• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zuzu'nun 55 kilo olma macerası

sen bu diyete nasıl dayanıyosun şaştım doğrusu bana yediklerin çok az geldi sağlığın için yeterli vitamin,protein vs. alabiliyomusun bu şekilde?

Vallahi 7 gündür dayanıyorum, benim pek öyle gözümün önünden çikolatalar tatlılar yemekler geçmez, bunun avantajını kullanıyorum diyelim. Zaten amacım hayatım boyunca böyle beslenmek değil belli bir kiloya kadar bu diyeti uygulamak. Sonra yeme düzenimi değiştireceğim.

Vallahi 7 gündür dayanıyorum, benim pek öyle gözümün önünden çikolatalar tatlılar yemekler geçmez, bunun avantajını kullanıyorum diyelim. Zaten amacım hayatım boyunca böyle beslenmek değil belli bir kiloya kadar bu diyeti uygulamak. Sonra yeme düzenimi değiştireceğim.

inanmıyorum çikolataya ve tatlıya hayır diyen bi kadın var dünyada walla çok şaşırttın beni ama sana büyük bi avantaj.sende yağ yok gibi bişeydir heralde.

Yok yok istediğiniz gibi tatlılardan bahsedebilirsiniz :))) ben tatlı pek sevmem buna meyvelerde dahil

Merhaba, 64 kg başladığım diyetime birde günlük ekleyerek devam etmek istiyorum. 2 yıl önce kadınlar kulubunde diger arkadaşlarında etkisiyle 56 kğ düşmüştüm. Şimdi neden olmasın diyorum :) Umarım hepimiz başarırız:kkk:

İnşallah canımmm bende oğluşa hamile kalmadan önce 80 lerden 56 ya indimm ama geri aldım hepsinii hamilelikte

veee 61.2 kg :21: hergün 400 ila 200 gr arasında kilo veriyorum böyle giderse düğüne kadar 58 olurum...:27: Herkese Mutlu Yıllar

zuzu bende yapabilirsem bozmadan 2 tur döneceğimm bu gün 2nci gündeyim şuan tavuğumu haşlıyorum

ben de uzun bir seyahatten sonra budayım arkadaşlar.Forumla beraber diyetime de ara verdim ve tatilden kilo alarak döndüm :( ama iyi kilo veriyordum bu forum sayesinde.Napalım artık yeniden başlıcaz :14:

ben de uzun bir seyahatten sonra budayım arkadaşlar.Forumla beraber diyetime de ara verdim ve tatilden kilo alarak döndüm :( ama iyi kilo veriyordum bu forum sayesinde.Napalım artık yeniden başlıcaz :14:

hoşgeldin nerelerdeydin? sen yokken kilo verme işini sıkı tuttum 61 kiloyum sende durumlar nasıl?

Back
X