Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar hepinize gunaydin ihi hafta sonu dilerim yazilarinizi baya okudum amma coğunu okuyamadim.
Insallah bugun pirin diyeti ile kendimi şoklayayim dedim:dua::KK50:bu vucudum bir krndine gelsin .
Ve ne kadar direnc gostere bilerki bana bu inadci kilolar.
Kizlar menu paylasimi burdami yapiyorsun ya diyet gunluklerindeki konudami.
Ben bismillah deyerekden baslayayim
Sabah 6 da ilik su 1 bardak.
8 de elma sirkesi limon sicak su.
Simdi gec olsada kahvalti niyetine pirinc haşladim pirinc lapasi baharatlar ekledim

Bugun insallah spor olarakda yurus ve pilates pilanliyorum :duduk:hangisin yapsam yazarim ben size:KK49:
Kizlar bir kac gun bundan önce 78 dim şimdi bu sabah 80 gordum tartida bence kilo değil cunki regil donemim yaklaşmiş bence ödem topladi vücudum cunki uykudan uyandim dudaklarim falan şişdi sanki:KK200:
Odem olabilir canım. Kilo da olsa dikkat ettikten sonra yerleşmeden verirsin. Menüleri buradan paylaşıyorsun diğer konuya da mutlaka kopyasını bırakıyorsun. Her gün paylaşman lazım ama sen geçen selam verdin kayboldun. Öyle yapma merak ederiz ozleriz biz.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :KK68:
Hayırlı sabahlar kuzucuklar bugün hafta sonu kendime izin verdim bol bol uyudum şimdi zencefil kürümü yapayım yumurtamı haşlim yeni güne hadi bismillah 1bardak su 1çay kaşıgı zencefil ve 1çay kaşıgı baldı demi başla bişey varmıydı :confused:
Tamam tarifi buldum yarım limon suyu

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar kuzucuklar bugün hafta sonu kendime izin verdim bol bol uyudum şimdi zencefil kürümü yapayım yumurtamı haşlim yeni güne hadi bismillah 1bardak su 1çay kaşıgı zencefil ve 1çay kaşıgı baldı demi başla bişey varmıydı :confused:
Tamam tarifi buldum yarım limon suyu
Günaydın gününüz aydın olsun

Kizlar hepinize gunaydin ihi hafta sonu dilerim yazilarinizi baya okudum amma coğunu okuyamadim.
Insallah bugun pirin diyeti ile kendimi şoklayayim dedim:dua::KK50:bu vucudum bir krndine gelsin .
Ve ne kadar direnc gostere bilerki bana bu inadci kilolar.
Kizlar menu paylasimi burdami yapiyorsun ya diyet gunluklerindeki konudami.
Ben bismillah deyerekden baslayayim
Sabah 6 da ilik su 1 bardak.
8 de elma sirkesi limon sicak su.
Simdi gec olsada kahvalti niyetine pirinc haşladim pirinc lapasi baharatlar ekledim

Bugun insallah spor olarakda yurus ve pilates pilanliyorum :duduk:hangisin yapsam yazarim ben size:KK49:
Kizlar bir kac gun bundan önce 78 dim şimdi bu sabah 80 gordum tartida bence kilo değil cunki regil donemim yaklaşmiş bence ödem topladi vücudum cunki uykudan uyandim dudaklarim falan şişdi sanki:KK200:
Kilolarımız yakınmış canim beraber incecik oluruz insallah

Burdayım burdayım ben son sınavıma giriyorum bugün yarın temizlik ev ve spor üçlüsüyle diyetime sıkılıkla devam Edicem inşallah bu haftadan sonra inanılmaz misafir ağırlamalarım var ama misafir ikramlarından tatmamakta kendimi şimdiden telkin etmeye başladım :63::KK24:

Burdayım burdayım ben son sınavıma giriyorum bugün yarın temizlik ev ve spor üçlüsüyle diyetime sıkılıkla devam Edicem inşallah bu haftadan sonra inanılmaz misafir ağırlamalarım var ama misafir ikramlarından tatmamakta kendimi şimdiden telkin etmeye başladım :63::KK24:
Aynen canım tatsan bile ikinci lokmayı yememeyi de telkin et :KK73:

Acayip bir bikmislik hissi var ustumde.. :kahve:
Hicbisey yapasim yok ama bir o kadar isim var..
Daha kizimi kursa götüreceğim :olamaz:
Eve gelip temizlik ve yemek yapacağım
Sabah ciktim 1 saat yurudum allahtan:KK34:
Bi sade Türk kahvesi En Büyük TÜRKİYEiç canım elini yüzünü de buz gibi suyla yıka bişeyciğin kalmaz :halay:

Acayip bir bikmislik hissi var ustumde.. :kahve:
Hicbisey yapasim yok ama bir o kadar isim var..
Daha kizimi kursa götüreceğim :olamaz:
Eve gelip temizlik ve yemek yapacağım
Sabah ciktim 1 saat yurudum allahtan:KK34:
Kızı kursa götür gel iyi bi uyu yemek zaten yapılır akşama ise temizlik Allah’a emanet olsun :işsiz:

Miniimalistt Miniimalistt
Senin dün menünü okumuştum ama şimdi bulamadım gözümden kaçtı sanırım , menün iyiydi ama
Bana göre biraz sporun az oluyor canım .
Leslie veya bölgesel hareketler falan da denemelisin. Emin'im o zaman metabolizman daha da güzel çalışacaktır

Haklısın canım kesinlikle doğru vakitsizlik benim sıkıntım:( sabah 8 akşam 6 çalışıyorum bebelwrin biri 3 biri 5 yaşında gelince de onlarla ilgilenmek yemek vs derken hiç vakit bulamıyorum :( dün 500 ip atlamayı onlarla birlikte evde koşturarak yaptım yürüyüşe çıkıyoruz hemen yoruluyorlar haliyle nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum yarından da hiç umudum yok bir şişkinlik var üzerimde bugün öylesine tartıldım 59.9 çıktı +400 yani hiç acıkmıyorum da bir garibim bu hafta :(((

Haklısın canım kesinlikle doğru vakitsizlik benim sıkıntım:KK43: sabah 8 akşam 6 çalışıyorum bebelwrin biri 3 biri 5 yaşında gelince de onlarla ilgilenmek yemek vs derken hiç vakit bulamıyorum :KK43: dün 500 ip atlamayı onlarla birlikte evde koşturarak yaptım yürüyüşe çıkıyoruz hemen yoruluyorlar haliyle nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum yarından da hiç umudum yok bir şişkinlik var üzerimde bugün öylesine tartıldım 59.9 çıktı +400 yani hiç acıkmıyorum da bir garibim bu hafta :KK43:((
Çalışıyorsun ikide çocuk var..
Evde işler de var haklısın canım
Ama 15 dk leslie yi çocuklar la spor yapalım mı diyerek yapabilirsin ben öyle yapıyorum onlarda oyalanıyor oyun sanıyorlar
müzik açıyorum öyle yapıyoruz .
Deneyebilirsin.
Yarın çok önemli değil daha Cuma'ya çok var
Limonlu sular yap
Yeşil çay iç
Regl yakınsa belki ödem olmuştır

Son düzenleme:
Back
X