Emziren Anne Diyeti 6 Aylıktan Sonrasında bildirilenlere uyarak kısa sürede zayıflayacak, fit bir görüntüye kavuşacaksınız.

Hamilelikte alınan kilolar, kadınların en çok canını sıkan konulardandır. Kadınlar bir an önce genç kızlarındaki kilo ve görüntülerine kavuşmak, ruhsal ve bedensel olarak
kendilerini iyi hissetmek isterler. Bunun içinde formüller ararlar.Emziren anne diyeti 6 Aylıktan Sonrası yazımızdakileri uygulayarak kısa sürede zayıflayacak, fit bir görüntüye kavuşacaksınız.
Küçük bir not, bu diyeti yalnız, bebeği 6 aylık veya daha büyük olan anneler uygulayabilir.

Emziren Anne Diyeti 6 Aylıktan Sonrası
1-Sabah kalktığınızda, biri limonlu, diğeri sade su olmak üzere 2 bardak su için.Kahvaltı saatiniz saat 9 olmalı, kahvaltıyı geciktirmemelidir. Kahvaltınız, 1 haşlanmış yumurta, iki dilim kepek veya çavdar ekmeği, küçük bir domates, salatalık, bol yeşillikten oluşmalı.
2-Çay içecekseniz, çayınız açık, şekersiz veya çok az şekerli olmalı.
3- Yemeklerinizden en az yarım saat sonra 1 bardak su için.
4- Kahvaltınızı yaptınız fakat doymadınız, o zaman size önerimiz 1 orta boy elma yiyin. Muzun tavsiye etmeyiz, muz bilindiği gibi lifli bir gıda değildir ve kabızlığa neden olabilir.
5- Öğlen Yemeğinde ise az yağlı, az tuzlu sebze yemeği yiyin, veya aynı şekilde çorba da içebilirsiniz, tercih sizin. Ekmek olarak kepek veya çavdar ekmeği tüketin.
6-Size şiddetle önerimiz sabahları yarım saaat-bir saat arası yürüyüş yapın, şayet yürüyüş yapamam çocuğu bırakıp çıkamam diye düşünüyorsanız, evdeki yürüyüş bandında yürümekte aynı işi görecektir.
7- Bol su için. Günde 2 buçuk litre idealdir. Su alımının 4 litreyi geçmesini tavsiye etmeyiz.Su içmek zayıflamanıza yardımcı olmakla kalmaz, sütünüzünde artmasına sebep olur.
8-Leslie sansone yapmanızda acayip kilo verdiriyor hem de eğlenceli bir şekilde. Fakat bu sporu bol su içerek desteklemek şart, kısa sürede farkı göreceksiniz:)
9- Öğlen yemeğimizi yedik, suyumuzu içtik, bebeği uyuttuk, zaman bize kaldı:), o zaman size önerimiz mekik çekin.
10- Günlük 2-4 litre arası su içmenizi daha önceden tavsiye etmiştik, size bir tavsiyemiz daha var bu konuda, suyunuza limon sıkın, ve limonlu su tüketin, bu kısa sürede zayıflamanıza yardımcı olacaktır.
11-Açlık hissetiğinizde özellikle akşamlar yoğurt yiyin, size önerimiz bu yoğurda bir avuç dere otu ekleyin ve üstüne su için, 5 dakika içinde açlık falan kalmıyor:), hem dere otu anne sütünü artırmaktada etkili bir besindir.
12-Pilav canımız çektiyse bulgur pilavını tercih edin, beyaz pirinç ve makarnadan kaçının.
13-Şayet makarna yemeden duramam diyorsanız, makaranayı yağsız ve 1 tabak yerseniz, bu size 85 kalori getirecektir, bu kaloriyi de sporla yakabilirsiniz.
14-Bulgur güzel süt yapan bir yiyecektir, bulgurun yanına dereotlu yoğurt yerseniz ideal bir seçim yapmış olursunuz.
15-Tatlı olarak yalnızca sütlü tatlıları yiyin, şerbetli tatlılardan ve çikolatadan uzak durun.
16-Su içeceğiniz sürahiye 1 çubuk tarçın atarsanız, bu şeker ihtiyacınızı karşılayarak tatlı krizlerini önleyecektir.
17-Yine tatlı ihtiyacınızı karşılamak, ve düşük kalori kazanmak için bir bardak süte tarcın katın öyle için veya şekersiz nescafede şeker ihtiyacınızı bastıracaktır.
18- Zayıflamakta çörek otu çok etkilidir, bu nedenle size önerimiz 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı çörek otu ekleyin ve günlük diyetinizde bu yiyecek mutlaka olsun.
19-Açlık krizleriniz tuttukça bunu yoğurt yiyerek veya elma yiyerek geçiştirmenizi tavsiye ederiz.
20-Bir kase yoğurda yarım limon sıkarak tüketmekte, yağ yakımında çok etkili bir yöntemdir.
21-Sabah kahvaltısında beyaz ekmek yasak, 2 dilim olmak üzere ya tam buğday ekmeği ya da kepek ekmek olacak.
22- Hazır yoğurt yasak, ev yoğurdu yiyin, bir de yediğiniz yoğurt yağsız olsun.
23-Öğünlerinizde bol salata yiyerek, fazladan ekmek yeme isteğinizi ortadan kaldırabilirsiniz. Yağsız salatanın kalorisi düşüktür, ve tok durmanıza yardımcı olur.
24-Özellikle öğle ve akşam yemeğinizde mutlaka salata olsun.
25-Günde 4 fincan rezene çayı için, bu içecek müthiş yağ yakıyor ve anne sütünü artırıyor.
26-İp atlayın:), zevkli ve hızla kilo verdiren bir yöntemdir.
27-Bu dönemde yeşilçay içmek pek tavsiye edilmiyor, emzirdiğimiz için yeşilçay çocuğu da geçip, çocukta huzursuzluk gerginlik yapabiliyormuş, bu nedenle bitkisel çay tercihimizi rezeneden yana kullanıyoruz.
28-Akşam 8’den sonra yemek yasak yalnızca su içilecek.
29-Bir litre suya 3 çubuk tarçın atın ve biraz zencefil koyup ve 10 dakika kaynatın, bu işlem hızla yağ yakmanızı sağlayacaktır.
30- Bu bildirdiğimiz tavsiyelerden başka en azından yürüyüş yaparak, muhakkak spora devam edin.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

emziren anne diyeti

emziren anne diyeti