zurnanın zırt dediği yer

sizce nasıl davranmalıyım?

• Ankete Katılan
    75
Valla çok güzel ozetlemissin katılmamak elde değil. Şimdi o anne baba ile eskisi gibi olmak neredeyse imkansız.

Teşekkür ederim aslında düşüncelerimiz aynı ben de sizin gibi düşünüyorum

Kadınların kimseye eyvallahıolmamalı, cesaretli olmalılar boşanabilmeliler ama illa devam edeceğim diyen varsa elimizden bizim bişey gelmiyor

Vega benim mesajımdan sonra kendini öldürmekten bahsetmiş, öncelikle onu belirteyim
Yani görmedim, suçlamak çok kolay da bi geçmişe baksaydın keşke

Veganın konularını gayet iyi biliyorum hepimiz o kadar çok şey dedik, neler konuşuldu, şimdi aynı evdeler adamla. Ee madem barışmaya çalışacaktın, daha beter olmadı mı olaylar?

Bu forumda sert konuştuğum nadir konulardandır, bi beni mi buldunuz bu konuda ve forumda taşlayacak? Bu tepkinizi diğer konularda diğer üyeler için de beklerim.

Çok güzel bi cevap olmuş

missladybird bence bu cevabı da oku.
Biz vegaya zaten sürekli yardım ettik.
Ben kendi yaptıklarımı biliyorum merak etme
Veganın konusunda ona sataşan insanla kavga ettim ben
Konuda insanlara tepki vereceğinize, kendiniz de kendi düşüncelerinizi yazarsanız, daha faydalı olursunuz di mi? Herkes düşüncesini yazmakta serbest. Kırıcı bişey de yazdığımı sanmıyorum.

Bu davranışını diğer konularda diğer sert üyelere de uyguluyorsundur umarım, bu kadar düşünceliysen.

kendi düşüncemi yazdım. O alıntılandığınız mesajada aynı şekilde öfkelendim. Evet herkes düşüncesini yazmakta serbest ben de kırıcı olduğunuzu düşündüm ve bunu yazdım. Sizinle tartışmak istemiyorum zira bunun vegaya bir faydası olmaz. Ona faydalı olabilmek için bu sayfadayız şuan. İyi geceler dilerim.

Uyguluyorum ben merak etme
Buranin özgür olmasi demek yaralı bir kadına 0 hayat tecrubemizle saldirabilecegimiz anlamına gelmiyor
Yasin küçük , evlilik tecrübe yok , hayat tecrüben yok
Olan bir şeyin üstüne aaa olur mu öyle söyle böyle demek anlamsız
Olmuş bitmiş barışmis
Bir önceki konuda kavga etmişsin bilmem ne yapmışsın o önceki Konu
Bu yeni

İnsanların zor olan hayatını gözlerine sokmak fayda getirmez .
Sen mi bakacaksin ?
Annen baban mi yardım edecek ?
Mecbur kalmış dönmeye
Ee bu saatten sonra onemi var mı senin için neyin doğru olduğunun
Kadın diyor ki bi burada derdimi anlatiyordum şimdi konum kapansın son kez diyor
Böyle yardım edeceksen etme

Ben bakmayacağım evet
Herkes kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli
Gün gelip daha kötü şeyler yaşayıp gerçekten ayrılabilir. Kimsenin kimseye dayanağı yok. Kimse benim şu akrabam bu annem babam var diye güvenmemeli sonuçları görüyoruz. Yaslandığın dal bir gün kırılabilir.

Karısını başka erkeklerle hayal eden bir adam. Ve bunları bilip, boşanırsan seni sileriz diyen bir aile. Damat tarafından dolandırılıp, hala damat tarafında bir aile. Vega çok büyük bir darbe yedi, burda yazılan sert yorumlardan milyon kat büyük bir darbe. Tek başına dayanması zor olacaktı ama devam etmesi çok daha zor olacak. Şahsi fikrim bu.

Evliliğine devam etmek istiyorsa edebilir, beni ilgilendirmiyor ama üzüyor. Ben de sizler gibi üzülüyorum merak etmeyin.
Umarım vega hakkında hayırlısı olur.
Kendine yeni bir sayfa açsa da açmasa da.
Hepimiz bunu istiyoruz zaten.

Herkes kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli güzel söylüyorsun da burası ne olmalı diye tartistigimiz bir platform değil bence
Üzerinde konuştuğumuz kadın canlı hayatta ve bunları yaşıyor burası simülasyon değil
Üzmek anlamsız

Herkes büyük şehirlerde aynı maddi imkana sahip olmuyor veya herkesin ailesi kız çocuğu okumalı bilincinde değil olsa güzel olurdu ama değil. Okumak isteyip okuyamayan kaç kişi var ?
Bizim sorunumuz bu zaten herkesi kendi çevremiz gibi düşünüyoruz bunu ben de yapıyorum sen de o da daha alt gelirli de üst gelirli de
Mesela bir çok kişiye göre de bu sadece fantezi eyleme geçirilmedigi sürece sorun yok .sonuçta tek tip ahlak yok değil mi ?

Umarim hayatın hep toz pembe geçer
Umarim hiç bu konularda tecrübe kazanmazsin bunu çok samimi söylüyorum
Çok Küçüksun heyecanını anlıyorum ama işte hersey bizim düşündüğümüz gibi değil ve olmuyor

Gerçekten zor duruma dusmemissin anladigim kadarıyla sözler böyle anlarda çok yaralayici oluyor
İnsanlara Umut olmak iyidir
Testi kirildiktan sonra kızmak değil ya altı üstü testi senden değerli mi demek lazım bence

o sözünü ettiğin insanları anlatan tek kelime şuursuz kelimesi ancak şuursuz insanlar böyle bi konuya bu bakış açısıla yaklaşır umarım@vega4 o laflara itibar edipte bide bunu dert yapmaz gereksiz yere kendine

Vega gitme sakın. Seni destekleyen, seven çok kişi var. Madem bu kadar zor durumdasın kendini iyi hissedene kadar ev arkadaşı gibi yaşa bu adamla. Çocuğun büyüsün yol verirsin. Üzülme nolur ya.

Ben de bu son bir iki haftadır yazdığı mesajlardan sonra bir kere daha düşün, hemen boşanma diyenlerdenim. Daha önce de dediğim gibi öncesinde farklı düşünüyordum. Düşüncelerim konu sahibi farklı şeyler yazmaya başlayınca değişti. Ve bahsettiğim mesajlar çaresizlikle ilgili mesajlar değil. Bahsettiğim konular şunlar:

1) Eskiden çok sert ve kesin yazarken, eşi hakkında sevgi dolu ve iyi şeyler yazmaya ve onu övmeye başladı.
2) Onunla bizden çok daha fazla zaman geçiren, onu saatlerce yüz yüze dinleyen ve bu işin eğitimini almış olan bir uzman, yani psikoloğu, cinsellikle ilgili konunun hiç de garip olmadığını ve halledilebileceğini söylemiş ve bazı egzersizler vermiş. O konuda daha umutlu hale gelmişti diye hatırlıyorum.
3) Yine aynı psikolog şimdi hemen ayrılmasını değil, zamana bırakmasını tavsiye etmiş ve isterse yine 1 ay sonra, 1 yıl sonra ayrılabileceğini söylemiş.

Psikolog halt etmis ya. Bizim kk daki hatunlardan iyi mi bilecek? Kesinlikle bosanmasi gerekiyor. O kadar umit verdi burda millete bosanacam diye. Bu psikolog da bisey bilmiyormus canim.

Psikolog halt etmis ya. Bizim kk daki hatunlardan iyi mi bilecek? Kesinlikle bosanmasi gerekiyor. O kadar umit verdi burda millete bosanacam diye. Bu psikolog da bisey bilmiyormus canim.

Konu sahibinin nasıl mutlu olacağıyla ilgili tavsiyede bulunup, sonra o bu tavsiyeye uymayıp, başka bir karar aldığında onun yanında olup destek olmak yerine, onun nasıl mutlu olacağını ondan daha iyi biliyormuş gibi ona kızmak ve onu mutsuz edecek şekilde üstüne gitmek, ailesinin yaptığı ve bizim eleştirdiğimiz bir davranış. Bizim yapmamamız lazım. Fikir beyan edilir tabii. "Bence boşanmalısın" denebilir. Ama kızıp üstüne gidilmemeli. Kafasına göre hareket de etmiyor. Uzmana danışıyor. Ne karar vereceğini de zamana bırakmış.

Aynen canim. Kaldi ki kafasina gore hareket etse bile, kimsenin boyle acimasizca elestirmeye hakki yok. Sonucta kendi bilecegi is. Hayat onun hayati. Ben senin yapman gerekeni senden daha iyi biliyorum demek kimin haddine.

Egsersiz mi vermiş doktor ? Eşi onu başka erkeklerle hayal ederken onun da rahatlaması için egsersizler mi bunlar ?

Ayrıca vega ta ilk konusundan da eşinin özünde iyi biri olduğunu, cinsellik konusu olmasa mutlu bile olabileceğini yazmıştı yanlış mı hatırlıyorum ?

Sanırım siz biz vega boşanınca rahata ericez ya da boşanma timi falan kurduk sanıyorsunuz. KK kadınlarına sormayacak o zaman, sorarsa her tür cevaba da hazır olacak. Boş zamanınımız mı fazla anlamadım siz neden avukatlığa soyundunuz ki ?

Yoksa sizde mi "kocam her halti yesin aman rahatım bozulmasın" cı kadınlardansınız ?

Kızlar bende boşan diyenlerdenim ama bi kere boşan dedin illa boşanacaksın diye değil
Ya da psikologtan daha iyi bilirim diye de değil
Yazmam sorun olabilir, sildirdiği konudan dolayı diyorum.

aslında daha yazmayacaktım ama benım yüzümden tatişma çıkmasını istemiyorum boşanamıyorum diye benı suçlayan arkadaşlara itafen
boşanamıyorum çünkü işim yok
boşanamıyorum destek çıkan kim yok
boşanamıyorum maddi imkan yok
boşanamıyrum insanlara laf anlatacak takatim yok
boşanamıyrum oğlum için en güvenli yer bu ev
boşanmam için en kötü 1500 tl maaşım olması lazım ki oğlumu defil etmeyeyim
5 para etmez adamlara iş için yalvardım
hala bekliyorum olmadık yerlere bile başvurdum
okulumun bitmesi lazım iyi bir bölüm okuyorum en azından okulum biterse daha garantili bir iş bulurum
ailem hiç bir şek,lde destek değil ki boşandığım zaman hayatı dar edecekler
babam hala diyorki dul kadın camdan bile bakmaz
ayrı ev ev olmaz benım yanımda yaşayacaksın
ben oğlumu babamın yanında büyümesini istemiyorum
anneme güvenip işe giderken bırakamam çünkü kafasına esse ben senın çocuğuna bakamam gel al der
boşandıktan sonra kvdeme her gün bırakamam kreşlik yaşta değil bakıcılar yarım gune 500 alıyor burada ev kıraları 750 tlden başlıyor kendimi ve oğlumu guvene almadan boşanamıyorum en azından oğluma devamlı bakacak biri lazım
iş görüşmesine giderken uyutup komşuya bıraktım
evet eşim özünde çok iyidir ama kaldıramadım midem almadı hala sindiremiyorum ama dışarı da ne olacak bilmiyorum daha kötüde olabilir ozaman dönecek hiç bir yerim kalmaz kendime guvence oluşturmalıyım
psikolojım hiç lmadığı gibi bozuldu mutlu olamıyorum ne olursa olsun hep mutsuzum sanmayın ki vega adamı eve aldı eski hayat devam eder etmiyor işte ben ona karşı saygıdan öte bir şey hissedemiyorum sve canım yanıyor sözde annem gibi mutsuz biri olmacayaktım

benım hayat standartm bu küçük şehirdeyim çalışma olanakları az bende isterdim bavulumu akıp ailemin yanına dönmeyi gidecek bir yerim yok benı anlayanada nalamayana da saygı duyuyorum

vega lutfen kendini hirpalamayi birak artik
Burda kolay oyle onune gelene bosan demek
Yazanlarin cogu ya bekar yada kocalari kuzu ondan atip tutuyorlar
Ama emin ol kendi baslarina gelse o cesareti oyle kolay bulamiycaklar
Burda kimseye kendini hakli cikarmaya calisma hayat senin hayatin en iyi karari sen verirsin
Bende galeyana geldim ,ve en zayif donemimde gerisini dusunmeden bosandim
Neler cektim neler yasadim hayatimin 3 yili zehir oldu bana
Kucuk bir bebek ,bakacak kimsem yok,bakic cok pahali,is ara dur oyle hop diye bulunmuyor
Etrafindaki en yakin dostlarin burun kiviriyor sana ,yanliz kaliyorsun
Neymis kocalarin cogu aldatiyormus ne varmis sanki benim canim herkesten kiymetlimiymis
Geceleri aglayarak ,yanliz kalarak geciriyorsun
Icindeki acinin haddi hesabi olmuyor,olmeyi tek care goruyorsun
Ama isin olsa,cocugun biraz buyuse,maddi olarak gucun olursa inanki gerisi kolay canim
Birde bu surede kendini psikolojik olarak hazirlarsin,benim gibi tepe taklak olmazsin
Bosver herkesi klavyeden yazmak kolay ,burda kimse sana cikip ekmek vermez ablacim ama anca laf kalabaligi yaparlar
Birde midesiz ilan edilirsin ,seni kucumserler
Kimseye hesap verme ,yasadigini en iyi sen bilirsin
Once kendini saglama al sonra istersen bosan
Kopruyu gecene dek ayi kocana dayi de
O batakliktan onun sirtina basarak cik ,o sana bunlari yasatti birak bedelini o odesin
Simdi gururlu kadin olmanin sirasi degil ablacim akilli kadin olmanin zamani
Sonra gururlu olursun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…