Faydaları saymakla bitmeyen elma ve incir ağırlıklı diyetimiz hem istediğiniz kiloya gelmenizi sağlarken hemde cildinizi mükemmel bir güzelliğe kavuşturabilir. Elma güzellik için mucize bir meyvedir. Elma ve incir diyeti ile istediğiniz kiloya gelip forma girmeniz mümkündür.

Kahvaltıda: 1 Adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert kivi.

Ara öğün: 3 Parmak taze dil peyniri.

Öğlen : 1 Porsiyon derisiz ızgara tavuk, veya az yağlı 1 kase yoğurt, bol rokalı, bol soğanlı ve limonlu yeşil salata.

Ara öğünde: 3-4 Adet üzerine tarçın serpilmiş yulaflı bisküvi.

Ara öğünde: 1 Adet yeşil elma.

Akşam: 4-5 Kaşık az yağlı zeytinyağlı fasulye veya ıspanak-pazı, 1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillik ağırlıklı taze ve limonlu mevsim salatası.

Gece: Bir bardak şekersiz, tarçınlı ılık light süt, 1 bardak zayıflatıcı çay.

Her gün egzersize devam edin.

Kahvaltıda: Sade müsli veya sade mısır gevreği ya da tam buğday gevreği, bir büyük bardak yağsız süt, 1.5 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu ve taze meyve ile yiyin.

Ara öğün: 1 Adet Kuru İncir, kayısı veya Elma

Öğlen ve akşam: Sofradan yarı doymuş kalkın. Soğuk yeşil çay için. Genellikle taze yeşillik ağırlıklı sebzeleri ve haftada bir kez yeşil mercimek, yine haftada 1 kez nohut veya barbunya fasulyesini tercih edin.Yavaş karbonhidratlar olarak adlandırdığımız; bulgur, tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, kabuklu pirinç ve kepekli makarna gibi ürünlere yönelin. Az miktarda sızma zeytinyağı kullanın. Yağı yakmayın ve kızartmayın. Özellikle soğuk günlerde yemek yerken asla soğuk su içmeyin.

Elma İncir diyetinde yasak yiyecekler:

* Kolalı, şekerli ve asitli içecekler,

* Kızartma,

* Hayvansal katı yağlar örneğin; tereyağı ,kaymak, yağlı şarküteri ürünleri, yağlı etler, tavuk ve balık derisi, tam yağlı süt gibi,

* Alkol,

* Beyaz un,

* Beyaz şeker,

* Çikolata,

* Yağlı çerezler,

* Cips,

* Doğum kontrol hapları,

Diyete ilk başladığınız günlerde biraz zor gelebilir. Sabırlı olup devam ettikçe Kolay Olucaktır.Bu diyetimiz vücudumuzu yormadan ve sağlıklı bir biçimde kilo Verdirecektir, Her bunye farklıdır Bunuda Unutmayınız. Bazı insanların metabolizması hızlı çalıştığından daha çabuk kilo verirler. Fakat bazı insanların metabolizması yavaştır ve kilo vermeleri zaman alır. Birde sadece diyet yeterli olmaz mutlaka yürüyüş yada egzersiz yapmalısınız. Hep formda olmanız dileğiyle.

 

Elma Diyeti Deneyimlerimiz için tıklayın !