Sizce adım atmalı mıyım ya da ne yapmalıyım?

Deniznurrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
6
-2
28
İstemesinden nişanına iyi gününden kötü gününe her şekilde yanında olduğum arkadaşımla aramız bozuk. Sebep te şu benim istemem olacaktı. Evimiz küçük ve sadece arkadaş olarak kendisini çağırdım ve bir de aile vardı. Ama kendisi onlarda birkaç gündür kalan yakınını da istemeye getirmek istedi ve o yakınını ahlak olarak sevmiyorum çünkü erkeklere karşı zaafı var değişik biri. Aynı zamanda arkadaşıma da çok şey yaşattı ama anlamadığım şekilde araları düzelmiş. Arkadaşıma yaşattıklarından dolayı da sevmem ama onun için beni üzdü gibi bişey. Ben de onu kırmadan aile arası bir isteme ve dışarıdan kimseyi istemiyorum damat tarafının da ricası şeklinde açıkladım. İstemede bile kırdıysam özür dilerim saygı bekliyorum dedim. Ama istemede 5 dk durup gitti ve aylar geçmesine rağmen asla konuşmuyor benimle. Her yerden silmiş engellemiş beni. Oysaki o gün benimdi ve saygı bekledim. Ben onun her gününde yanında olurken o bana bunu yaşattı. Öyle üzgünüm ki.. Haftaya doğum günü var adım atmalı mıyım sizce böyle kalmalı mı ne yapmalıyım?
 
Arkadaşınız ve diğer arkadaşı arasında yaşanan sorun ve tekrar barışmaları onları ilgilendirir. Ayrıca o şahsın ahlaki durumu erkeklere düşkünlüğü de sizi ilgilendirmiyor. Ama bu sebepten sizi her yerden silip engelleyen arkadaşınıza adım atmanız onun egosunu tatmin etmekten başka bir şeye yaramaz.
 
Bence böylece kalsın, adım falan atmayın.
Anlattığınız gibiyse sizin yaptığınız yanlış bir şey yok. Evinize kimlerin gelebileceğini belirlemek en doğal hakkınız, hele ki böyle özel bir günde.
 
bence adım atmayın. söz sizin sözünüz ve kimin gelip kimin gelmeyeceğine siz karar verirsiniz. Kendisini çağırmasanız içerlemesine hak verebilirdim belki ama onun yakınını istememenizi garip bulmadım. bu sizin kararınız .
Bu sebepten konuşmuyorsa konuşmasın zaten.
 
X