Parlayan ve sağlıklı bir cilt için maske tarifi veriyoruz. Cilt bakımında kullanabileceğiniz etkili ve doğal maske tarifi ile tanışın.

Cilt denildiğinde ilk akla gelen bakım olmakta. Özellikle hanımlar kışa girerken yaza girerken bakımlarını ihmal etmeden her mevsime ciltlerini hazır hale getirmekteler. Bu bakımı doğal ürünlerle yapmak isteyenler evde maske nasıl yapılır sorusunu sıklıkla sormaktadır. Bu durumda da sizlere birkaç konuyla ilgili önerimiz olacak. Buyurun evde cilt bakımına.

Sağlıklı Bir Cilt İçin Yapılması Gereken Maske Tarifi

Yaşlanma belirtilerini geciktirmek için birçok çalışma yaparız. Özellikle kozmatik ürünlere verilen paraların yanı sıra botokslar, estetikler de kadınların bu soruna karşı buldukları çözümlerdir.

Henüz belirtilerin başından itibaren evde yapılacak doğal maskelerle kırışıklıkları yok etmek mümkün. Avokado maske bunun için uygun bir tarif. Yapılması gereken:

Avokado Maske Tarifi

  • yarım bir avokado
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 çay kaşığı badem yapı koymak ve karıştırmak.
  • Cildinize uyguladıktan 20 dakika sonra temizleyin.
  • Haftada en az 1 defa uygulayın ve sonuçlar karşısında mutluluğunuzu gizlemeyin.

Sağlıklı Bir Cilt İçin Maske Tarifi | 1

Detox Maskesiyle Cildinizi Tazeleyin

Detox maske sayesinde daha genç, daha sağlıklı cilde sahip olmanız mümkün. Bal cilt için kusursuz bir ürün. Balla yapılacak her maske cilt için inanılmaz etkiler ortaya çıkarmaktadır.

Balla Yapılan Maske:

Ballı limonlu maske sayesinde daha sağlıklı ve genç gözükmeniz mümkün. 2 limon suyu ve 1 çay kaşığı balı karıştırın ve yüzünüze uygulayın. 20 dakika sonra bol suyla yüzünüzü temizleyin. Balın etkisi cildinizde nemlendirici etki yaratacağı için ekstra bir krem kullanmanıza gerek kalmadan hoş bir görüntüye kavuşacaksınız.