- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk günden beri menü spor paylaşmadın canım paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz sanaCanim sagol hedefim insallah 60 olcam insallah allahin yardimi ile bunu yapcam başarcama inaniyorum
Dun başlamadın mı floKızlar kürü yapacağım ilk kez, ölçüleri neydi?
Odem olabilir canım. Kilo da olsa dikkat ettikten sonra yerleşmeden verirsin. Menüleri buradan paylaşıyorsun diğer konuya da mutlaka kopyasını bırakıyorsun. Her gün paylaşman lazım ama sen geçen selam verdin kayboldun. Öyle yapma merak ederiz ozleriz biz.Kizlar hepinize gunaydin ihi hafta sonu dilerim yazilarinizi baya okudum amma coğunu okuyamadim.
Insallah bugun pirin diyeti ile kendimi şoklayayim dedimbu vucudum bir krndine gelsin .
Ve ne kadar direnc gostere bilerki bana bu inadci kilolar.
Kizlar menu paylasimi burdami yapiyorsun ya diyet gunluklerindeki konudami.
Ben bismillah deyerekden baslayayim
Sabah 6 da ilik su 1 bardak.
8 de elma sirkesi limon sicak su.
Simdi gec olsada kahvalti niyetine pirinc haşladim pirinc lapasi baharatlar ekledim
Bugun insallah spor olarakda yurus ve pilates pilanliyorumhangisin yapsam yazarim ben size
Kizlar bir kac gun bundan önce 78 dim şimdi bu sabah 80 gordum tartida bence kilo değil cunki regil donemim yaklaşmiş bence ödem topladi vücudum cunki uykudan uyandim dudaklarim falan şişdi sanki![]()
Paylaş canimKızlar ben bugunden itibaren menülerimi paylaşıyım mı yoksa listeye alınınca mı palaşacam bilemedim... soruyum dedim
Günaydın gününüz aydın olsunGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar kuzucuklar bugün hafta sonu kendime izin verdim bol bol uyudum şimdi zencefil kürümü yapayım yumurtamı haşlim yeni güne hadi bismillah 1bardak su 1çay kaşıgı zencefil ve 1çay kaşıgı baldı demi başla bişey varmıydı
Tamam tarifi buldum yarım limon suyu
Kilolarımız yakınmış canim beraber incecik oluruz insallahKizlar hepinize gunaydin ihi hafta sonu dilerim yazilarinizi baya okudum amma coğunu okuyamadim.
Insallah bugun pirin diyeti ile kendimi şoklayayim dedimbu vucudum bir krndine gelsin .
Ve ne kadar direnc gostere bilerki bana bu inadci kilolar.
Kizlar menu paylasimi burdami yapiyorsun ya diyet gunluklerindeki konudami.
Ben bismillah deyerekden baslayayim
Sabah 6 da ilik su 1 bardak.
8 de elma sirkesi limon sicak su.
Simdi gec olsada kahvalti niyetine pirinc haşladim pirinc lapasi baharatlar ekledim
Bugun insallah spor olarakda yurus ve pilates pilanliyorumhangisin yapsam yazarim ben size
Kizlar bir kac gun bundan önce 78 dim şimdi bu sabah 80 gordum tartida bence kilo değil cunki regil donemim yaklaşmiş bence ödem topladi vücudum cunki uykudan uyandim dudaklarim falan şişdi sanki![]()
Yok valla, çarşıya gidicez diye ayaküstü atistirinca unuttum dün.Dun başlamadın mı flo![]()
Aynen canım tatsan bile ikinci lokmayı yememeyi de telkin etBurdayım burdayım ben son sınavıma giriyorum bugün yarın temizlik ev ve spor üçlüsüyle diyetime sıkılıkla devam Edicem inşallah bu haftadan sonra inanılmaz misafir ağırlamalarım var ama misafir ikramlarından tatmamakta kendimi şimdiden telkin etmeye başladım![]()
B planım olsun budaAynen canım tatsan bile ikinci lokmayı yememeyi de telkin et![]()
Bi sade Türk kahvesiAcayip bir bikmislik hissi var ustumde..
Hicbisey yapasim yok ama bir o kadar isim var..
Daha kizimi kursa götüreceğim
Eve gelip temizlik ve yemek yapacağım
Sabah ciktim 1 saat yurudum allahtan![]()
Kızı kursa götür gel iyi bi uyu yemek zaten yapılır akşama ise temizlik Allah’a emanet olsunAcayip bir bikmislik hissi var ustumde..
Hicbisey yapasim yok ama bir o kadar isim var..
Daha kizimi kursa götüreceğim
Eve gelip temizlik ve yemek yapacağım
Sabah ciktim 1 saat yurudum allahtan![]()
Miniimalistt
Senin dün menünü okumuştum ama şimdi bulamadım gözümden kaçtı sanırım , menün iyiydi ama
Bana göre biraz sporun az oluyor canım .
Leslie veya bölgesel hareketler falan da denemelisin. Emin'im o zaman metabolizman daha da güzel çalışacaktır
Çalışıyorsun ikide çocuk var..Haklısın canım kesinlikle doğru vakitsizlik benim sıkıntımsabah 8 akşam 6 çalışıyorum bebelwrin biri 3 biri 5 yaşında gelince de onlarla ilgilenmek yemek vs derken hiç vakit bulamıyorum
dün 500 ip atlamayı onlarla birlikte evde koşturarak yaptım yürüyüşe çıkıyoruz hemen yoruluyorlar haliyle nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum yarından da hiç umudum yok bir şişkinlik var üzerimde bugün öylesine tartıldım 59.9 çıktı +400 yani hiç acıkmıyorum da bir garibim bu hafta
((