zurnanın zırt dediği yer

sizce nasıl davranmalıyım?


  • Ankete Katılan
    75


28 yaşımda ilk eşimden boşandım, hem maddi manevi gücüm yoktu hem de asla bırakmayız ajitasyonlarına boyun eğip baba evine döndüm. Babam da aynı senin baban gibi cümleler kurdu, şehir değiştiricem sen bizim yüzümüzü eğdin dedi. Sanki orospuluk yaptım yuva yıktım gibi. Ezdi de ezdi beni. Hiç unutmam bir gün dışarı çıkıcam dedim, gezip ne yapacaksın dul halinle dedi bana ve çıkamadım. Babam tüm hayatım boyunca benim yerime kararlar aldı, deliler gibi yıprandım savaştım ve sonuçta boşandıktan beş sene sonra ben tatile çıkıyorum deyip Cunda, Ayvalık, Ağva gezdim ( şimdiki eşimle ) Gık edemedi babam. Ama benim çocuğum yoktu tek fark oydu.


Burada bir üyeye sert çıkıyorsam iyiliğini istediğim içindir, yoksa bekara karı boşamak kolay değil ben de geçtim o yollardan. Belki babanın evinde atlatabilirdin bu süreçleri sonra da kendi hayatına bakardın. Eşinin fantazileri evet çokça çiftin yaşadığı , yaptığı fantaziler. AMA sana ağır gelmiş, beni bu kısmı ilgilendirir yoksa isteyen grup seks yapsın bana ne ahlak bekçisi miyim ?

Yine de sert çıktıysam ve pot kırdıysam özür diliyorum senden. Sadece yalnız olmadığını bil, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz inan.

Umarım hepsini aşarsın en kısa zamanda.
 
ablacım ben 23 yaşındayım ve oğlum var bir başım olsa zaten alır başımı giderim askeri ücretle bir iş bulur iki de ev arkadaşı bulursam oh mis gibi yaşarım ama benı bağlayan bir bebek var ortada onun psikolojısını geleceğini düşünmek zorundayım inan kendim yemek yemiyorum ama ona her öğün yemek pişiriyorum aman bu öğün sebze yesin balık yesin et yesin peynir yesin benim gibi büyümesin diye cırmalıyorum
aramızdaki fark bebek ve inan büyük fark
ayrıca ben dul dul tatile gitsem beni tefe kor üflerler 7 sülale tek bi başım olsa zaten durmam ki
 
bende isterdim okyum ama ben iyi bir lise kazandıktan sonra babam benı oraya yolşlamadı
ve hiç ders çalişmadan iyi bir böüm kazandım ve yine bu kadar olay oldu büte bir ders bırakmadan geçtim
tıp okuyacak adamdım ben ama şartlarım çok zordu bende isterdim ben okyum babam destek çıksın ama olmadı
ben fen lisesi kazandım baba lise kayıtlarında son gün dediğim için hortumla dayak yedim
 

Sana bir abla tavsiyesi olur da boşanırsan bu dul kelimesine alışma. Dul kadınların ne bir eksiği ne kusuru var, ailen de ezmesin seni böyle. Hakkında hayırlısı olmasını dilerim 23 çok küçük bir yaş ben 30 lar var sanıyordum çünkü üslubun çok olgundu.
 

Herşey yoluna girecek, eminim sen ailenin sana yaşattıklarını çocuğuna yaşatmayacak ve iyi bir anne olacaksın.
 
Konularını az çok biliyorum
Evladının mutlu olması dünyalara bedel ama bu adamın fitil tutacağına inancım yok
Hırsızlıktan, sapıklığa etmediği kalmadı sana
Evlat için kahır çekilir de bu adamla nasıl yaşanır inan kestiremiyorum
Hakkında hayırlısı olsun diyorum, yaşın çok genç
Denediğin bu süre içinde ayaklarının üzerine basmaya gayret et, çalış en azından
 
yaşanmışlıklar benı 40 yaş yaptı çünkü artık benim zaten hiç yaşıtım arkadaşım olmaz hep 30 yaş üzeri
 
23 mü
 
Konunu tam bilmiyorum ama kalbine sordun mu o ne diyor? Sevgi mi hissizlik mi?
Sevgi varsa hersey yoluna girebilir diye dusunuyorjm.
 


canım senin oylaman bile direk affedici. yani ben tam bilmiyorum. şu an boşanmaktan vazgeçtim nasıl mı davranıyim diyorsun. ben öyle anladım ve vazgeçtiysen kindar davranman abes olur. zaten affetmişsin iyimse ol derim.

ama hala karar aşamasındaysan ve oluru yoksa bir an önce bitirmen lehinedir. psikoloh öyle demiş ama eğer bir gün bitecekse şu an bitmesi daha iyi olur. aynı süreci tekrar tekrar yaşamak daha büyük bir yıkım olmaz mı?
 
Fikir almak için. Ben de fikrimi beyan ettim vega bu kadar tepki vermezken size ne oluyor Allah aşkına ?

Bana düşmez ama yazdıklarınız çok kırıcıydı.
Vega cevap vermediyse olgunluğundan vermemiştir, yazdıklarınızın onu gaza getirdiğinden çok üzdüğünü düşünüyorum.
 
Arkadasim size ne oluyor Allah askina? Ben orda baskasini alintilayip birsey yazmisim. Size mi yazmisim, hayir. Amaciniz ne? Polemik yaratmak mi? Illa bana yazacaksaniz, sizin mesajinizi alimtilayip yazdigim bir yorum vardi, ona cevap yazsaydiniz. Surtusmek icin bahane ariyorsunuz. Uslubunuz da cok cirkin. Sikisinca nerden saldiracagini bilmeyenlerdensiniz. Bana yazacaksan, yorumlarim ile ilgili seyler yaz. Kalkip da bana, "sende kocam ne yaparsa yapsin bosanmam diyenlerden misin" demeyin. Diyemezsiniz de zaten. Ne hakla? Ben sizin sahsiyetinize yonelik birsey mi dedim ki, siz de haddiniz olmayan konularda boyle rahat konusabiliyorsunuz. Birde her sıkışan gibi, "buraya konu acarsa, herkes istedigini yazar" gibi cok klise ve bir o kadar da caresiz bir laf etmissiniz ki, inanin bu laftan artik bikti insanlar. Soyleyecek lafi, verecek cevabi olmayanlar "buraya konu actiysan, bizim de herseyi yazmaya hakkimiz var" gibi acinasi bir cevap veriyor. Banlanmayayim diye, kimseyi alintilayip yazmiyorum ama siz zorla tartismaya surukluyorsunuz insani.
 
Vega cidden ailen için üzgünüm.
Benim kişisel fikrim senin eşinden adam olmayacağı yönünde. Şimdi barışırsın yarın yine arıza çıkarır. Umarım ben yanılırım ama fikrim bu.

İş bul, para biriktir çocuğun da büyür o sırada. Ondan sonra da ne istersen onu yaparsın. Mutlaka iş bul bu adama güvenme hatasını yapma derim.

Umarım her şey güzel olur senin için.
 
ya aslında eve barışmak için değil oğlum için ve laf söz yüzünden aldım yanı hoşgeldin bile demedim tabağına yemek koymuyorum o kadar yanı görünmez şuan benım için o detay bilmiyorsunuz galiba boşancağim her türlü yol şimdilik kapalı pskolog bu durumlara istinaden söyledi
 
saygı var sevgim çocuğumun babası diyecek kadar...
vegacım konunu biliyorum sen zaten katlanması imkansız bi hayatın içindesin lütfen burda seni anlamayanları anlsmak istemeyenleri tınma yaşının çok üstü bi imtihandan geçiyosun senin hissettiklerini bi sen bilirsin bide allah sana diyeceğim iyi bi bölümde okuyorum demişin sakın bunu yabana atıyım deme aklına saçma sapan düşüncelrerin girmesine izin verme oku mesleğini al yoluna öyle devam et
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…