Doğal yolla kirpik dolgunlaştırma … Kadınlar gözleriyle konuşuyorsa o zaman dolgun ve sağlıklı kirpiklere sahip olmak şart! O zaman gelin daha dolgun kirpiklere sahip olmanın en doğal yollarını birlikte öğrenelim…

Doğal yolla kirpik dolgunlaştırma

Uzun, kıvrık ve hacimli… Gözlerinizin daha anlamlı ve seksi bakması için her şeyin kusursuz olması gerektiğini düşünüyorsanız kirpiklerinize ekstra iyi bakmanın vakti gelmiş demektir. İşte doğal yöntemler kullanarak kirpikleri daha uzun ve daha dolgun yapmanın yolları…

SAĞLIKLI KİRPİKLER…

Doğal yağ karışımları ve bitkisel ürünlerle yapacağınız uygulamalar kirpiklerinizin üzerinde olumlu etki yaparak daha dolgun olmasını sağlayacaktır.

DOĞAL YÖNTEMLERLE KİRPİKLERİ DOLGUNLAŞTIRMA

Malzemeler

5 gram lanolin
10 gram badem yağı
5 gram vazelin

Yapılışı

Bütün malzemeleri küçük bir kase içinde benmari usulü eritin. Eriyen karışımı ocaktan alarak soğumaya bırakın. Soğuyan karışımı her gün kulak çöpü türü bir aparatla kirpiklerinize uygulayın. (Uygulamayı kullanımı sona ermiş bir maskarayı iyice yıkayarak ardından da karışıma batırarak da yapabilirsiniz.)

Doğal yolla kirpik dolgunlaştırma | 1

YAĞLARLA KİRPİK DOLGUNLAŞTIRMAK İÇİN…

Malzemeler

1 çay kaşığı hint yağı
15 gram kakao yağı
1 çay bardağı su

Yapılışı:

1 bardak suyu kaynatarak içine yağları ilave edin. Karışım yaptığınız kabı sıcak su dolu başka bir kabın içerisine yerleştirerek kıvam alana kadar bekletin. Kıvam alan karışım, soğuyunca daha koyu bir kıvam alacaktır. Soğuyan karışımı 15 gün kadar buzdolabında saklayarak günde 1 defa kirpiklerinize uygulayın. Uygulama sırasında göze temastan sakının.

Doğal yolla kirpik dolgunlaştırma | 2

MAKYAJ HİLELERİ İLE KİRPİK DOLGUNLAŞTIRMA

Zayıf kirpiklere sahip olan bayanlar makyaj hileleri ile dolgun kirpiklere kavuşabilirler. Bunun için maskara uygulamasını en az 3 kat tekrarlamak yeterli olacaktır. (Bir sonraki maskara uygulaması için, bir önceki uygulamanın kuruması gerekmektedir)

Kaynak: Posta.com.tr