- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
Valla çok güzel ozetlemissin katılmamak elde değil. Şimdi o anne baba ile eskisi gibi olmak neredeyse imkansız.
Kalp kırarak insanlar cesaretlenmez küçük kız
Henüz çok toysun muhtemelen anne babanın yanından ayrılmadın ailen de sana hep destek oldu
Gerçekleri gör diye sert konuşuyorum olayı çok romantik bir klişe
Karşı taraftaki insanın kim olduğunu ne yaşadığını bilmeden böyle yaklasamayiz
Çok tehlikeli
Bunun sorumlulugunu almakta çok tehlikeli
Kendini oldurmekten bahseden bir kadına gerçeği gör diye sert konuşmak Ütopya
İdealler dünyası işte
Pardon tutunacak dal olarak kendisini başka erkeklerle hayal eden kocasını mı seçti ? Tüm seçenekler çok kötüydü de bu mu iyi ? Ayrıca herkes dilediği yorumu yazabilir değil mi ? Epey rahatsız olmuşsunuz dabir de bütün bu dediklerinizi öğütlemiş, boşan demiş biri olarak evet ben bu durumda boşanırdım, yutulacak bir durum değil bu çünkü.
kendi düşüncemi yazdım. O alıntılandığınız mesajada aynı şekilde öfkelendim. Evet herkes düşüncesini yazmakta serbest ben de kırıcı olduğunuzu düşündüm ve bunu yazdım. Sizinle tartışmak istemiyorum zira bunun vegaya bir faydası olmaz. Ona faydalı olabilmek için bu sayfadayız şuan. İyi geceler dilerim.Çok güzel bi cevap olmuş
missladybird bence bu cevabı da oku.
Biz vegaya zaten sürekli yardım ettik.
Ben kendi yaptıklarımı biliyorum merak etme
Veganın konusunda ona sataşan insanla kavga ettim ben
Konuda insanlara tepki vereceğinize, kendiniz de kendi düşüncelerinizi yazarsanız, daha faydalı olursunuz di mi? Herkes düşüncesini yazmakta serbest. Kırıcı bişey de yazdığımı sanmıyorum.
Bu davranışını diğer konularda diğer sert üyelere de uyguluyorsundur umarım, bu kadar düşünceliysen.
Uyguluyorum ben merak etmeÇok güzel bi cevap olmuş
missladybird bence bu cevabı da oku.
Biz vegaya zaten sürekli yardım ettik.
Ben kendi yaptıklarımı biliyorum merak etme
Veganın konusunda ona sataşan insanla kavga ettim ben
Konuda insanlara tepki vereceğinize, kendiniz de kendi düşüncelerinizi yazarsanız, daha faydalı olursunuz di mi? Herkes düşüncesini yazmakta serbest. Kırıcı bişey de yazdığımı sanmıyorum.
Bu davranışını diğer konularda diğer sert üyelere de uyguluyorsundur umarım, bu kadar düşünceliysen.
Uyguluyorum ben merak etme
Buranin özgür olmasi demek yaralı bir kadına 0 hayat tecrubemizle saldirabilecegimiz anlamına gelmiyor
Yasin küçük , evlilik tecrübe yok , hayat tecrüben yok
Olan bir şeyin üstüne aaa olur mu öyle söyle böyle demek anlamsız
Olmuş bitmiş barışmis
Bir önceki konuda kavga etmişsin bilmem ne yapmışsın o önceki Konu
Bu yeni
İnsanların zor olan hayatını gözlerine sokmak fayda getirmez .
Sen mi bakacaksin ?
Annen baban mi yardım edecek ?
Mecbur kalmış dönmeye
Ee bu saatten sonra onemi var mı senin için neyin doğru olduğunun
Kadın diyor ki bi burada derdimi anlatiyordum şimdi konum kapansın son kez diyor
Böyle yardım edeceksen etme
Herkes kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli güzel söylüyorsun da burası ne olmalı diye tartistigimiz bir platform değil benceBen bakmayacağım evet
Herkes kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli
Gün gelip daha kötü şeyler yaşayıp gerçekten ayrılabilir. Kimsenin kimseye dayanağı yok. Kimse benim şu akrabam bu annem babam var diye güvenmemeli sonuçları görüyoruz. Yaslandığın dal bir gün kırılabilir.
Karısını başka erkeklerle hayal eden bir adam. Ve bunları bilip, boşanırsan seni sileriz diyen bir aile. Damat tarafından dolandırılıp, hala damat tarafında bir aile. Vega çok büyük bir darbe yedi, burda yazılan sert yorumlardan milyon kat büyük bir darbe. Tek başına dayanması zor olacaktı ama devam etmesi çok daha zor olacak. Şahsi fikrim bu.
Evliliğine devam etmek istiyorsa edebilir, beni ilgilendirmiyor ama üzüyor. Ben de sizler gibi üzülüyorum merak etmeyin.
Umarım vega hakkında hayırlısı olur.
Kendine yeni bir sayfa açsa da açmasa da.
Hepimiz bunu istiyoruz zaten.
o sözünü ettiğin insanları anlatan tek kelime şuursuz kelimesi ancak şuursuz insanlar böyle bi konuya bu bakış açısıla yaklaşır umarım@vega4 o laflara itibar edipte bide bunu dert yapmaz gereksiz yere kendineBen bu forumda ne insan(?)lar gordum. Kocasindan her turlu kotulugu gorup de asla bosanmayanlar, buraya gelip hava bile atiyor. Ben olsam soyle yaparim, boyle yaparim, ben kocami parmagimda oynatirim diyor hepsi. O yuzden burda ahkam kesenlere hic itimat etmem.vega4 sende etme. Nerde nasil konusmasini bilmeyen insanlar gelip konularda nutuk atiyor. Yine ayni zihniyetteki kisilerde bunlara prim veriyor. Cok yazik. Ben veganin neler yasadigini cok iyi biliyorum. Herkesin kaldirabilecegi seyler degildi. Bosanmak istedi ama, tutunacak bir dali olmadi malesef. Burda, " madem bosanmayacaktin, ne diye birsuru konu acip zamanimizi caldin" diyebilenler bile oldu. Sanki burda konuya bakip yorum yapmak icin silah dayamislar kafasina. Kendi keyfine gelip burda zaman geciriyorlar, ama o zamanin hesabini vegadan soruyorlar ya hayret dogrusu! Sanki kiza destek sozu vermisler, bosan biz sana yardimci oluruz demisler de, simdi hesap soruyorlar. Bu kiz burda uzgun ve caresizken, birde bir guzel azarladilar. Vega yinede kotu birsey yazmadi kimseye. Helal olsun. Umarim burayi tamamen terketmez.
Psikolog halt etmis ya. Bizim kk daki hatunlardan iyi mi bilecek? Kesinlikle bosanmasi gerekiyor. O kadar umit verdi burda millete bosanacam diye. Bu psikolog da bisey bilmiyormus canim.Ben de bu son bir iki haftadır yazdığı mesajlardan sonra bir kere daha düşün, hemen boşanma diyenlerdenim. Daha önce de dediğim gibi öncesinde farklı düşünüyordum. Düşüncelerim konu sahibi farklı şeyler yazmaya başlayınca değişti. Ve bahsettiğim mesajlar çaresizlikle ilgili mesajlar değil. Bahsettiğim konular şunlar:
1) Eskiden çok sert ve kesin yazarken, eşi hakkında sevgi dolu ve iyi şeyler yazmaya ve onu övmeye başladı.
2) Onunla bizden çok daha fazla zaman geçiren, onu saatlerce yüz yüze dinleyen ve bu işin eğitimini almış olan bir uzman, yani psikoloğu, cinsellikle ilgili konunun hiç de garip olmadığını ve halledilebileceğini söylemiş ve bazı egzersizler vermiş. O konuda daha umutlu hale gelmişti diye hatırlıyorum.
3) Yine aynı psikolog şimdi hemen ayrılmasını değil, zamana bırakmasını tavsiye etmiş ve isterse yine 1 ay sonra, 1 yıl sonra ayrılabileceğini söylemiş.
Psikolog halt etmis ya. Bizim kk daki hatunlardan iyi mi bilecek? Kesinlikle bosanmasi gerekiyor. O kadar umit verdi burda millete bosanacam diye. Bu psikolog da bisey bilmiyormus canim.
Aynen canim. Kaldi ki kafasina gore hareket etse bile, kimsenin boyle acimasizca elestirmeye hakki yok. Sonucta kendi bilecegi is. Hayat onun hayati. Ben senin yapman gerekeni senden daha iyi biliyorum demek kimin haddine.Konu sahibinin nasıl mutlu olacağıyla ilgili tavsiyede bulunup, sonra o bu tavsiyeye uymayıp, başka bir karar aldığında onun yanında olup destek olmak yerine, onun nasıl mutlu olacağını ondan daha iyi biliyormuş gibi ona kızmak ve onu mutsuz edecek şekilde üstüne gitmek, ailesinin yaptığı ve bizim eleştirdiğimiz bir davranış. Bizim yapmamamız lazım. Fikir beyan edilir tabii. "Bence boşanmalısın" denebilir. Ama kızıp üstüne gidilmemeli. Kafasına göre hareket de etmiyor. Uzmana danışıyor. Ne karar vereceğini de zamana bırakmış.
Peki bosanirsa yardım edecek misiniz ?
Ben de bu son bir iki haftadır yazdığı mesajlardan sonra bir kere daha düşün, hemen boşanma diyenlerdenim. Daha önce de dediğim gibi öncesinde farklı düşünüyordum. Düşüncelerim konu sahibi farklı şeyler yazmaya başlayınca değişti. Ve bahsettiğim mesajlar çaresizlikle ilgili mesajlar değil. Bahsettiğim konular şunlar:
1) Eskiden çok sert ve kesin yazarken, eşi hakkında sevgi dolu ve iyi şeyler yazmaya ve onu övmeye başladı.
2) Onunla bizden çok daha fazla zaman geçiren, onu saatlerce yüz yüze dinleyen ve bu işin eğitimini almış olan bir uzman, yani psikoloğu, cinsellikle ilgili konunun hiç de garip olmadığını ve halledilebileceğini söylemiş ve bazı egzersizler vermiş. O konuda daha umutlu hale gelmişti diye hatırlıyorum.
3) Yine aynı psikolog şimdi hemen ayrılmasını değil, zamana bırakmasını tavsiye etmiş ve isterse yine 1 ay sonra, 1 yıl sonra ayrılabileceğini söylemiş.
Psikolog halt etmis ya. Bizim kk daki hatunlardan iyi mi bilecek? Kesinlikle bosanmasi gerekiyor. O kadar umit verdi burda millete bosanacam diye. Bu psikolog da bisey bilmiyormus canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?