- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.005
- 598
aslında daha yazmayacaktım ama benım yüzümden tatişma çıkmasını istemiyorum boşanamıyorum diye benı suçlayan arkadaşlara itafen
boşanamıyorum çünkü işim yok
boşanamıyorum destek çıkan kim yok
boşanamıyorum maddi imkan yok
boşanamıyrum insanlara laf anlatacak takatim yok
boşanamıyrum oğlum için en güvenli yer bu ev
boşanmam için en kötü 1500 tl maaşım olması lazım ki oğlumu defil etmeyeyim
5 para etmez adamlara iş için yalvardım
hala bekliyorum olmadık yerlere bile başvurdum
okulumun bitmesi lazım iyi bir bölüm okuyorum en azından okulum biterse daha garantili bir iş bulurum
ailem hiç bir şek,lde destek değil ki boşandığım zaman hayatı dar edecekler
babam hala diyorki dul kadın camdan bile bakmaz
ayrı ev ev olmaz benım yanımda yaşayacaksın
ben oğlumu babamın yanında büyümesini istemiyorum
anneme güvenip işe giderken bırakamam çünkü kafasına esse ben senın çocuğuna bakamam gel al der
boşandıktan sonra kvdeme her gün bırakamam kreşlik yaşta değil bakıcılar yarım gune 500 alıyor burada ev kıraları 750 tlden başlıyor kendimi ve oğlumu guvene almadan boşanamıyorum en azından oğluma devamlı bakacak biri lazım
iş görüşmesine giderken uyutup komşuya bıraktım
evet eşim özünde çok iyidir ama kaldıramadım midem almadı hala sindiremiyorum ama dışarı da ne olacak bilmiyorum daha kötüde olabilir ozaman dönecek hiç bir yerim kalmaz kendime guvence oluşturmalıyım
psikolojım hiç lmadığı gibi bozuldu mutlu olamıyorum ne olursa olsun hep mutsuzum sanmayın ki vega adamı eve aldı eski hayat devam eder etmiyor işte ben ona karşı saygıdan öte bir şey hissedemiyorum sve canım yanıyor sözde annem gibi mutsuz biri olmacayaktım
benım hayat standartm bu küçük şehirdeyim çalışma olanakları az bende isterdim bavulumu akıp ailemin yanına dönmeyi gidecek bir yerim yok benı anlayanada nalamayana da saygı duyuyorum
ablacım ben 23 yaşındayım ve oğlum var bir başım olsa zaten alır başımı giderim askeri ücretle bir iş bulur iki de ev arkadaşı bulursam oh mis gibi yaşarım ama benı bağlayan bir bebek var ortada onun psikolojısını geleceğini düşünmek zorundayım inan kendim yemek yemiyorum ama ona her öğün yemek pişiriyorum aman bu öğün sebze yesin balık yesin et yesin peynir yesin benim gibi büyümesin diye cırmalıyorum28 yaşımda ilk eşimden boşandım, hem maddi manevi gücüm yoktu hem de asla bırakmayız ajitasyonlarına boyun eğip baba evine döndüm. Babam da aynı senin baban gibi cümleler kurdu, şehir değiştiricem sen bizim yüzümüzü eğdin dedi. Sanki orospuluk yaptım yuva yıktım gibi. Ezdi de ezdi beni. Hiç unutmam bir gün dışarı çıkıcam dedim, gezip ne yapacaksın dul halinle dedi bana ve çıkamadım. Babam tüm hayatım boyunca benim yerime kararlar aldı, deliler gibi yıprandım savaştım ve sonuçta boşandıktan beş sene sonra ben tatile çıkıyorum deyip Cunda, Ayvalık, Ağva gezdim ( şimdiki eşimle ) Gık edemedi babam. Ama benim çocuğum yoktu tek fark oydu.
Burada bir üyeye sert çıkıyorsam iyiliğini istediğim içindir, yoksa bekara karı boşamak kolay değil ben de geçtim o yollardan. Belki babanın evinde atlatabilirdin bu süreçleri sonra da kendi hayatına bakardın. Eşinin fantazileri evet çokça çiftin yaşadığı , yaptığı fantaziler. AMA sana ağır gelmiş, beni bu kısmı ilgilendirir yoksa isteyen grup seks yapsın bana ne ahlak bekçisi miyim ?
Yine de sert çıktıysam ve pot kırdıysam özür diliyorum senden. Sadece yalnız olmadığını bil, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz inan.
Umarım hepsini aşarsın en kısa zamanda.
Ne diye açtı?Vega boşanma konularını ben, biz ona maddi yardım edelim diye mi açtı ? Saçmalıkta mirvadasınız kusura bakmayın.
bende isterdim okyum ama ben iyi bir lise kazandıktan sonra babam benı oraya yolşlamadı28 yaşımda ilk eşimden boşandım, hem maddi manevi gücüm yoktu hem de asla bırakmayız ajitasyonlarına boyun eğip baba evine döndüm. Babam da aynı senin baban gibi cümleler kurdu, şehir değiştiricem sen bizim yüzümüzü eğdin dedi. Sanki orospuluk yaptım yuva yıktım gibi. Ezdi de ezdi beni. Hiç unutmam bir gün dışarı çıkıcam dedim, gezip ne yapacaksın dul halinle dedi bana ve çıkamadım. Babam tüm hayatım boyunca benim yerime kararlar aldı, deliler gibi yıprandım savaştım ve sonuçta boşandıktan beş sene sonra ben tatile çıkıyorum deyip Cunda, Ayvalık, Ağva gezdim ( şimdiki eşimle ) Gık edemedi babam. Ama benim çocuğum yoktu tek fark oydu.
Burada bir üyeye sert çıkıyorsam iyiliğini istediğim içindir, yoksa bekara karı boşamak kolay değil ben de geçtim o yollardan. Belki babanın evinde atlatabilirdin bu süreçleri sonra da kendi hayatına bakardın. Eşinin fantazileri evet çokça çiftin yaşadığı , yaptığı fantaziler. AMA sana ağır gelmiş, beni bu kısmı ilgilendirir yoksa isteyen grup seks yapsın bana ne ahlak bekçisi miyim ?
Yine de sert çıktıysam ve pot kırdıysam özür diliyorum senden. Sadece yalnız olmadığını bil, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz inan.
Umarım hepsini aşarsın en kısa zamanda.
ablacım ben 23 yaşındayım ve oğlum var bir başım olsa zaten alır başımı giderim askeri ücretle bir iş bulur iki de ev arkadaşı bulursam oh mis gibi yaşarım ama benı bağlayan bir bebek var ortada onun psikolojısını geleceğini düşünmek zorundayım inan kendim yemek yemiyorum ama ona her öğün yemek pişiriyorum aman bu öğün sebze yesin balık yesin et yesin peynir yesin benim gibi büyümesin diye cırmalıyorum
aramızdaki fark bebek ve inan büyük fark
ayrıca ben dul dul tatile gitsem beni tefe kor üflerler 7 sülale tek bi başım olsa zaten durmam ki
Ne diye açtı?
Ne dersek istisnasız yapmak için mi ?
bende isterdim okyum ama ben iyi bir lise kazandıktan sonra babam benı oraya yolşlamadı
ve hiç ders çalişmadan iyi bir böüm kazandım ve yine bu kadar olay oldu büte bir ders bırakmadan geçtim
tıp okuyacak adamdım ben ama şartlarım çok zordu bende isterdim ben okyum babam destek çıksın ama olmadı
ben fen lisesi kazandım baba lise kayıtlarında son gün dediğim için hortumla dayak yedim
yaşanmışlıklar benı 40 yaş yaptı çünkü artık benim zaten hiç yaşıtım arkadaşım olmaz hep 30 yaş üzeriSana bir abla tavsiyesi olur da boşanırsan bu dul kelimesine alışma. Dul kadınların ne bir eksiği ne kusuru var, ailen de ezmesin seni böyle. Hakkında hayırlısı olmasını dilerim 23 çok küçük bir yaş ben 30 lar var sanıyordum çünkü üslubun çok olgundu.
23 müablacım ben 23 yaşındayım ve oğlum var bir başım olsa zaten alır başımı giderim askeri ücretle bir iş bulur iki de ev arkadaşı bulursam oh mis gibi yaşarım ama benı bağlayan bir bebek var ortada onun psikolojısını geleceğini düşünmek zorundayım inan kendim yemek yemiyorum ama ona her öğün yemek pişiriyorum aman bu öğün sebze yesin balık yesin et yesin peynir yesin benim gibi büyümesin diye cırmalıyorum
aramızdaki fark bebek ve inan büyük fark
ayrıca ben dul dul tatile gitsem beni tefe kor üflerler 7 sülale tek bi başım olsa zaten durmam ki
ben gerçekten bu yaşta sanıyordum seniyaşanmışlıklar benı 40 yaş yaptı çünkü artık benim zaten hiç yaşıtım arkadaşım olmaz hep 30 yaş üzeri
merhaba arkadaşlar merak edenler için açıyorum bu konuyu
eşim burdan bana özür konusu açmış ve bazı arkadaşlar iyi niyrtli olduğunu düşünüyorum benı söylemiş
eşimi aradım eve gel dedim
buraya bakıp bakmadığını kontrol etmek için allahtan konuyu açıp çıkmış yorumları okumamış
bende cinsellikle ilgili konuyu sildirdim saolsunlar yardımcı oldular diğer konuları okumasında bir beis görmedim çünkü olanı biteni biliyor ve bu platformda kimsenın kımseyi tanımadığını da şimdi bazı arkadaşlar konularımı baştan sona biliyor
eşimle son durum eve döndü ama iki yabanı gibiyiz annem babamla görüşmüyoruz artık o defterde kapandı
asıl şimdi ne olacak bilmiyorum oğlum çok mutlu oldu bu arada
eşim her gece yatmadan önce özür diliyor aynı konusunda yazdığı gibi sizce ne yapmalı bundan sonra
psikolog ile görüştüm boşanman şu an senın için çok zor ve yıpratıcı olur o ihtimal zaten kaçmıyor bi dene eğer olmazsa 1 ay sonrada boşanırsın 1 yıl sonrada dedi ayrı yatıyoruz bu arada
Fikir almak için. Ben de fikrimi beyan ettim vega bu kadar tepki vermezken size ne oluyor Allah aşkına ?
Arkadasim size ne oluyor Allah askina? Ben orda baskasini alintilayip birsey yazmisim. Size mi yazmisim, hayir. Amaciniz ne? Polemik yaratmak mi? Illa bana yazacaksaniz, sizin mesajinizi alimtilayip yazdigim bir yorum vardi, ona cevap yazsaydiniz. Surtusmek icin bahane ariyorsunuz. Uslubunuz da cok cirkin. Sikisinca nerden saldiracagini bilmeyenlerdensiniz. Bana yazacaksan, yorumlarim ile ilgili seyler yaz. Kalkip da bana, "sende kocam ne yaparsa yapsin bosanmam diyenlerden misin" demeyin. Diyemezsiniz de zaten. Ne hakla? Ben sizin sahsiyetinize yonelik birsey mi dedim ki, siz de haddiniz olmayan konularda boyle rahat konusabiliyorsunuz. Birde her sıkışan gibi, "buraya konu acarsa, herkes istedigini yazar" gibi cok klise ve bir o kadar da caresiz bir laf etmissiniz ki, inanin bu laftan artik bikti insanlar. Soyleyecek lafi, verecek cevabi olmayanlar "buraya konu actiysan, bizim de herseyi yazmaya hakkimiz var" gibi acinasi bir cevap veriyor. Banlanmayayim diye, kimseyi alintilayip yazmiyorum ama siz zorla tartismaya surukluyorsunuz insani.Sanırım siz biz vega boşanınca rahata ericez ya da boşanma timi falan kurduk sanıyorsunuz. KK kadınlarına sormayacak o zaman, sorarsa her tür cevaba da hazır olacak. Boş zamanınımız mı fazla anlamadım siz neden avukatlığa soyundunuz ki ?
Yoksa sizde mi "kocam her halti yesin aman rahatım bozulmasın" cı kadınlardansınız ?
saygı var sevgim çocuğumun babası diyecek kadar...Konunu tam bilmiyorum ama kalbine sordun mu o ne diyor? Sevgi mi hissizlik mi?
Sevgi varsa hersey yoluna girebilir diye dusunuyorjm.
ya aslında eve barışmak için değil oğlum için ve laf söz yüzünden aldım yanı hoşgeldin bile demedim tabağına yemek koymuyorum o kadar yanı görünmez şuan benım için o detay bilmiyorsunuz galiba boşancağim her türlü yol şimdilik kapalı pskolog bu durumlara istinaden söyledicanım senin oylaman bile direk affedici. yani ben tam bilmiyorum. şu an boşanmaktan vazgeçtim nasıl mı davranıyim diyorsun. ben öyle anladım ve vazgeçtiysen kindar davranman abes olur. zaten affetmişsin iyimse ol derim.
ama hala karar aşamasındaysan ve oluru yoksa bir an önce bitirmen lehinedir. psikoloh öyle demiş ama eğer bir gün bitecekse şu an bitmesi daha iyi olur. aynı süreci tekrar tekrar yaşamak daha büyük bir yıkım olmaz mı?
vegacım konunu biliyorum sen zaten katlanması imkansız bi hayatın içindesin lütfen burda seni anlamayanları anlsmak istemeyenleri tınma yaşının çok üstü bi imtihandan geçiyosun senin hissettiklerini bi sen bilirsin bide allah sana diyeceğim iyi bi bölümde okuyorum demişin sakın bunu yabana atıyım deme aklına saçma sapan düşüncelrerin girmesine izin verme oku mesleğini al yoluna öyle devam etsaygı var sevgim çocuğumun babası diyecek kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?