Mucize molekül “Activin”, AVON’un en yeni cilt bakım serisi Anew Reversalist için ilham kaynağı oldu!

Anew Reversalist5 yıllık geliştirme süreci, 30.000 hücre üzerinde inceleme, 2.500 test ve 825 panelist katılımı ile AVON’dan Anew Reversalist, içerdiği Activinol teknolojisi ile bilim dünyasında yeni bir çağın kapılarını aralıyor. Yaşlanma karşıtı cilt bakımında bir ilk olan bu ürün, ciltteki kırışıklıkların onarım sürecini hızlandırıyor ve ciltte yenilenmiş bir görünüm yaratıyor…

AVON, Anew Reversalist ile “Activin” molekülünden esinlenerek yaratılan Activinol teknolojisi ile üretilmiş ilk anti-aging ürünlerini gece kremi ve serum olarak hanımların kullanımına sunuluyor.

Anew Reversalist: AVON’un En Yeni Cilt Bakım Serisi…

Activinol Teknolojisi içeren ilk yaşlanma karşıtı bakım!

Yaşlandıkça, cildin kendini yenileme fonksiyonunun yavaşlamasına bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklıklar, özellikle 35 yaş ve üstü kadınlar için çok önemli bir sorundur. AVON’un Activinol Teknolojisi ile geliştirilen cilt bakım serisi Anew Reversalist, kırışıklıkların görünümünü düzgünleştirmeye yardımcı olmak için cildin onarım sürecini yeniden hızlandırmaya yönelik formüle edilmiştir. Yaşlanmaya ve sarkmalara yol açan ciltteki hasarları ve kırışıklıkları gözle görünür bir şekilde azaltan bu formül, kırışıklıkların giderilmesinde ve cildin yenilenmesinde önemli derecede katkı sağlayan yeni bir dönemi başlatıyor…

Activinol nedir?

İlham kaynağı cildin yeniden yapılanma süreci!

Cildin onarım sürecini yeniden aktive ederek, yenilenme etkisi sağlayan ana onarım moleküllerinden biri olan “Activin”den ilham alan AVON Araştırma ve Geliştirme Merkezi’ndeki bilim adamları, bu molekülün cilt bakım teknolojilerinde etkin hale getirilebilmesi için uzun süren çalışmalar gerçekleştirdi. 5 yıl süren araştırmaların ardından, “Activinol Teknolojisi”ni geliştiren bilim adamları, “Activin” molekülünün çalışma prensibinin ilk kez yaşlanma karşıtı bir üründe Anew Reversalist ile kullandı.

Kanıtlanmış çarpıcı sonuçlar!

Cildin doğal onarım sürecini yeniden hızlandırmayı hedefleyen Anew Reversalist, içerdiği “Activinol Teknolojisi” sayesinde 35 yaş ve üstü kadınlarda çarpıcı sonuçlar elde edildiğini gösteriyor. Yenilenmiş bir cilt görünümü elde edilmesini sağlayan formül, kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olurken, onarım süreci hızlanan ve yenilenen ciltte tazelik ve gençlik hissi yaratıyor.

Yapılan çalışmalarda, 3 gün süresince Anew Reversalist Gece Kremi kullanan panelistlerin %73’ü ciltlerinin yeni doğmuş bir görünüm ve hisse kavuştuğunu belirtti 4 haftalık düzenli kullanım sonrasında ise, ince çizgiler ve renk bozukluklarının görünümü önemli ölçüde azalırken, ciltteki sıkılaşma hissi arttı.

ANEW Reversalist Serum’u kullanan panelistlerin %75’i ise ilk gecenin ardından kendilerini yepyeni bir cilde kavuşmuş gibi hissettiklerini belirtti. 2 haftalık düzenli kullanımın ardından ise, kırışıklıklar önemli ölçüde azaldı. Renk bozuklukları %100’e varan oranlarda ortadan kalkarken, ciltteki sıkılık hissi farkedilir ölçüde arttı. Panelistlerin %80’i ise, 4 haftalık düzenli kullanım ile ciltlerinin önemli ölçüde genç göründüğünü belirtti.

***

Cilt bakım kategorisinde devrim yaratan ürünler sunmayı sürdüren, dünyanın önde gelen güzellik şirketlerinden AVON, Ekim ayından itibaren Anew Reversalist Serisi’nden Gece Kremi ve Serum’u satışa sunacaktır. Anew Reversalist, Süpermodel Yasmin Le Bon’un yer aldığı bir reklam kampanyası ile duyurulacaktır.

Anew Reversalist Avon