Kızlar çatlaklara karşı önerisi olanlar!!!!

surem

biricik oğlum aras'ım..
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
979
1
44
[/B]kızlar benim için aileden gelen bi sorun bu ve bende de olacak kesin..çatlaklara karşı önereceğiniz en iyi krem hangisidir??:CüvCüv:
 
badem yağı iyidiyorlar ben niveanın bebek yağını kullanıyprum 34.haftam ve çatlak yok ama dediğin gibi genetikse bazı şeyler kaçınılmaz.
 
bebe yağı bende alerji yaptı kullanamadım.çatlak kremi aldım ama onu da beğenmedim hiç nemlendirmiyordu.
ama vazelini bu konuda tek geçerim.karnını gögüslerini kalçalarını hafif ıslatıp üstüne vazelin sürünce inanılmaz yumuşuyor.ben öyle kullandım karnımda çok az çatlağım var.düzenli kullansaydım belki o da olmazdı.
 
Banada doktorum "lierac" kremi önerdi, onu aldım 1 hafta oldu daha. Çatlak henüz yok, başlar mı bilmiyorum. Lierac kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim.tşkler.
 
Merhaba
Çatlaklar için ben de aktara gittim ve bana kakao yağı, badem yağı ve susam yağını karıştırıp verdi. Bunun yanında güzel kokması için kayısı yağı ekledi ben kendim içine biraz da zeytinyağı kattım.

4. aydan itibaren bu karışımı kullanıyorum. Sabah akşam sürüyorum. 30. haftadayım ve şu ana kadar bir çatlak oluşmadı. Umarım bundan sonra da oluşmaz.
 
ben bebe yagı kullanıyorum ve memnunum aksatmasam bide cok iyi olcak ama uyku daha agır basıyor aksamları unutuyorum.
susam yağı : tüylenme yapıyor vucutta
badem yagı : lekelenme yapıyor
bunları deneyenlerden iyi biliyorum cunku
 
merselcim bende lierac kullanıyorum gerçi ben düzenli kullanmıyorum ama yinede sürdüğüm anda bütün gerginliğini aldığını hissediyorum baya güzel yani.birde arkadaşlar kakao yağı çok iyi geliyor diyorlar ama biraz kalın bir yağ tek başına sürünce olmuyor onun için badem yağıyla sürün diyorlar tabi tüylenme riskide çok fazla
 
Banada doktorum "lierac" kremi önerdi, onu aldım 1 hafta oldu daha. Çatlak henüz yok, başlar mı bilmiyorum. Lierac kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim.tşkler.

bEN 27. HAFTAYIM VE BAŞINDAN BERİ Lierac kullanıyorum.şu ana kadar çatlağım yok ama sonrasında ne olur bilmıyorum.ablam 2 doğum yaptı ikisinde de aynı kremı kullandı ve hiç çatlağı yok.umarım benım de olmaz.şimdilik memnunum ama.:teytey:
 
ben de lierac kullanıyorum sabahları, akşamları da kakao yağı sürüyorum. 32. haftadayım şimdilik bişey yok ama asıl çatlakların 36. haftadan sonra ve doğumdan sonra göbek inince ortaya çıktığını biliyorum :KK43:(
 
amannnn hayırlısı olsun kızlar yaaaa boşverr çatlasın bebişinize değmez miiiii.... ben de bir ara badem yağı zeytin yağı ve kakao yağı sürdüm ama midemi bulandırdı kokusu kullanamadım. Şimdi de Johnsans baby'in bebe yağını kullanıyorum spreyli iyi gibi kokusu da rahatsız etmiyor. kimyatik kremleri kullanmayın derim arkadaşlar...
 
amannnn hayırlısı olsun kızlar yaaaa boşverr çatlasın bebişinize değmez miiiii.... ben de bir ara badem yağı zeytin yağı ve kakao yağı sürdüm ama midemi bulandırdı kokusu kullanamadım. Şimdi de Johnsans baby'in bebe yağını kullanıyorum spreyli iyi gibi kokusu da rahatsız etmiyor. kimyatik kremleri kullanmayın derim arkadaşlar...:eek:klava:
 
canlar ben ilk gebeliğimde lierac phytolastil kullanmıştım çatlağım olmadı ki 56-72 kilo oldum.....
bu seferde 3 ayın dolmasını bekliyorum gene aynı ürünü kullancam
 
çok sağolun kızlar,lierac etkili gibi gözüküyo..henüz başındayım hamileliğin,deneyeceğim:))
 
Ben 20, haftamdayım ve 2 hafta önce vazeline başladım. Ve benim patronumda bundan 20 küsür sene önce vazelin kullanmış 2 doğum yapmış, çatlağı olmadığını söledi vazelin sayesinde... Bakalım deneyip göreceğiz, ama benim annemde çatlak var bende olurmu bilmem.. %75 genetik diolar.. Hayırlısı...CADIARZU
 
sevgili hamişler kullanıpta memnun oldunuz ürünleri bizimle paylaşır msıınz....çatlaklara en iyi gelen ürünler neler...bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
 
doktorum mustela veya lierac önermişti. mustelayı aldım, eve geldim içeriğine bakınca paraben gibi kanserojen maddeler içerdiğini gördüm. Paraben piyasadaki pek çok üründe var ama özelliklede şu dönemde kullanmak içime sinmedi. Üstelikte 3 çeşit kremini almıştım, hepsini geri verdim. Yerine daha pahalı ama organik bir krem aldım. Adı Earth Mama Angel Baby. Şu an 4,5 aylık hamileyim etkisi konusunda bişey söyleyemiycem.
 
X