- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Takımı tebrik ediyorum 4. olmuşsunuz takım içinde de
E
Ezgi osman
seni tebrik ederim birinci olmuşsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel bir dua ınsallah ablahadi gözün aydın, mezun olursun inş
iyiyim bende hamdolsun![]()
Sagol abla .ben şimdi 57.2 yım 56 mı olmam lazım listeye girmem içinrabbim koruyor, aman aman sevindim hadi geçmiş olsun![]()
OleyyyyyyCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 571. ETAP
10.TAKIM DERECELER
![]()
1. %1,49........ E Ezgi osman
2.%1,30......... @Nurciloji
3.%1,05........ @miyaww__![]()
SIRALAMA
Zre_ >>% 1
zezeozge >>%0,79
@gezegenfeza >> %0,57
Tebrik edıyorum daha guzel sonuclar alırız inşallahkızçelerim bu hafta 4. yüz
hepinizi kutlarım
her hafta güzel sonuçlar bekliyorum
Haftayada sabit kalırım kızlar benim bünye öyle siz cabalayin daha fazla verinTakımı tebrik ediyorum 4. olmuşsunuz takım içinde de E Ezgi osman seni tebrik ederim birinci olmuşsun :)
evet kuzum 56 olman gerekiyorSagol abla .ben şimdi 57.2 yım 56 mı olmam lazım listeye girmem için
sabit yok o kilo verilcek aaHaftayada sabit kalırım kızlar benim bünye öyle siz cabalayin daha fazla verin
Vallah çok çaba gösterecem 70 i gerecemsabit yok o kilo verilcek aa![]()
Ramazanda kılo vermek zor oluyor ya kendı adıma konusuyorum sahurda aç kalacam korkusuyla yıyorum genelde kahvaltı turu ama yınede çok yıyorum akşama da bıldiğin aşerio gbı oluyorum yemekde çok yıyorum yıne nasıl vereceksem of ofevet kuzum 56 olman gerekiyor![]()
İyi gecelerrr
Uyandgnda normaldı abla çok şükür sonrada bı sıkıntı olmadı Rabbım koruyor meleklerımızı yoksa bız ole dussek muhakkak bısey olurdu çok şükür
Çok şükür iyimolsunlar Allah korusun onları şimdi bizimki azı dişleri geliyor ve hasta oldu her dişte hasta oluyor geceleri nöbetimiz başlıyorÇok şükür bir sey yok aman bazende tek olmak ıyı gbı evde olabılecek kişilerı soyleyım eşim olsa benı azarlardı nır bakmıosun dıe kaynanam olsa abartır daha cok panık yapardı buda ıyı olmazdı ben yıne sakınım boyle konularda normal düşerse hiç ellemem kendısın kalkmasını beklerım bu aefer bıraz anormal dstuğü için korktum sadece