detayını bilmeyenlerin ilk seçeneği seçeceğine emin ol.
nezaman açtı eşi konuyu _? ne yazdıgını cok merak ettim cidden.
Ben bu forumda ne insan(?)lar gordum. Kocasindan her turlu kotulugu gorup de asla bosanmayanlar, buraya gelip hava bile atiyor. Ben olsam soyle yaparim, boyle yaparim, ben kocami parmagimda oynatirim diyor hepsi. O yuzden burda ahkam kesenlere hic itimat etmem.vega4 sende etme. Nerde nasil konusmasini bilmeyen insanlar gelip konularda nutuk atiyor. Yine ayni zihniyetteki kisilerde bunlara prim veriyor. Cok yazik. Ben veganin neler yasadigini cok iyi biliyorum. Herkesin kaldirabilecegi seyler degildi. Bosanmak istedi ama, tutunacak bir dali olmadi malesef. Burda, " madem bosanmayacaktin, ne diye birsuru konu acip zamanimizi caldin" diyebilenler bile oldu. Sanki burda konuya bakip yorum yapmak icin silah dayamislar kafasina. Kendi keyfine gelip burda zaman geciriyorlar, ama o zamanin hesabini vegadan soruyorlar ya hayret dogrusu! Sanki kiza destek sozu vermisler, bosan biz sana yardimci oluruz demisler de, simdi hesap soruyorlar. Bu kiz burda uzgun ve caresizken, birde bir guzel azarladilar. Vega yinede kotu birsey yazmadi kimseye. Helal olsun. Umarim burayi tamamen terketmez.
Diledigini yaz kardesim. Zaten yaziyorsunuz karsinizdaki insani tuz buz edercesine. Ayni noktalarda uzlasamayagimiz icin birsey demiyorum size. Polemige donusmesin olay.Pardon tutunacak dal olarak kendisini başka erkeklerle hayal eden kocasını mı seçti ? Tüm seçenekler çok kötüydü de bu mu iyi ? Ayrıca herkes dilediği yorumu yazabilir değil mi ? Epey rahatsız olmuşsunuz da
şuan babaam ile görüşmüyorum annemlede her şekilde reddettiler benı yanı babam kuru sıkı laf etmez
Mesaja ekleme yapmissiniz. Ona da cevap vereyim. Tamam pekala, siz olsaniz bosanirsiniz. Ama bu demek olmuyor ki tek dogru sizin dogrunuz. Konu sahibinin dogrusu sizden farkli olamaz mi? Hadi bunu da gectim. Siz su an kendi durumunuza bakarak ben bosanirdim diyorsunuz. Veganin durumu cok farkli, fazlasiyla caresiz. Kendinizi tamamen veganin yerine koyarak bosanirdim diyebilir misiniz? Dersiniz belki. Vegadan daha kotu durumda olanlar bile bosanmis olabilir. Ki hemen bunu ornek verir herkes. Bu konuda da verilmis hemen. Ama ne yapalim, vega herkesle ayni guce sahip degil diye, birde biz mi azarlayip gömelim kizi? Neresinden tutarsam tutayim bana yanlis geliyor bu sert tutumlariniz. Zira babasi da cok sert bir tutum takinmis vegaya karsi. Bunun sonucunda da vega kocasini eve kabul etmek zorunda kaldi. Burda saniyorsunuz ki, sizin sert tutumlariniz vegayi kararindan vazgecirek, ona guc verecek. Hayir iste. Oyle degil. Oyle olmuyor malesef. Bakin hic konuya ugrayip yazmiyor. Kalbi kirildi muhakkak. Iyi olmadi yani.Pardon tutunacak dal olarak kendisini başka erkeklerle hayal eden kocasını mı seçti ? Tüm seçenekler çok kötüydü de bu mu iyi ? Ayrıca herkes dilediği yorumu yazabilir değil mi ? Epey rahatsız olmuşsunuz dabir de bütün bu dediklerinizi öğütlemiş, boşan demiş biri olarak evet ben bu durumda boşanırdım, yutulacak bir durum değil bu çünkü.
Peki bosanirsa yardım edecek misiniz ?Pardon tutunacak dal olarak kendisini başka erkeklerle hayal eden kocasını mı seçti ? Tüm seçenekler çok kötüydü de bu mu iyi ? Ayrıca herkes dilediği yorumu yazabilir değil mi ? Epey rahatsız olmuşsunuz dabir de bütün bu dediklerinizi öğütlemiş, boşan demiş biri olarak evet ben bu durumda boşanırdım, yutulacak bir durum değil bu çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?