Zuzu ile keyf-i alem

zuzum dondurmalı ekmek kadayıfı yedim 1-2 gün önce.
güllaç zor bulunuyor. akşam eşim iş çıkışı bakıyor kalmamış.
ayırmayıda unutuyorlar. algidanınkini alsak eve gidene kadar erir.
burdan kimseyi gönderemem ki.
akşam eşimin yanına giderim. beraber alırız.

nasıl yaa güllaç kalmazmı işte ben bu izmir bu yüzden sevemedim yaaa burda her daim güllaç var ben izmirde bir bok bulamıyorum ısınamadım izmire

zuzum burda millet yamyam gibi alıyor.

mesela ben sitenin tatlılarını seviyorum. hem güzel hem fiyatı uygun.
sitenin tulumbasını tek geçerim.
özsüt, bolulu hasan ustada bulunuyor.
ya da bonjur,papillon, sevinç gibi ünlü pastanelerde var ama çok pahalıya satıyorlar.
bu yüzden almıyorum.

ooo burda her daim güllaç varrr olmaz sa sen yap melodi carrefoursa falan oluyo kuru hali sana sadece ıslatıp yemek kalıyoo tatlım istersen öuylede yapabilrisin

ee herhalde yani tecrübesi olmayan erkeğide ben istemem zaten ben kızmam kıskanmam öle şeyleri ebnden önce yaşanmış şeyler

nan aslı tecrübesiz erkek var mı bu devirde? :roflol:

vay anasını zuzu lennn hakket delüsün heee senınkı daha ne isıto ne güzel anlayıslısın cogu bayan onu hazmedemzguclubacismile

amma damahrem konular konuşmuşsunuz heee...helezuzu senin yazdıklarına şaştım kaldım ..
ben gidince zıvanadan çıkmışsın iice ::))
okuyabildiğim kadarı ile yukarıdaki konudaki fikrimi belirteceğim .
bir erkeğin tecrübeli olması için illa daha önce birileriyle br takım ilşkisinin olması gerekmez..
nasılki biz başka erkeklerle bir takım ilişkilere grmeden evlenip de gayet tecrübe edindiysek erkeklerin de daha önceden tecrübeye ihtiyacı yok bana göre ...
öyleki nasılki bir erkek bakire kız istiyorsa ben de bir bayan olarak bakir erkek isterim ..
kimsyle böyle bir ilşki yaşamış olmasını istemem ...
bu devirde tecrübesiz erkek tabiki var hem de çok ..benim etrafımdakiler çok var ...
ve evlendiklerinde de cinsel hayatları da gayet güzel ..
illa denemesi de gerekmiyor..
beni de benden öncesi ilgilendirmez ama bir yere kadar ...kusura bakmayın da başkasının koynuna girmiş erkeği ben istemem ..
ben nasılki birinin koynuna girmediysem o da girmemiş olacak...
erkek yapar kadın yapamaz mantığına şiddetle karşıyım zaten ..
bu işin erkeği de kadını da bir...

illa ben bir erkek birinin kynuna girsin demiyorum ama tecrübesi olucak robot bu benim fikrim tabiki o da senin fikrin saygı duyarım ama ben tecrübeli erkeği isterim geçmişi benden önce olan bir şey adı üstünde geçmiş benden sonrası ilgilendiri beni

kusura bakmada robot bir erkeğin başkasının koynuna girip girmediğini pek bilemeyiz :)

orası öle peri .....ay o kadar yemek yedim ama hala midem bomboş bişiy yememişim gibi ağrıyo heeee offff bu nasıl bir şey anlamadım yaa

kusura bakmada robot bir erkeğin başkasının koynuna girip girmediğini pek bilemeyiz :)

valla bunu bilmek çok kolay her şeyin bir yolu var ...bilmek iste yeterki :))

illa ben bir erkek birinin kynuna girsin demiyorum ama tecrübesi olucak robot bu benim fikrim tabiki o da senin fikrin saygı duyarım ama ben tecrübeli erkeği isterim geçmişi benden önce olan bir şey adı üstünde geçmiş benden sonrası ilgilendiri beni

tabiki benden öncesi geçmiş ama onunda sınır var yani ..
şimdi şöyle düşün ...
sen daha önce afedersin de yatıp kalksaydın acaba evleceğin adam aman banane geçmiş geçmişte kaldımı diyecektii.

hiç de demeyecekti..
işte biz de dememeliyiz ..
tamam daha önce flörtü olmuş olabilir ama bir sınırı olması lazım herşeyin ...
bir kadın olarak senin bunu kabullenmemen gerek yani çok şaşırıyorum sen böyle konuşunca ...
biz ne kadar daerkekleri herşeyiyle kabullenmişiz anlamıyorum yaa..
amaonlar en ufak hatamızda adımızı namussuza çıkarıp evlenmeyebiliyorlar ..
işte biz de onlara onların bize davrandığı gibi davranmalıyız kherşey adil olsun ...

zuzu ya mobilya beğendim ama sadece isanbulda mağazaları var sana ısmarlasam sen alıversen artık :)))şaka bi yana çok hoşuma gitti ya başka nerden bulucam acaba ?

ya ama robot malesefki erkekler yapınca bişiy olmuyo böle bir gerçek var ama benden önceki geçmişine kızsam ne oluır kızmasam ne olur yaaa sen böylemi düşünüyorsun robot?

off ya bu site bugün beni deli etti çok yavaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Back
X