• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zuzu'nun 55 kilo olma macerası

zuzucybel

iç mimar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
631
74
623
47
Merhaba, 64 kg başladığım diyetime birde günlük ekleyerek devam etmek istiyorum. 2 yıl önce kadınlar kulubunde diger arkadaşlarında etkisiyle 56 kğ düşmüştüm. Şimdi neden olmasın diyorum :) Umarım hepimiz başarırız:kkk:

Merhaba, 64 kg başladığım diyetime birde günlük ekleyerek devam etmek istiyorum. 2 yıl önce kadınlar kulubunde diger arkadaşlarında etkisiyle 56 kğ düşmüştüm. Şimdi neden olmasın diyorum :) Umarım hepimiz başarırız:kkk:

hoşgeldinn. 1 kere başarmışsın, gene başarırsın diyorum ;)

boyun ve yaşın kaç canım?

Bugun metabolizma hızlandırıcı çay yaptım kendime, siyah çay yerine bunu içiyorum. İçinde 1 yeşil elma, tarçın, karanfil var. Koca bir bardak içtim.. Sabah 60 kg olduğum zamanda giydiğim pantalona sabah giremedim. O kadar sıktıki işe gelene kadar canım çıktı :(

evet öğlen yemeğimide yedim. Şekere çok düşkün olmadığım için şekeri kesmekte sorun yaşamıyorum. Çikolata ve meyveylede aram iyi değildir. Buna ragmen nasıl kilo alıyorum hayret ediyorum :) Bu arada tartılma olayını 3 günde bir yapmaya karar verdim. haftada yapamam dayanamam biliyorum :)

Hayırlı olsun günlüğün boy ve kilomuz aynıymış.Allah akına şu 2 yıl önce 56 kiloya kaç ayda düştün.Çok merk ettim :) bende 64tümde 59a indim burda tıkandım kaldım sendede öyle bişey olmuşmuydu.Birde okadar günlük okudum ilk defa tatlı çikolata sevmeyen birine denk geldim.Çok şanslısın keşke bende sevmesem hatta nefret etsem.

Hayırlı olsun günlüğün boy ve kilomuz aynıymış.Allah akına şu 2 yıl önce 56 kiloya kaç ayda düştün.Çok merk ettim :) bende 64tümde 59a indim burda tıkandım kaldım sendede öyle bişey olmuşmuydu.Birde okadar günlük okudum ilk defa tatlı çikolata sevmeyen birine denk geldim.Çok şanslısın keşke bende sevmesem hatta nefret etsem.

1 yada 1.5 aylık bir sürede vermiştim... O zamanda 63 filandım tartıda en son 54 gördüm ondan sonra kendimi bir koy verdim şimdi 64 :(

Dün akşam Patates kızartması vardı yedim. Yedikten sonra çok pişman oldum. Açta değildim ama hani gözün aç olması olayı var ya sanırım onu yaşadım :) Sabah rutine bağladığım kahvaltımı yaptım.
sabah 9 kahvaltı
öglen 12 öglen yemeği
saat 17 hafif birşeyler ve gün bitti yemek olayını saat 17:00 bitiriyorum ben
Neyse kızlar benim size soracağım şey şu,benim karnım çok şişiyor. Yani arabada ayakta kendimi serbest bıraksam 5 aylık hamileyim diye yer verecekler o kadar. Siz şişkinlik sorununuzu nasıl hallediyorsunuz.

başarılar canım, azcık da sporla çok iyi bir şekilde kilo verirsin inşallah

Dün akşam Patates kızartması vardı yedim. Yedikten sonra çok pişman oldum. Açta değildim ama hani gözün aç olması olayı var ya sanırım onu yaşadım :) Sabah rutine bağladığım kahvaltımı yaptım.
sabah 9 kahvaltı
öglen 12 öglen yemeği
saat 17 hafif birşeyler ve gün bitti yemek olayını saat 17:00 bitiriyorum ben
Neyse kızlar benim size soracağım şey şu,benim karnım çok şişiyor. Yani arabada ayakta kendimi serbest bıraksam 5 aylık hamileyim diye yer verecekler o kadar. Siz şişkinlik sorununuzu nasıl hallediyorsunuz.

Anladım şimdı birbucuk ayda onca kiloyu nasıl verdiğini gün çok erken kapanıo bide sabah öğlen ve akşamın içerikleri çok hafifse öyle veriosundur ama bu şekilde hızlı verip hızlı alırsın diye düşünüyorum.Peki zorlanmıyomusun gece açlık krizin falan tutmuyomu:) Birde ben şişkinlik için süt içerim ya da yoğurt yerim iyi gelio activia larda güzel hem lezzetli hem şişlk flan kalmıo

zuzu aramıza hoşgeldinnnnn

yahu sen baya kg vermişsin süpersin vallahı:46:şimdi neden bidaha olmasın demi:9:
canım inşallah herpberaber vericez bu kilolar....kaçamaklar olucak tabi ama dikkat ederek olucak onlarda:1:canım neler yiyosun tam olarak onlarıda yazarsan sevinirim ve ne kadar yiyosun....
bu arada metobolizma çayı nasılbir çay nasıl yapıyosun?mrk ettim..spor yapıyormusun? kendine dikkat et başarılar dilerim sana....

Anladım şimdı birbucuk ayda onca kiloyu nasıl verdiğini gün çok erken kapanıo bide sabah öğlen ve akşamın içerikleri çok hafifse öyle veriosundur ama bu şekilde hızlı verip hızlı alırsın diye düşünüyorum.Peki zorlanmıyomusun gece açlık krizin falan tutmuyomu:) Birde ben şişkinlik için süt içerim ya da yoğurt yerim iyi gelio activia larda güzel hem lezzetli hem şişlk flan kalmıo

Canım bu yönden şanslıyım. Akşamları açlık krizine girmiyorum yavaş yavaş mide küçültme olayına giriyorum. Yani şöyle sık ve az yiyorum midem şişmiyor ilk fatlarda mide zamanla küçüldüğü için normal 3 ögün yemeğe geçiyorum. Bazen akşamları midem ekşimiyor dersem yalan olur o zamanlarda mide suyunu çekip rahatlatsın diye 1 lokma ekmek atıyorum agzıma.. Birde çok fazla asitli tüketmezsen midende bu tip şeyler olmaz canım. Süt ve yogurt önermişsin. Tek başına yogurt yemeyi sevmiyorum sütte davula çeviriyor resmen beni :(

zuzu aramıza hoşgeldinnnnn

yahu sen baya kg vermişsin süpersin vallahı:46:şimdi neden bidaha olmasın demi:9:
canım inşallah herpberaber vericez bu kilolar....kaçamaklar olucak tabi ama dikkat ederek olucak onlarda:1:canım neler yiyosun tam olarak onlarıda yazarsan sevinirim ve ne kadar yiyosun....
bu arada metobolizma çayı nasılbir çay nasıl yapıyosun?mrk ettim..spor yapıyormusun? kendine dikkat et başarılar dilerim sana....

Canım ben şeker hiç bir şekilde tüketmiyorum. Buna beyaz şeker, meyve ve meyve sularıda dahil. Beyaz ekmek yerinede 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. Sabah normal kahvaltı yapıyorum, zeytin peynir vs... Öyle 1 kibrit kutusu 2 adet filan değil bayağı yapıyorum kahvaltımı, yemeği sadece öglen ve akşam yemeğinde kısıyorum

Canım ben şeker hiç bir şekilde tüketmiyorum. Buna beyaz şeker, meyve ve meyve sularıda dahil. Beyaz ekmek yerinede 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. Sabah normal kahvaltı yapıyorum, zeytin peynir vs... Öyle 1 kibrit kutusu 2 adet filan değil bayağı yapıyorum kahvaltımı, yemeği sadece öglen ve akşam yemeğinde kısıyorum

anladım pekş akşam yemeğini kısınca gece acıkmıyormusun???ben denedim gece 10 gibi midem çok kazındı mutfağa gitmemek içi kendimi zor tuttu o gece....ben tam tersini yapıyorum öğle ve sabah benim tam geçiyo bide ara öğünlerimi saatinde yemeğe çalışıyorumki açıkmamayayım diye...:1:

Canım o şekilde kilo veremezsin ki genel mantık şudur. Kral gibi kahvaltı yapacaksın, orta halli biri gibi öglen yemeği, fakir gibi akşam yemeği... Akşam saatlerinde ne yersen vucut depolar. Bak zayıflamak bilinç işidir. Azıcık dayan emin ol 3. günden sonra vucut ritme alışıyor. HER İSTEDİĞİNİ YEMEK Mİ, HER İSTEDİĞİNİ GİYİNMEK Mİ? felsefen bu olsun. Yediğinin sana ne faydası var? Kocaman bir hiç. Ben 55 kiloya indiğim zaman en uygun yerlerden giyiniyordum kilo olmadığı için ne giyinsem yakışıyordu... Şimdi en pahalı kıyafeti alıyorum. İçinde sırıtıyorum :( Yazık değil mi bize bu hayata 1 kere geliyoruz neden hayatımızı bir şişman olarak sonlandırıyoruz. Kilo verenlerin bizden fazlası ne onlardaki irade bizde yok mu tabiki de var.YAPABİLİRİZ :)))
bu arada 63 olmuşum ben :)

ben de 162 boyundayım 62 kiloyum.Ben de 56 kg olmak istiyorum.Gaz verelim birbirmize arakadaşlar.Atalım şu fazlalıkları :46:

ben de 162 boyundayım 62 kiloyum.Ben de 56 kg olmak istiyorum.Gaz verelim birbirmize arakadaşlar.Atalım şu fazlalıkları :46:

Aramıza hoş geldin canım, tabiki de veririz neden vermeyelim fıstık gibi hatunlar olacağız :) Sen ne yapıyorsun diyet döneminde bizimle paylaşır mısın?

bir 64 lükte ben varım kızlar aranıza hoşbuldum:(

çocuklugumu genc kızlıgımı 50 kılodan yukarı gecırmeyen ben 64 kılo olmusum. çikolataya asırı düşkünüm malesef. çayıma ve kahveme yıllardır seker atmam bu bir artı bence. ekmek istemesem yemem ama aç gözlülük işte gerçektende yediklerimizin yarısı basenimizde ve göbeğimizde yağ oldu yarısı wc ye gitti ayıp söylemesi.:) bize bir yararı yok yani.3 gündür zumba cardio dans yapıyorum internetten bakarak günde 50 mekik çalıstıgım için sadece aksamları yapıyorum tabi.yedikelerime de artık dikkat etmeye başlayacağım olmuyor böyle 38-40 beden hiç bana göre değil.haadi azmin elinden bir şey kurtulamaz.hedefim 57 olmak daha azı beni cok çirkin gösteriyor:)

bu arada yaşım 29 1 doğum yaptım ve boyum 161 cm..görüşmek üzere.fırsat buldukca haberdar edeceğim kızlar.kolay gelsin hepinize.:16:

ben de sabahları peynir zeytin, 1 dilim ekmek ve 1 tane yumurtadan oluşan bir kahvaltı yapıyorum.Öğle yemeğinde; sebze yemeği ya da ızgara et , salata ve yoğurt/ayran yemeye/içmeye çalışıyorum akşamları da aynı şekilde sebze yemeği veya et yemeği, yoğurt,1 dilim ekmek.Benim de ara öğünlerim oluyor. Meyve ya da ceviz,kuru incir, kuru kayısı gibi.Spor olarak da yürüme bandım var ama 1 haftadır bakım yağı bittiği için kullanamıyorum.Onun yerine eğzersiz videosu var ben de onu yapıyorum.Arkadaşlar benim sorunum istikrar gösteremem.Ben masabaşında çalışan bir insanım.Evim çok uzak değil.Öğle aralarında gitmeye calışıyorum.Ama 10 dk git 10 dk gel zaten öğle aram 1 saat.Herzaman gidesim gelmiyor.Böyle olunca ofis sartlarında ne yiyebilirsem.Bi de akşamları 5 de çıkıyorum eve gidip yemek yapmam 7-7:30 buluyor.Bazen 8 de yediğimde oluyor. Gec yiyorum galiba :(

Back
X