Göbek eriten zayıflama kürleri sadece göbek eritme sürecinde yardımcıdır. Göbek bölgesinde fazla yağlanma olanların denemesi gereken bazı kürler bulunmaktadır. Öncelikle göbek bölgesindeki yağların erimesi için gerekli olan sağlıklı beslenmedir. Ve sağlıklı beslenme ile birlikte mutlaka egzersiz yapılması gereklidir.

Denenmiş göbek eriten zayıflama kürleri ile düz bir karına sahip olabilirsiniz. Bu yazımızda zayıflama kürleri ile göbek yağlarından kurtulmanın doğal yöntemlerini paylaşacağız. Sağlıklı zayıflamalar dileriz.

Göbek Eriten Zayıflama Kürleri

Günlük hayatta hareketsizlik ve hızlı sağlıksız beslenme sonucunda göbek kısmında yağlar birikir. Bu yağlardan kurtulma yöntemlerine destek olacak kürler ile daha hızlı göbek eritmek mümkündür. Göbek eritme kürü kullananlar oldukça faydalarını görmüşlerdir.

Yoğurt Göbek Eritme Kürleri

Göbek bölgesindeki yağları eriten en etkili kürlerden biridir. Göbek eriten kürler arasında en çok yoğurt kürleri etkilidir.

Göbek Eriten Zayıflama Kürleri | 1

İçeriğinde, yoğurt, zerdeçal, tarçın ve zencefil bulunmaktadır. Kürde kullanılacak olan yoğurt mutlaka doğal ve yağsız olmalıdır. Yağsız yoğurtlar ödem söktürür ve yağ yakıcı özelliktedir. Yarım limon suyu, 3 kaşık yoğurdun içine, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı zencefil ve bir çay kaşığı tarçın eklenerek yapılır. Haftada 2 kez kullanılmalıdır. Gece yatmadan 3 saat önce yenilmelidir. Ve bu kürden sonra gece uyuyana kadar 1 litre kadar su içilmelidir. Bu göbek eriten kür zencefil, zerdeçal ve tarçının yağ yakıcı özelliklerinin yoğurt ile birleşmesi sonucunda etkili bir yöntemdir.

Maydanoz, dereotu limon ve yoğurt kürü, akşam yemeklerinden 2-3 saat sonra yenilen bir kür tarifidir. 1 tutam maydanoz, 1 tutam dereotu, bir limon suyu ve 4 kaşık yoğurt karışımından oluşmaktadır. Hızlı göbek yağı eritmekte etkilidir.

Yoğurt ve maden suyu ile göbek eriten bir kür yapmanız da mümkün. Bu kür aynı zamanda oldukça iştah kapatıcı özelliği taşımaktadır. Bir şişe maden suyu ile ayran yapmanız yeterli olacaktır bu kür için. İstenildiğinde limon suyu da eklenebilir. Bu kürü özellikle kahvaltıdan 2-3 saat önce tüketmek gerekmektedir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce de tüketildiğinde haftada 2-3 kilo vermek mümkündür. Bir önceki konumuz olan Göbek Eriten Pul Biberli Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır? yazımızı da göz atabilirsiniz.

Tabi ki destekleyici egzersiz ve diyet programlarına da uyularak bu kürler denenebilir.

göbek eriten zayıflama içecekleri
göbek eriten zayıflama içecekleri

Zencefil, Limon, Nane Ve Salatalık

Göbek bölgesindeki yağları yakmak için denenmiş doğal yöntemlerden biridir. Bölgesel zayıflama için kullanabilceğiniz bu göbek eriten zayıflama kürü düzenli kullandığınızda ve egzersiz ile desteklediğiniz de iyi sonuçlar alabilirsiniz. Düz bir karın için en etkili doğal yöntemdir. Gelelim tarifimize…

Malzemeler:

  • Orta boy salatalık
  • Rendelenmiş 1 çay kaşığı zencefil
  • Dilimlenmiş orta boy limon
  • 10 yaprak nane
  • 2 lt. su

Tarifi:

Tüm malzemeleri bir surahiye koyun ve 1 gece bekletin. Ve göbek eritme içeceğimiz hazır, gün içinde tüketin.

yeşil çayla göbek eritme tarifi
yeşil çayla göbek eritme tarifi

Yeşil Çay Zayıflama Kürü

Fit bir görünüme sahip olmak için ve göbek yağlarından kurtulmak için bir diğer basit göbek eritme içecek tarifimiz yeşil çay.

Malzemeler:

  • 2 çay kaşığı yeşil çay yaprağı
  • 1 bardak sıcak su
  • 4 adet nane yaprağı
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • 2 tatlı kaşığı organik bal

Tarifi:

Yukarıdaki malzemeleri sıcak suyun içine atın ve karıştırın. Elde ettiğiniz bu özel karışımı süzgeç yardımı ile süzün. Yemeklerden sonra afiyetle için. Günde 2 fincan tüketebilirsiniz.

chia tohumu limon göbek eritme kuru
chia tohumu limon göbek eritme kuru

Chia Tohumlu Göbek Eritme İçeceği Tarifi

Chia tohumu son zamanların en iyi zayıflama ürünlerinden birisidir. Chia tohumu ve limon karışımı ile etkili, hızlı göbek eritebilirsiniz.

Malzemeler:

  • Orta boy 2 adet limon suyu
  • 1 kaşık chia tohumu
  • 2 bardak su
  • 1 kaşık bal

Tarifi:

Karışımı elde etmeden önce chia tohumlarını bir saat suda bekletin. Suyu emen chia tohumları jel haline gelecektir. Daha sonra diğer malzemeleri blender da karıştırın. Metabolizma hızlandıran chia tohumu göbek eritme kürünü sabahları tüketebilirsiniz. Etkili göbek yağı yakan içecek tarifidir. Chia tohumu ile zayıflayanlar için forum sayfamıza bakabilirsiniz.

sarımsakla zayıflama
sarımsakla zayıflama

Sarımsak İle Karın Yağlarını Eritme Kürü

Sarımsak seviyorsanız bu tarif tam size göre. Sarımsağın sağlık açısından bir çok faydası olduğu gibi göbek yağlarından kurtulmak içinde faydası vardır. Eğer sağlıklı bir zayıflama tarifi arıyorsanız tam size göre.

Malzemeler:

  • Orta boy limon
  • Üç diş sarımsak
  • Bir bardak su

Tarifi:

Limonu bir bardak suya sıkın. Sarımsakları da çiğneyin ve limonlu suyunuzu için. Bu zayıflama kürünü sabah aç karnına yapmalısınız. Sarımsak Yutmak Zayıflatır Mı? yazımıza göz atmanızda fayda var.

İlgili Konular;

Solüsyonla Göbek Eritme ve Basen Yağlarını Eritmek İçin Tıklayın !

Göbek ve Basen Eriten Kabak Kürü Tarifi için Tıklayın !

Korseyle Göbek Eritme Nasıl Yapılır?

İbrahim Saraçoğlu’ndan Göbek Eriten Kür Tarifi için Tıklayın !

Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri Kilo Verme Tıklayın !